Yalvarırım bir şey söyleyin. Tecavüze uğradım zorla evlendiriliyorum?

Arkadaşlar benim 6 aylık güzel bir ilişkim vardı. Onu çok sevdim. Daha sonra babamın arkadaşının oğlu tarafından tecavüze uğradım. İntihar etmek istedim. Bunları anlatmak benim için çok zor ama yardıma ihtiyacım var. Beni o çocukla zorla evlendirecekler. Babam ya evlenirsin ya da defolup gidersin evimde sana yer yok bu halde dedi. Ama ben istemedim ki. O kadar canım yanıyor ki. Sevgilim varlıklı bir ailenin çocuğu. Onun ailesi de beni çok sever. Bu olanlardan sonra sevgilim tecavüz eden çocuğu öldürmeye bile kalktı. Ama engel olduk. Ben beni bırakıp gider sanıyorken elimi tuttu. Ben seni birkaç damla kan için sevmedim eğer istiyorsan hemen evlenelim güzelim dedi.Çok şaşırdım ilk başta ama ailesi de beni kabul etti. Babama istemeye geleceklerini söyledim ama eğer onunla evlenirsem beni evlatlıktan reddedeceğini söyledi. Aynı şekilde bütün ailem akrabalarım böyle düşünüyor. Annem bile sırt çevirdi. O kadar kötü bir haldeyim ki. Ne yapacağım ben? O tecavüzcü haysiyetsiz ile evlenmek istemiyorum sevdiğim adamı istiyorum. Ama eğer sevdiğimi seçersem bütün ailem sırtını dönecek. Akıl verin ne olur ne yapmalıyım :( ?
Yalvarırım bir şey söyleyin. Tecavüze uğradım zorla evlendiriliyorum?