Sevgilim ve Bayan Ev Arkadaşı?

Merhaba , Dört yıllık bir ilişkim var. Onunla tanışdığımda ev arkadaşı kadındı ben kabul ettim yedi yıldır aynı evdeler... Onun koşulları maddi olarak uygun olmadığı için tek bir eve çıkamadı. Ben kabul ettim. Ben erkek arkadaşımda kalmaya gittiğimde evde kalmıyor kendisi bize bırakıyor evi... Yani dış görünüş olarak çirkin ve yaşlı duruyor. Ama çekim başka bir şey kimin kimden hangi yönden etkileneceğini bilemem. Erkek arkadıma bakarken gözleri ısıldıyor. Bir gün telefonunu evde unutmuş kız bende aldım tuvalete girdim gizlice baktım erkek arkadaşım benimle kaldığı zamanlarda ona iyi geceler kocaman öpüyorum yazmış. Kızın ona yazdığı bir mesajda da sevinçle açtığım telefonları hüzünle kapatıyorum yazmış. ben bunları okuduktan sonra kandırıldım dedim ve ben onunla herşeyimle oldum kendimi değiştim... Sonra kavga ettik en son kendi kafasını duvara çarptı kanlar içinde yerde kaldı ağlıyordu ve bende herşeye ağlıyordum... onunla ağlaya ağlaya uyuduk sonra o kadın bana mesaj attı bir kardeşiz dedi o benim ustam bana çok şey kattı dedi vs... inandım üç yıl önce oldu bu ama şimdi içim içimi yiyor kızın sevgilisi yok geçen gün eve gittim kızın odasında böyle kırmızı dantelli bir çamaşır atılmış kenara bilmiyorum aklıma başka şeyler geliyor çok eşli olabilirler mi... yani ikisi de beni kandırıyor olabilir mi. ayrıca kızın bana çok yardımıda dokunmuştur. kafayı yedim artık acaba beraber uyuyorlar mıdır...
Sevgilim ve Bayan Ev Arkadaşı?