AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Nekadar geri kafali bir ailen var.. sevdigin adamla evlen ve sikayetci ol ondan
Sevdiğinle evlen... ailen sana coktan sırtını dönmüş.. sevdiginle yuvanı kur...
O ailede sana sırtını dönmese ne olur canlı canlı mezara koymuşlar sevdiğinin peşinden git onlar seni kabullenmiş adam gibi adammış
Ne desem sana tavsiyem sevdiginle evlen ailen canım
Ailene hadi ordan cek. Boyle bagnazlik mi olur? Oyle ana da baba da olmaz olsun. Sevgilinle evlen!
Nasıl bir ailen var anlamıyorum. Benim ailem olsa o çocuğu öldürmeye kalkardı. Sevdiğin tarafı seç baban hatasını anlamalı
Sevdiyine git , arkalarini ne zamana dek cevire biljrlerkj elbet bir gun barisirsiniz sevdiyinle bir omur mutlu yasa sonra gider ellerini oper barisirsiniz
Sevdiğin çocuğa git anne babada önemli tabi ne kadar kötü olursa olsun
Ama düşünsene sana böyle bir kötülüğü yapanla bir ömür geçirmek ölümden daha beter olsa gerek
Sevdiğin kişi seni kabullenmiş ailen neyin tribinde? Elinde olan bir şeymiş gibi destek olacaklarına köstek oluyorlar. Ömür boyu bir pisliğin yüzüne bakacağına hiç durma sevdiğin adama git.
Git sevdiģinle evlen seni iki üç damla kan için seven ailede olmaz olsun
planlı yapmışlar seninle o çocuğu evlendirmek için, açık ve net
Benim aklimada o geldi de bir baba bir aile bu kadar orrospu coocugu kayniyo olamaz bence ya eger oylelerse tee ben onlarin...
kesinlikle öyle gibi hatta böyle bir haber de duymuştum bir ara
ailesinin evlenmesini istemesinin nedeni de bu, maalesef planlı gibi artık babaya ne vermişlerse
ailen zaten sırtını dönmüş bile sevdiğini seç belli ki iyi çocukmuş yazık olmasın size
Sevdiğin adamın sana tamamen sahip çıkacağına inanıyor isen, ailenin baskısına oyun eğme ve o şerefsizi savcılığa git şikayet et en az 7 sene alır.
Ben bilerek biriyle ilişkiye girsem babam benide çok pis döver ve o kişiyle zorla evlendirir ama tecavüze ugrasam o erkeğe suç duyurusunda bulunur zorla falanda evlendirmez
Mikerler öyle aileyi ya , sal gitsin kaç git sen sevdiğin adamla ne aç kalmazsın açıkta kalmazsın en azından çalışır kendi paranı çıkartırsın öyle iş mi olur mk
senin babanın derdi ne? sevdiğin adam gibi adam. demek ki baban seni o çocuğa vermeye kafayı takmış. belki de bu başına gelenler onların planı olabilir...
Sana bugün tecavüz eden pezevenkle evlenirsen, yarın sana hayatı daha da zindan etmeye başlar. Şu an olduğun durumdan daha iyi olmayacağın kesin.
Baban çok istiyorsa o gitsin evlensin.
Oyle ailenin... Evlen mutlu ol. Sapikla evlenecek degilsin. Bir omur tecavuze ugramak mi? Sevdigin kisiyle evlenmek mi?
Sevdiğine git seni sileni sende sil olay bu kadar basit baban adam olsa sana tecavüz edeni yaşatmaz
Musadenle o igrenc babanin suratina siciyorum. Seni seven o adamla evlen bence.
Eğer aile aile olsaydı zaten sana sahip çıkardı. Bu durumda ben olsam sevdiğim adamı seçerdim.
Seni öyle seveni bidaha bulamazsın. Evlen onla ailen seni sildiyse sen de kendi aileni kur
O adamla evlenilmez. Adam dedim pardon, yanlis oldu...
Zorla tecavüz eden birisine karşı ailen böyle ise sırt dönsünler. Mutsuz olmaktansa sevdiğin adamla evlen onunla mutlu yaşa.
Ailen cahilmiș. Srn sevdiğin adamla evlen, sonra çok pişman olursun. Diğerini de şikayet etseydin keşke.
ne geri kafalı ve neyse ailene başka bişi demeyeceğim.
bırak öyle aile olmaz olsun sevdiğin adamla evlen.
