Gizli Üye(30-35)+1 yılTecavüz kendi rızasıyla yapılan bir şey değil bu yüzden o kişi istediği kişiyle evlenebilir bunu sorun olarak gören erkekte de kesinlikle sorun vardır. Başımıza ne zaman ne geleceğine bilemeyiz. Ülkemizde küçücük kız çocuklarına, hayvanlara, cansız mankenlere, cocuklara tecavüz edilen bir ülke de yaşıyoruz bu yüzden biri sırf bunun için kabul etmiyorsa sizinle evlenmeye onun karakterinde sorun vardır. Kendisi kız olsaydı işte o zaman karşısındaki kadının ne hissettiğini anlar.
21 Yorumla
Soran+1 yılEig seçicem çok iyiydi 👏🏻👏🏻🔥
En İyi Cevaplar
Reelde tecavüze davetiye çıkaranın kadın olduğunu düşünen ve taşa tutan erkeklerimiz ne hikmetse birden mağdurun yanında olmuş tribünlere mi oynuyorlar yoksa klavyeleri bozuldu da delikanlılık mı yapamadılar anlamadım 🤨
42 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Yara sarmayı severim niyeyse, bir kere öyle bir kızla tanıştırmıştı kankam denk gelince, bende kız gittikten sonra öğrendim durumunu kankamdan numarasını istedim konuşmak için de vermediydi o sana olmaz dediydi :/
belki o da benim kadar anlıyordur yalnızlığı diye düşünmüştüm02 Yorumla
Soran+1 yılKankan nerden biliyor Muş
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim sahiplenirim neden olmasın insan sonuçta hayatına öyle bir girerim ki yeniden yaşamı sevdiririm
45 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın 👆🏻
- +1 yıl
Eyvallah toplum buna çok kapalı nedense
Soran+1 yılHem kapalı hem acımasız
- +1 yıl
Aynen sorsan herkes dürüst herkes 10 numara
- +1 yıl
Kapat şu mesaj kutunu ya Allah belalarını versin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılGadasi herşey bakirelik üstüne kurulu değil bu hayatta insan yardım için de evlenir sonradan sever
00 Yorumla Yuh mesajlara bak. Ben bunu duysam. Konuyu kapatıp bir daha açmazdım. Nabız yoklardım ilk konuşmak istşyor mu filan diye. Konuşursakta dinler yorum yapmazdım. Çünkü bu konu hakkında yorum yapmak onu daha çok kırardı. Böyle düşünüyorum..
13 Yorumla
Soran+1 yılAnnen ne güzel yetiştirmiş seni
+1 yılkendi suçu değiL. Eğer ki seviyorsam evlenirdim. Alır götürürdüm onu başka bir ilde ya da başka bir ülkede yaşardık falan
11 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
+1 yılEğer seviyorsam bunu sorun etmem hatta hala hayatta ise tecavüzcüsünü bulup öldürebilirim.
11 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏻
+1 yılTecavüze uğramak kimsenin kendi tercihi değil, evlilik için engel teşkil etmez. Farklı düşünenler olabilir ama empati yapmak gerekli, ayrıca tecavüze uğrayan insanlara daha iyi davranılması gerekir yaşadığı travma bilhassa insanlara daha güvensiz hale getirecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılEmpati yapan bir toplum muyuz?
- +1 yıl
Olmamız lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılDevir öyle bir devir ki tecavüze uğradığını nerden bilelim güvenelim. Çok yalan söyleyen oluyor biriyle yatmış sonra tecavüzce uğradım diyor yakaladım gerçeği gördüm kime güveneceğiz?
Tecavüze uğraşaması istemdışı birşey güvensem evlenirdim sorun olmazdı.
Ve sana mesaj atan ve sadece sana atmayıp millete yürüyen oclar m–k abazaları analarına da aynısını yapmak lazım onların hoşlarına gider benim ağzımı bozuyorlar..12 Yorumla
Soran+1 yılYalan olduğunu anlarsın emin ol aynen ya mesajları görsen dilin tutulur şimdi ben mesaj kutumu kapatmış olsam bu yaratıkların zihniyeti değişecek mi
Cevap sahibi+1 yılDoğru olduğunu anlarsam sorun yok. Değişmeyecekler çünkü ona göre programlamışlar kendilerini pislikler açlar. Normal hayatta bir sap olamayanlar adam olamayanlar onlar işte..
