Sevgilimin Dm lerinde?

Dün sevgilimle takiliyorduk.
Kendisi müzik vs açmak için telini ortada bırakır ve istediğim gibi kullanmamı ister

Müzik açmak için elime aldım. Instagram da birisi story yükledi diye bir bildirim geldi. Açıp baktım-onun yanında da bakardım hep telini kullanırken- baktıktan sonra , story i kapattım ve dm lerine girdim (bunu savunmuyorum , yaptığım büyük saygisizlikti kabul ediyorum)

Ve dm lerinden birinde bir kıza sürekli attığı story ler üzerinden laf attığını gördüm. Bu lafların hiçbiri cinsel bir çağrışım içermiyordu, takılıyordu kıza. Işte mesela bir tanesinde sanırım kız uykulu bir story atmış, benimki de önce yerip sonra da " ama güzel beceriyorsun uyumayı "vs demiş. Kızın profiline baktım , güzel bir kız bence. Ve aklım direkt kötüye çalıştı.
Kız ile benim gidemediğim bir etkinlikte tanıştılar, fotoları vs göstermişti bana o günü anlatırken.
Bunu gördüğümde zaten yanından ayrılmak üzereydim , yanıma geldi ben soğuk soğuk vedalastim ( bilerek değil trip değil gerçekten bir soğudum ondan ). " Senin modun mu düştü " dedi ben de ucu açık cevaplar verdim şakaya vurup
Ama şu an aramak konuşmak bile istemiyorum. bir anda tiksindim adamdan ya

Ona nedenini de itiraf edemiyorum , zira dm lerine girmem doğru bir şey de değildi 😞
Güncellemeler
+1 yıl
Sorum :siz olsanız ne yapardınız, ben baya soğudum bu adamdan?😐
Güncellemeler
+1 yıl
Soranlar oldu :burcu koc
Ben de aslan.
Sevgilimin Dm lerinde?