Doğru olan ailedir ama çok saçma bir tavır almış ailen çok cahilce sevdiğinle ol pezevenkin biriyle değil
Ailen seni düşünmezken sen niye onların sırt çevirmesinden korkuyorsun? Eğer ki sevdiğin kişiye güveniyorsan onunla gitmelisin.
zaten aılen sırtını dönmüş sana.. önce git sana tecavuz eden adamdan şikayetçi ol. sonrada secdığın adamla evlen. aılen zaten senı sılmış.
sevdiğin adama kaç ve evlen. o hep korur seni, ama diğer sapıkla bir ömür mutlu olamazsın bunu bil. ailen seni silmeden sen onları sil bence..
Ailen biliyor mu o şerefsizin sana tecavüz ettigini?
Bilmeseler evlendirmezlerdi. Yani biliyorlar. Sırf bekaretim gittiği için evlendirmek istiyorlar
Senin yerinde olsam sevdiğim adana giderdim Ailem biliyor bana tecavüz ettiği ni ve bunu bile bile seni o Adamla evlendirmek istiyor yazıklar olsun öyle anne babaya git sevdiğin ADAM ile mutlu ol evlen öyle anne babadan evlada hayır gelmez
O nasıl bir aile ya? Sen neyi doğru biliyorsan onu yap kardeşim sana tecavüz eden adamla bir ömür nasıl yasayabilirsinki?
sevdıgınle olmak zorundasın bosver evlılıkt aıle bıryere kadar unutma bunu sevdıgın adamdan yana kullan hakkını.. akıllı ol tecavuz eden bırısıyle nasıl mutlu olucaksın aklını kullan duygusal olma
Ailen zaten seni gözden çıkarmış onlar için seni seven adamı bırakma.
Hiç düşünme direkt sevdiğin insanla evlen Bırak red etsinler
Sevdiğini seç ve seni zerre düşünmeyen o aileye sen sırtını kıçını dön ardına bakma
Sen hatta aileni de şikayet et bence
Bosver aileni evlen diyorum sevgilinle kesinlikle evlen.
Ailen zaman içersinde affedecektir seni... aşkının peşinden git !!!
Kac git sevgilinle manyadinmi be. Oyle ailenin neyini düsuncen
Ona aile denmez. Git kendi aileni sevdiklerinle sen sevenlerle kur
o kadar bokdan bir ailenin içinde kalacağına bir sapıkla evleneceğine git kalmanın sana bir halt getireceğini sanmıyorum
ailenden vazgeçmek gerçekten çok zor bir durum seni anlıyorum ya sükunet içinde kaderine razı ol ya da kaderini sen yaz sana kalmış bir durum :/
Sevdigine var derim. ailen zaten. seni gozden cikarmis baban aferdesin serrrefsizmiz arkadasinin oglu sana tecavuz ediyo sesini cikarmiyo bence sevdigin cocukla evlen miktir et aileni onlar zaten yokmus baksana
Ailen bile tecavüze göz yumuyorsa sen onları düşünmemelisin. Git sevgilinle evlen arkana bakma
Çocuk harbiden sağlamsa bırak aileni o çocukla evlen o o. cocugu ile hayat geçmez
Paran var mi? Varsa kac sevgilinin yanina ailesi de seviyormus seni.
Çok üzüldüm haline be. Sevdiğin adamı seç kesinlikle. Allah yardımcın olsun.
Sevgilini öyle kabul ediyor sonra senin yüzüne vurmayacağına eminsen kaç derim
Eninde sonunda kabul ederler ailen ne zamana kadar senden yüz çevirir ki sevdiğünle evlen
kalbini dinle bize burdan sana şöyle böyle demek kolay hayatı yaşayacak olan sensin ondan kalbini dinle
Sevdiğin adam sözünde durursa toplayin pilinizi pirtinizi başka şehire gidin ama o da sırt cevirirse işin çok kötü ya evi terketcen ya da evlencen
Sevdiğin adamı seç. Ailen seni çoktan terk etmiş bile 🐣
Sevdiğin kiisiyi sec normalde aile her seyden onemlidir ama bu durum farkli
Babanda seni evden atıyor ama başkasıyla evlenmene izin vermiyor neyin kafası kaç kurtul
canım polıse gıt sevdıgıne gıt ya da benım yaptıgım hatayı yapma
polise git bence ailen laftan anlamıyosa bir psikiyatriste falan sevgilini takdir ettim açıkcası
Ewlendikden sonra ailen senin icin durumlari degisir kalbinin sesini dinleyerek hareket et
Madem varlıklı bir kiralık katil ile gebertsin pisliği
ben buna inanamadım... inanmadım bir baba bir anne kızına tecavüz edene bunu yapmaz...
Babanın arkadaşının oğlu sana bunu yapmışken baban ona birşey demedi mi ya
Kesinlikle sevgilini seçmelisin, seni sana tecavüz eden biriyle zorla evlendirmek isteyen kişiler senin ailen olamaz