+1 yılHerseyden once insanlık önemli gerçekten seversem beni sevdiğini görürsem yaralarını sarmak için elimden gelenin fazlasını yaparım
11 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏻👏🏻👏🏻
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevdiysem evlenirim. Fakat yaralarını sarmayı o da istiyor mu bu önemli. Bazı insanlar var yattıkları yerden iyileşsinler diye bekliyorlar. Tecavüz gibi kişinin seçmediği iğrenç bir durum bile olsa hayatına devam edemeyen biriyle yaşamak ne yazık ki çok zor bir şey. Bende de ağır depresyon var mesela kimse beni taşımak istemez bunu biliyorum. O yüzden iyileşmeye çalışıyorum. Hayatın yaralarımızı sarmak/sardırmak gibi bir mecburiyeti yok. Olacaksak kendimiz için biz güçlü olacağız.
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Cevap sahibi+1 yılÖh. Milletin gevşekliğine bak. Bu şerefsizler lafa gelince istismarcılara idam istiyor bir de. İkiyüzlü pislikler.
Soran+1 yılBiride @TuranYolu diye biri paylaşımlarını görsen ne kadar milliyetçi ne kadar insancıl bana attığı mesajlar adice
+1 yılHayatimda ilk kez hic olmadigim kadar samimi soyluyorum eger hakikaten tecavuzse daha sıkı sarilirim harbiden burdan hukumete sesleniyorum bunlari asin abi taksimde mi sallandiriyorsunuz eminonunde mi hic umrumda degil ama bunlari asin
32 Yorumla
Soran+1 yılBin beter olsunlar
- +1 yıl
Yok abi beterligi falan yok direk ascan hic sorguya falan bile gerek yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çocukken kıyısından döndüm inan çok zor bir durum bende yaralı sayılırım
223 Yorumla- +1 yıl
Biz erkekler anlayışlıyız temizsen bir yolu olur. Ama temizsen
Cevap sahibi+1 yılMesele temiz olup olmamak değil ki. Ben kendimi biliyorum Allah biliyor başka kimseye neden hesap vereyim. Ogunden sonra erkek eli değmedi bana şükür tecavüze de uğramadım. Ancak yaşadığım korku ve endişeyi ya da rüyalarıma kalan görüntüleri bana kimse unutturamaz.
Soran+1 yılCanım benim 😣
Cevap sahibi+1 yılSende mi bendensin yoksa sadece soru muydu bu
Soran+1 yılYok canım benim böyle birşey başıma gelmedi hamd olsun sadece soruydu
Cevap sahibi+1 yılGelmesinde insalah Allah kimseye vermesin böyle keder. Elsileyenler de çocuklardan hoşlanan pedofili grup sanırım
- +1 yıl
Kimseye hesap vermek zorunda değilsin tabiki. Geçmiş olsun. Bazı erkekler yüzünden biz de karalanıyoruz. Benim ona canım sıkılıyor.
Soran+1 yılAynen iki kişi var o eksiliyor
Cevap sahibi+1 yılBen kimseyi karalamıyorum ki erkek düşmanı da değilim. Ama insan kendini eksik hissediyor bir yerde işte
- +1 yıl
Sen kendinden eminsen sorun yok sende sıradan bir insansın kendini dışlama
Cevap sahibi+1 yılBilemiyroum😭
- +1 yıl
Üzülüyormusun bunun için
Cevap sahibi+1 yılTabiki uzuluyeoum ilerde bir kavga anında eşim bunu yüzüme vurabilir
- +1 yıl
Evet haklısın sende tövbe et bir daha öyle bir hataya düşme ve evleneceğin kişiye söyleme
Soran+1 yılKız napmısta hata olarak
Cevap sahibi+1 yılNe yaptım ben gerçekten? Al işte senin gibi biri ile evlenmekten korkuyorum
- +1 yıl
Hata değilde yanlışa düşmek veya kötü düşünceler falan . Bende suçlamadım ya hemen
Cevap sahibi+1 yılTogbe et dedin 5 yaşında kuyruk mu slqladim o serefsizee suçlu oldum hemen aaaa ama dünyaya kız olarak geldim hata bende tabi gidip togbe ediyim hemen
- +1 yıl
Kişiselleştirme hemen soyutlama
- +1 yıl
Gözlerim doldu ya
Cevap sahibi+1 yılBu sadece buz dağının görünen kısmı. O an ağzımı kapattığında yaşadığım korkuyu kimseye anlatamam. Tabi anasının kapımıza dayanıp oğlum suçsuz affedin demesini de
- +1 yıl
Tamam anlatma cidden rahatsız oluyorum lanet olsun ona da çocuğunada iğrenç ya 🤢🤢
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
Çooook zor bir soru. Lakin merhametim ağır basardı sanıtım.
