SEVGİLİM BENİ HEP AŞAGILIYOR KÖTÜ YAKLAŞIYOR?

arkadaşlar öncelikle merhaba şunu eklemek ıstıyorum her türlü yoruma açığım hanı bana bı yol gosterın basen ınsan sevınce gözü kör oluyor ve farkında olamıyor hatalarının ondan dolayı sözden dostane bı yardım ıstıyorum
Benım 1 senelık bı ılıskım var ve erkek arkadaşım gün ıcınde çok yazmıyor mesajlara saatler sonra dönüyor kavga edınce gönlümü almıyor sureklı sakin kalmama rağmen bana bağırıyor asagılamau çalışıyor üstüne bana bencil gıbı kelımeler dıyor ıste sen benım ıcın sınavsın ımtıhamsın felan dıyor ama geç bakmasına vakıt ayırmamasına hatta buluşmamasına rağmen hep Altan almaya çalıştım eyvallah bazen trıp attım ama öyle küçük trıpler çünkü artık trıp bıle atamıyorum hemen sinirlenıyor üstünlük kurmaya çalışıyor mesela bu gece küs uyumayalım dedım bana telefonu alırım duvara vururum gıbı şeyler dedı oysa benım dedıgım çok ıyıce bı yaklaşımdı sadece küs uyumak ıstemedım buluşma desen sureklı ısım bar dıyor benımle bı aktıvıte bıle yapmıyor cogublukla ben buluşalım dıyorum buna rağmen buluşunca benı azarlıyor benım ısım var geliyorum senınle uğraşıyorum gıbı mutlu olması gerekırken sanki ben tek ıstıyormusum gıbı davranıyor bugün yıne 12 den gece 10 a kadar yazmadı aramadı üstüne benı azarladı yıne halbu ki kusura bakma demesını beklerken sanki yaptığı normalmus ama benım tepkım normal degılmıs gıbı sureklı asagılıyor benı ne yapmam gerekiyor onu çok sevıyorum her türlü fedakarlığı yaptım ve onca emek boşuna gıtsın ıstemıyorum daha 19 yaşındayım belkı mantıklı dusunemıyoru. Abılerım ablalarım bana bı yok gosterın ne olursunuz
Güncellemeler
1 yıl
Nasıl abı hanı bana bıraz uzun uzun anlatır mısın çünkü 1 sene oldu hanı emegım var bılmıyorum Cıdden bırının yol göstermesine ıhtıyacım var
SEVGİLİM BENİ HEP AŞAGILIYOR KÖTÜ YAKLAŞIYOR?