Arkadaşlar herkese merhaba iyi akşamlar. Bizim bi tane 33 yaşında dul bi komşumuz var ve hemen hemen her gün bize ne pişirse getiriyo yemek kek fark etmiyor bunun nedeni nedir? Bu akşam da bal fındık falan ikram etti ben evliyim ve karım bu durumdan rahatsız oldu bu gece gidip ona haddini bilirsem aldatmaya girer mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belki kadin normal olarak komsu oldugu için ikramda bulunmak istiyodur? Senin gibi bok kafalilar yüzünden zaten bu haldeyiz maalesef.. Insan iyilik yapmaya korkuyo maalesef dunyada şerefsiz cokk🖕
Ne bu öfke? Ben evde yokken hiç uğramıyomuş öyle diyo karım.
Ya say ki komsun kotu dusunuyo senin bu dusuncen ne? Ayrica niye öyle bisi istese karin varken gelsin? Yolunu gozleyip disarda yakalayabilir dimi bussuru yolu vardir illaki niye karini kizdirsin? ya da belkide uyduruyo da olabilirisn bilemeyiz
Bilerek kızdırıyor olabilir aramızı bozmaya çalışır karım bana trip yapsın ben de o tripten sıkılayım bunalayım kaçacak yer arayayım ve o kaçacak yer de onun yanı olabilir diye düşünüyodur
Su yorumuna baya güldüm yalniz😂herkeste senin pesinde tabii ay kiyamam senin o koca kafandan buyuk egona
Bunun egoyla alakası yok karım onun bana kur yaptığını iddia ediyo kadın kadını tanır sonuçta
Onu bunu bilmem lafların yorumların çok igrenc.. Yazik karina
Benim yerimde olsan sen de böyle yapardın
Hayır yapmazdim siz erkekler şerefsiz olabilirsiniz ama çok sukur ki biz degiliz.. Yani hadi kadın kotu düşünceli olsun su an ne farkın kaldi ondan? Ona o. rospu demeyi bilirsiniz peki sen ne oluyosun bu durumda? Pic mi?
Hayır o*spuya haddini bildiren sek erkek oluyorum
Oldu canimm baskaa? Bence sende aranıyorsun erkekler toplasip bi seni halletsin de rahatla.. O zaman kadınlara musallat olamazsın by kardeşim.. Annene benzediği için ilgini cekiyo heralde dimi? Sende haklisin ama ya kıyamam sana zordu tabii
Şu an karım olmak isteyen o kadar çok kadın var ki sen de onlardan birisin galiba
Su an sadece kahkaha attim.. Bu kadar egoyu nasıl yapiyosun anlatsana? Mesela bu kadar hayal gucu kurmak da zor istir heralde? Herkes pesimde ay ölüyolar bitiyolar ben ben yani hep bu mu acıyorum ama sana ya gerçek dünyayi goremiyosun yazik.. O kadar moruklasmissin ama işte olgunlasmayinca olgunlasilmiyo napcan herzaman olamiyo tabi.. Ama ne yap biliyo musun sen bi doktora gorun ya yazik bu kafayla çok yaşamazsın.. Yasin moruk beynin bebek hic çekilmezsin neyini istiyim bn senin be? Şerefsizlerle isim olmaz merak etme hadi sen kos karinin dibine dolanma buralarda
Nasıl ithamlar bunlar gayet de elit bakımlı ve zengin biriyim kadınların karım olmak istemesi kadar doğal bişey yok. Geçen yıl Mykonos'a tatile gittik karımla otelde tanıştığımız kadınlar eşimin ne kadar şanslı olduğunu söylüyodu keşke biz de onun kadar şanslı olabilsek diyolardı. Ben de onlara arada o şansı vermiştim ve ardından asla bu konuda yanılmadıklarını ifade ettiler
Ya tabii ne kadar da belli elit melit oldugun.. Yani haklısın tabiiki seninle olmak isterler o da sadece paran icin hani zenginmissin ya guya.. Gerçekten karina acıyorum yazik herseyden şüphelenmesi kadar normal bisi yokmus yaşadıklarına baksana şerefsiz bi kocaya sahip olmak onu cekebilmek yani madalya falan takılmalı kesinlikle
Seninle bigün Avrupa turuna çıkalım mı ister misin Venedik'e gideriz ordan aşk şehri Paris'e ordan Milano
Evet gezmeyi isterdim ama turkiyeyi ve senin gibi biriyle de degil bi adamla gitmek isterdim.. Seninle cop atmaya bile gitmem.. Zengin oldugunu varsayarsak da beni paranla satin alamazsin bay ukala 👍🏻sen sadece senin gibilerle takilabilirsin hadi simdi git artık çok tartistik sanki ne dersin?
Kuzey ışıklarına ne dersin
Kuzey ışıklarının o romantik doğasını görmek isteyen onca kadın var ve sen bunu gören şanslı ve nadir kadınlardan olmak istemez miydin?
Ya saka misin? Romantik bi yere seninle mi giderim acaba? Onca kadını gotur sen tamam mı? Bn sana gelmem hadi isine kadınlarına yuru anca varirsin evine
Her kadın böyle güzel bi anı hak etmez ben senin hakettiğini düşündüm sadece yanlış mı düşündüm sen böyle özel bi anın olsun istemez miydin. O soğuk ülkede sıcak bungalovda romantik 1 hafta geçirmek bence hayatta her şey gelip geçici anılar kalır ve böyle güzel bir anı yaşamak için şartlar ne olursa olsun yaşanmalıdır diye düşünüyorum
Pardon da bn niye hakediyomusum acaba? Dedigim gibi bn kendi ulkemi gezsem kesfetsem bana yeter gozum yukseklerde degil çok şükür.. Ve o kisi de sen değilsin bak o kadar kadin varmis iste ne ugrasiyon?
Sen bilirsin kendini özel hissetmek istemeyen birisi için kendimi yormayacağım daha fazla kendine iyi bak.
Senin gibi biriyle 1 gun ozel hissetceme böyle devam etmek daha iyi sagol sen baska kadinlari tavla bn sana gelmem👍🏻
Ok canım fikrin değişirse ikinci bir şansı vermeyeceğimi de bil ki bana gelme.
Ayy çok üzüldüm tuhh napcam simdi bn ya egoyu kaybettim gidim de biraz agliyim 😂
Sizin gibi güvensiz ve kadınlığını tam anlamıyla veremeyenler her zaman aldatılmaya mahkumdur diye düşünüyorum. Biraz kendinize güvenseniz belki karşınızdaki erkeğe her şeyi yaptırabilirsiniz. Siz bu şekilde konuştuğunuz sürece aldatılma potansiyeliniz yüksek. Kadın biraz dişil olacak ki erkeği başka hiçbir kadını aramayacak. Sizde bu özgüven eksikliği olduğu sürece neden aldatmayalım. Kendine güvenen gelir.
Dedi profili gizli olan korkak egolumuz.. Sizin gibi erkekler oldugu surece bizim güvenimize sictiginiz surece biraz zor oluyo tabii.. Maalesef istedigim seyleri burada yazamıyorum siliyolar.. Ayrıca yani o kadar bekar varken evli adama gitmekse kendine güvenmek ben almiyim canim böyle güvensiz iyiyim bn.. Biraz fazla tartıştık sanki ne dersin? Bn kimseyle bu kadar tartışmadim
Tamam uzatmayalım.
Yapmaaa
Yapmayı düşünmüyorum zaten de şansını zorluyor fena da bi parça