25 Yorumla
Soran+1 yılMerhamet meselesi mi sence evleniyorsun hayat arkadaşın olacak
Soran+1 yılAslında gerekiyor evet
Soran+1 yılAma merhamet bir noktaya kadar götürür sevgi gerekmez mi
+1 yılInaniyorsam guveniyorsam bu benim icin sorun degil o kendini kotu hissetmesin yeter ki ama ona tecavuz edenler yuzunden benden tiksinmemeli.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Neden evlenmeyeyim? Kendi isteği dışında olmuş bir olay yüzünden neden arada bir sevgi varsa yok edeyim? Bu onun suçu değilse benim için geçmişte kalır.
02 Yorumla
Soran+1 yılFikrinize kurban
- Aile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılEğer gerçekten bana karşı dürüst ise hayatıma alır ve yaralarını sararim..
11 Yorumla- +1 yıl
Bu site değil ki sadece memleket bunlarla dolu namus nagralari atan karakterli halsiyetli insanlarla dolu... Düşmeye gör elinden tutmak için. uzandi sanırsın kafanı kaldırdın diye bı Tokatta o atar.
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hangi şartlarda tecavüze uğramış,
işyerinde çalışırken mi yoksa gecenin 3'ünde bardan dönerken mi?
İkisi arasında çooook büyük fark var..13 Yorumla
Soran+1 yılHoppa loşlardan bahsetmiyorum
- +1 yıl
@leo91ist
gece 3'te sokağa çıkan tecavüzü hak ediyor demiyorum.
hangi şartlarda tecavüze uğradığı benim açımdan fark eder diyorum.
yorum yapmadan önce dikkatli okumalısın.
@BirvarmışBüşra
O zaman tabi ki onu korumayı ve teselli etmeyi tercih ederim.
Sevgi var mı o sevgiyi tasiyacak yürek var mı ona bakarim
10 Yorumla
+1 yılCocukken ugramis olabilir.. tabiyiki evlenirim ya. Onun suçu yok. Ama kendi istegiyle yapmis biriyle evlenmek istemem
11 Yorumla
Soran+1 yılBencedeeee
SEVERSEM güvenirsem neden olmasın hiç sorun bile etmem
20 Yorumla
+1 yılİlgi, alakamı eksik etmezdim. Ruh sağlığı her seyden önemli. Bu yüzden güç bulması içinde önce bu yaşadığı acı tecrübelerin izini silinmesi gerek. Elimden gelenin en iyisini yapardım..
00 Yorumla
+1 yılkimse kimsenin yaralarını saramaz aslında.. o kendi yaralarını sarmalı.. ve zaten ne olursa olsun bu evlenmek veya evlenmemek için bir kıstas degil.
05 Yorumla
Soran+1 yılBu aşk acısı dost kazığı değil ki kendi yarasını kendi sarsın.
- +1 yıl
klinik olarak destek alabilir tedavi derler bunun adına..
ama birisi ile beraber olayım o beni desteklesin hep mutlu olayım tarzında bir bakış acısı ile bir insan ile beraber olur ise.. gün gelir o insandan ayrılırsa ( ki genelde ayrılıklar yaşanmaktadır. )
eski mutsuzluğunun yerine bir de aşk acısı eklenir ve daha beter olur durum...
