SEVİYOR MU YOKSA KULLANMAYA Mİ ÇALIŞIYOR?

Merhaba! 2 senedir tanıştığım biri var biz 20 gündür sevgiliydik ben aldattım ve bunu öğrendi ve bana dedi ki seni herkese rezil edicem dışarıya bile çıkamıyacaksın diye ama ben pişman ve seviyordum onu aradan 1 hafta geçti ve dediklerini yapmamıştı bana bir seçim sunmuştu bana dediği şey beni mi seçiyorsun yoksa onu mu diye ve ben soruyu soran kişiyi seçmiştim ve dedi ki senin aldatmana rağmen seviyorum diye ve ben dedim ki belki intikam almak istiyor olabilirsin o yüzden zaman lazım demiştim oda "tamam seni seviyorum kapat"dedi olay kapandı aylar geçti ciddi bir sevgilisi oldu öne çıkanlarında sevgilisiyle fotoğrafları vardı ben dedim ki acaba istek atsam ne güzel hayat yaşadığını gösterirmi diye yoksa isteği kabulde etmeyebilirdi ta ki görene kadar isteği kabul etti ve öne cikanlarini benden gizledi demek beni cepte tutuyor ve sevgilisiyle olan fotolari göstermek istemiyordur diye ve bana istek atti sok oldum kabul ettim ve mesaj attı "numaranı ver" diye 3dk sonra mesajı sildi bende neden diye yazdım bakmadı bende mesajımı geri çektim hiç konuşmadık acaba neden numaramı istediği bariz ortadaydı hesabınds sevgilisi var benimle wp den konuşmaya çalışacaktı 3 5gün sonra öne çıkanlardaki beni gizliden çıkardı ve sevgilisiyle olan fotoğrafları acıktı bir kaç gün sonra beni takipten çıktı ve bende onu takipten cıkmıştım yine haftalar sonra tt hesabımdan videolarımı beğeniyordu ve ayrıca kendi hesabinda sevgilisiyle olan fotoğrafları varken bunu yapıyordu acaba heryerden engelleyip unutmak daha mı iyi ama olmuyor çünkü aynı yerdeyiz sürekli karşılaşıyoruz ve konuşmadan yüzümüze bakmadan devam ediyoruz acaba ne yapmaya çalışıyor bu
SEVİYOR MU YOKSA KULLANMAYA Mİ ÇALIŞIYOR?