Arkadas ortaminda sevgilim?

Sevgilimle uzun süren bir ilişkimiz var sevgilimin erkek arkadaşı ve sevgilisiyle buluştuk geçen çift çifte takilalim diye. Kızı ilk defa gördüm ısındık falan iyi bir kız. Açıkçası onların daha yeni başlayan bir ilişkileri var ve çocuk kıza aşırı ilgi gösteriyordu benim sevgilimse askerlik arkadaşiymisim gibi davrandı bana tamam hep değil ama bikaç kez ortada bişey yokken dalga geçti makyaj yapan biri değilim bir Ruj bir rimel sürerim diğer kızın da yüzünde sivilce olduğu için normal olarak fondoten falan sürmüş baya ama Ruj yoktu onda, sevgilim yangımdan öptü sonra döndü hiçbişey yokken yok ağzım fondoten oldu falan diyip güldü ki yüzümde fondoten yoktu, işte o gün biraz kendime özen göstermistim ama abartılacak kadar değil, kot pantolon v yaka tişört deri ceket topuklu bot giymistim günümü mahvetti habire o pantolon giymicrksin o tişört giymicrksin ceket çıkarılmıcsk dedi tamam dedikçe uzattı rezil etti beni aglicaktim orda. Metroda bir adami dövecekti ama kimsenin bana baktığı yok dışardaki kızlar nasıl giyinmiş ben o kadar normaldim ki ve bu kadar takacsgini dusunmexdim hiçbişey konusamadim moralim bozuk gezdim hep Kezban muamelesi yapıp durdu normalde yanımızda çift yokken bana prenses gibi davranan çocuk yokoldu sanki ne yapmalıyım bilmiyorum çok uzun oldu ama yardım edin bidahakinde ben de mi ona öyle davranmaliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela sahilde çocuk kızı kucağına falan aldı o kadar güzellerdi ki benimki de yok topukluymus yuruyemiyomusum bir ton laf söylenip durdu karşımızda onlar sarılıyor benimki benle sakalasiyor telefonda bişey gösteriyor falan tamam iki sene oldu birlikteligimiz cicim aylarimiz geçti ama o kızın yanında gusel dsvransa ne olurdu normalde böyle yapmazdi tanıyamadım Sevgilimi ergen gibi davrandı
Arkadas ortaminda sevgilim?