Soran+1 yılKlinik tedavide sana sevgi şefkat ilacı mı veriyorlar. Kimsenin yarabandı olmamak lazım mesele bu değil seviyorsun meseleyi sonradan öğreniyorsan ve bunu kabullenip onunla birlikte bu yaralarını sarar mısın anlamındaydı. Anlamadıysanız bir daha okuyun 👆🏻
- +1 yıl
neyse güldürdün beni.. gerçekten kendi aklındaki ile yazdığın arasında ve insanların anladığı arasında fark mı var diyeyim.. yoksa sen bile mi ne demek istediğini bilmiyorsun mu diyeyim bilemedim. şu an.. ben sana işin doğru yolunu söylüyorum sen hayal dünyasında yaşıyorsun bence.. seviyorum ölüyorum bitiyorum diyen inanlar bile böyle sorunlar olmasa bile birbirinden ayrılıyor.. ve oran çok yüksek.. oran çok yüksek ise öyle bir şey yok gibi bir şey.. ve sen o insan için hala sever şefkat ve sevgi verir unutturur diyorsun.. oldu ozaman bide sayısal oynat oda tutsun.
Soran+1 yılSaçmalama ya hadi
+1 yılBu onun iradesi dışında olan bir durum bu onu kötü yapmaz fakat gerçekten böylemi ortada böyle bir durum var mı bilmek lazım çünkü çoğu bakire kadın bu yalanı uydurabilr
02 Yorumla
Soran+1 yılBence bu yalanı uydurabilen o psikolojiyi göstermeli demi
- +1 yıl
yazından bir şey anlamadım
+1 yıl06 Yorumla- +1 yıl
bulunmaması gereken yer bulunmaması gereken zaman gibi bir durum her zaman söz konusu değil. başına ne zaman böyle bişey geleceğini asla bilemezsin insanların türlü türlü hali var. 18 yaşından sonra olmuşsa kabul etmem kendini savunabilirdi diyosun 40 yaşında bile olsa kendini savunamayabilir. asla ve katiyen söylediklerinize katılmıyorum
Soran+1 yılHiç alakasız yerlerde bu yaratıklar zamanı mekanı Yok
- +1 yıl
@Hope558
Katılmak veya katılmamak senin hakkın.
Ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim ;
'' başına ne zaman böyle bişey geleceğini asla bilemezsin ''
Demişsiniz, Ama ;
Güven vermeyen kişilerle yalnız kalmamaya özen gösterirsen,
Tenha yerlerde gezmez, sürekli ana caddelerde dolaşırsan,
Dışarı çıkacağın saati '' uygun '' olarak karanlık çökmeden ayarlarsan,
Yanında gerekli materyali (Sprey, elektrik tabancası vs.) bulundurursan,
Birazda tedbirli şekilde & etrafının farkında olarak hareket edip, konuşursan,
Bu dediğin cümledeki ;
'' başına ne zaman böyle bişey geleceğini asla bilemezsin ''
algısının gerçeğe dönüşme olasılığını %90 - %95 oranında engellersin.
Ben erkek halimle yukarda saydıklarımın hepsini kendim yapıyorum bile,
Bayan olsam da yapmaya devam ederim. - +1 yıl
@BirvarmışBüşra
Yukarda son yorumumda yazdıklarımı yapmaya özen gösterirse bir insan,
Dediğim gibi böyle bir '' olay '' ın olma ihtimalini %95 engeller.
Soran+1 yılBebeklerin sucuda mı bu?
- +1 yıl
Anne ve babaların koruması gerek bebeklerini, yukardaki yöntemlerin aynısını uygulayarak.
Ancak direk anne ve babanın kendisi, kendi çocuğuna o olayı yapıyorsa..
O olayı Allah' ın merhametine sor, bana değil.
Bunda onun suçu yok aksine mağduriyeti var. Böyle insanları dışlamak yerine hayatın içine almalıyız. Tek suçu mağduriyeti olan insan mutsuzluğu haketmemeli.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılgerçekse evlenirim . malum bisiklet sürerken koltuğu girdi diyen bir ton kızın yaşadığı bir Ülke deyiz
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBen bira zor olur uzun süre hatta bazıları hiç atlatamıyr o piskolojiyi. Ben evlenirim. Onun bir suçu yok ki
00 Yorumla Sevgilim öyleydi zaten çok zorlamama rağmen kimn yaptğnı söylemedi ama bunun için ona kızmadm hiç evlenicektikde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendisi isteyerek yapmadıysa ve cidden zorla tecavüze uğradiyse evlenirim sararım
