O 40 ben 22 yaşındayım. Ona çok aşığım. Son zamanlar da beni tatmin edemiyor ve ben tatmin olmadan birleşmemiz bitiyor. Bunu kendi kendine çok kafaya takıyor. İlişkimiz ciddi. Bu şartlar altında benimle evlenmekten vazgeçer mi beni tatmin edemediği için erkek beyni ne düşünür cevaplar mısınız lütfen beni kırmadan sadece soruma cevap verin
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
arada gerçek sevgi varsa her şey iki taraflı da hallolur ama senin yaşın çok genç ilerde fikirlerin değişebilir
Ben çok seviyorum çok aşığım zengin de değil benim ailemin durumu ondan daha iyi ayaklarını öpmeden uyumuyorum o kadar çok aşığım ki
adamın mı ayaklarını öpüyorsun? ilginç. kendine 25 yaşına kadar zaman ver, tamam yine sevebilirsin aynı kişiyi ama aynı bugünkü hislerle olmaz
5 senedir beraberiz zaten ben 18 yaşından beridir isterse 70 yaşında olsun ben yatalak olsa altını bile temizlerim çok korkuyorum benimle evlenmez güvenmez diye ama ben asla ondan başkasına dokunamam bile
saygı duyarım
Bu yaşta bu problemler baş gösteriyorsa 10 yıl sonra başkasına gideceğini biliyor neden yapmasın
Benimle evlenmek istemez mi yani
İstese de güvenemez.
Sizce ne yapmam gerekiyor sizde erkeksiniz numaradan iyi olduğunu mu hissettirmem gerekiyor
O yaştaki adam sahte orgazmı anlar. Bana kalırsa evlenmek vesaire zengin değilse düşünme hayatının mutsuzluğunu yaşarsın neler çıkar neler.
Hayır zengin değil. Benim babamın yanında çalışan bir eleman. Ama ben çok aşığım ayaklarını öpmeden yatağına yatırmak bile istemiyorum ona bebek gibi bakmak istiyorum benim için önemi yok elimi tutsa ben gene zevk alırım ama o sorun yapıyor çok korkuyorum beni bırakır diye evlenmez diye
Senin eğitim durumun ne
Üniversiteyi bitirdim geçen sene dış ticaret
Kanka bana kalırsa hata ediyorsun ama sen bilirsin
Saygı duyarım sana ama ben çok seviyorum 60 yaşına gelse de sevicem yani
Senin ilgiden şefkatten gözün görmüyor ama 10 yıl sonra o adamın tamamen cinselliğe olan merakı bitme noktasına gelecek performans dibi görecek senin ise en ateşli dönemin olacak. Sevgi yetmeyecek. Her şeyin sevgiyle hallolacağını zannetme sonra olacakları ben tahmin edebiliyorum
Yani almaz mı beni evlenmez mi benimle
Kendini de seni de düşünüyorsa evlenmez. O yaştaki adam seninle evlenirse birinci olarak tepki alacaktır ikinci olarak seni doyuramayacak
Anladım teşekkür ederim
Evlenmek istiyorsun belli etmemelisin cunku bunu sorun edebilir
Çok teşekkür ederim evet etmiyorum. Çok iyiymiş gibi davranıyorum ayaklarını öpüyorum çok yakışıklı olduğunu ona söylüyorum hep
Fazla ilgiye bogma da onu farkinda olabilir ilerleyen senelerde tatmin edemeyeceğinin
Sence nasıl davranmam gerekiyor bir erkek olarak sen bilirsin
Bu uzun. ve detaylı bir konu onun. hakkinda iliskiniz hakkında bilgi sahibi olmam gerekir az cok
Baban yasinda aq neyin aski bu, babana anlatabilirsin mesela bu askini
Ya bi sus yaaaaaaa soruma cevap ver diyorum kırma beni diyorum ne diyorsun yorum yapma o zaman ya
40 yasinda ben 22yi okudum biraktim gerisini zaten kdfjgfdkjg
Biraz aklın olsa 40 yaşındaki adama varmazsın. Zengin mi?
Kaç yıldır var ilişki
3.5
Reşit olur olmaz mı başladı?
18-19 a geçerken
Senin mevzu uzun. Burdan mı konuşalım?
Evet
Valla burdan sırayla yaz bildirim bekle gir uzun iş. Yorumlarda zor oluyor. Hesabı silmezsek daha sonra yazisalim burdan
5 yıla prostat olur zaten
Edebilir
Olabilir maalesef