Sevgilim ve ev arkadaşı?

Ben 22 yaşındayım 18 aydır bir ilişkim var erkek arkadaşımı seviyorum çok iyi niyetli saf temiz bir insan evde kalıyor ve ev arkadaşı var. İlişkimizin başlarında bizi tanıştırdı çocuk ilk tanışmadan bana imâlı imâlı bakışlar atıyordu. Tabi ben o an kötü bir şey düşünmedim sohbet iyi ilerledi birbirimize ısındık sevgilim de yakın arkadaşı olduğu için bizim anlaşmamıza çok sevindi. Biraz zaman geçtikten sonra sevgilimde kaldığım günlerde gece su içmeye falan kalktığımda sürekli onda gelip bir şeylerle uğraşmaya başlıyordu 2 3 kelime de olsa sohbet etmeye çalışıyordu. Fark ettim ki bu ilgi bazen benim de hoşuma gidiyordu. Geceleri odadan daha sık çıkmaya başladım o çocukla denk gelip sohbet etmek için. Bir gün üçümüz kızartma yapalım dedik erkek arkadaşım eksikler için markete çıktı çocuk o an bana uzun uzun baktı ve çok güzelsin neden bununla birliktesin dedi. Ne diyeceğimi bilemedim ama gelip boynuma yaklaştı ve ister istemez hoşuma gitti hoşuma gittiği için kendimi çok kötü hissettim ama kendimi yakınlaşmaktan geri çekemedim. orada aramızda bir şeyler oldu beni öptü falan sonrasında Instagram'da yazismaya başladık artık evde kaldığım her gün erkek arkadaşım banyoya falan girdiğinde direkt çıkıp görüşüyorduk ve bu heyecan benim çok hoşuma gitti bir gece sevgilim uyuduğunda bir şeyler yaşadık sürekli dışarda da görüşüyoruz artık seninle ben birlikte olmalıyım diyor hep ben şu an çok kararsızım hangisiyle birlikte olmam gerektigini secemiyorum biri çok iyi niyetli biri de bana çok güzel ve romantik davranıyor sürekli bana hediyeler alıyor kafayı yemek üzereyim artık uyuyamıyorum ikisinden de uzaklaştım

Sevgilim ve ev arkadaşı?