10 YorumlaDestek olabildiğince destek olurum ancak onı bu duruma itenlerden hesap sormak için de elimden geleni yaparım
01 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
+1 yılO yara kolay kolay sarılmaz ama yardımcı olmaya calışılır ona karsı
10 Yorumla
+1 yılBaş taci ederdim şahsen ona hak ettigi mutlulugu yasatirdim 😞
00 Yorumla
+1 yılHayatımdan cıkarmazdım yaralarını sarardım mutlu etmeye calısırdım
00 YorumlaOnu seviyorsam sorun değil. Aynı dediğin gibi yaralarını sararım.
00 YorumlaHayatıma alırım ama öyle bir insanın yaralarını sarmak hiç de kolay olmaz
012 Yorumla
Soran+1 yılSevgi ve şefkatin saramayacağı yara var mı
Soran+1 yılAğır bir travma gerçekten
Soran+1 yılHayır gelmedi
Soran+1 yılAminlerrr
Soran+1 yılBurda sormadım ki :)
Soran+1 yılPala kaş sorusuydu herhalde :)
+1 yılNeden uzaklaşiyim hatta ona yardımcı olurum problemlerini aşmasında
10 YorumlaSevmissem onu yapani bile bulurum
12 Yorumla
Soran+1 yılVayy
+1 yılYaralarını sararım benımde basıma gelebılırdı
21 Yorumla
Soran+1 yılKeşke empati yapsalar
+1 yıloturup dinlenir olayın nasıl olduğuna bakilir ona göre karar verilir
00 Yorumla
+1 yılBundan kaçış yok, iyisi olsun diye çabalamalı insan.
00 YorumlaAdı üstünde tecavüz. Olmamış sayarim
50 Yorumla
+1 yılhayatımı alır yaralarını sararım...
bana göre kendi bilerek ilişkiye girmiş kişiden dahada temizdir.10 YorumlaHayatıma alır yaralarını sararim hayatı yeniden sevdiririm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGercekse tamam ama çoğu bakire olmayan kız tecavuze uğradım yalaninı atıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim kuzenim evlendi sahip çıktı öyle bir kıza. şu an bir bebişleri var.
02 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah adam Mış kuzenin
Cevap sahibi+1 yılAdam gibi adamdır sağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecavüze inanmıyorum dolayısıyla kesinlikle evlenmezdim
03 Yorumla
Soran+1 yılBacının ananın başına gelsin de inanırsın ozaman
Cevap sahibi+1 yılGelmez merak etme
Sizin kafanızda uydurduğunuz bişey çünkü
Soran+1 yılHahahah
cinselliğe falan çok önem vermem ama ne bileyim zor soru.
00 Yorumla
+1 yılKusura bakmasin kimse yaramı sarmadı bende sarmam herkes kendi sarsin
10 Yorumla
+1 yılTecavüze uğramak onun kabahati değil
14 Yorumla
Soran+1 yılErkekler bambaşka düşünüyor
- +1 yıl
Baska düşünenler hasta düşünceye sahipler o halde. Böyle bir durum ile karşılaşmak kimse istemez. Kendini onun yerine koyup meseleye ordan bakmak lazmim
Soran+1 yılErkek çocuklar bile tecavüze uğruyor
- +1 yıl
Evet maaleser
+1 yılEvlenirim sevmişsem
Ben fedakar biriyim...10 Yorumla
+1 yılEvlenmemek için bir sakınca yok bence
10 YorumlaEvlenirim unutsun yeterki geçmisi
10 Yorumla
+1 yılHayatıma alır yardımcı olrm gerekirse evlenrm
10 Yorumlatanımamla alakalı.. mümkün..
10 YorumlaYürekler önemlidir bedenler değil.
00 YorumlaBu konuda bir şey söylemek istemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvlenirim ve sonuna kadar yanında olurum.
00 Yorumla
+1 yılEvlenirim tabii ki de.
10 Yorumlabana uygun bırıyse sevıyorsam o konu onemlı degıl
00 YorumlaDoğru söylediğine inandırabilirse olabilir
10 YorumlaEvet ona kıyamazdım.
10 Yorumlaellenmiş kullanılmış mal almayız
01 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği