Şovcu komşu mu?

Arkadaşlar beni linçlemeyin ama bi tane komşumuza evli bir çifte oturmaya gittik misafirliğe, kadın 30 lu yaşlarda bende öyleyim işte , her neyse kadına ben çok ön yargıyla gittim evine ben kadının genelde yapmacık ve şovcu olduğunu düşünüyorum bunu kızlar bilir mesela bi kadın erkeklerin yanında daha farklı davranır kız kıza olunca farklı davranır ya hani öyle , işte çocuğunu daha önceden hiç görmemiş gibi sevmeler , çocuğunu kucağına alıp sağa sola hoplatıp dans etmeler falan bi garip haraketler yaptı yok ona yetemedigimi hissedip ağlıyorum falan demeler durup dururken işte ben ni espri yapıyorum eşi gülüyor ama o gülmüyor falan bilmiyor anlamadım, çocuğunu ilk defa görmüş givi davranıyor falan , bende gurbetten geldim kırşehire buraya baska arkadaşım yok ama bu kadınlada arkadaş olmak hem istiyorum bi yanımda başka arkadaşın yok ol diyor? Misafirliğe çağır diyor eşim onları falan bilmiyorum yA , bende onun gibi davransam aslında yoksa hiç görüşmesem mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Yani hiç arkadaşım yok bu şehirde diye de o kadının her görüştüğümüzde yapmacık harakaetlerini mi çekeyim? Benim dezavantajım benim çocuğum yok öyle tavırlar yapamıyorum kedim bar sadece benim
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR BU KADIN BANA SÜREKLİ WHATSAPYAN DA YAZIYO AMA ARLADASLIK KIRMAK İSTİYO BELLİ Kİ NAPİM İKİLEMDE KALDIM?
Şovcu komşu mu?