Arkadaşlar benim 6 aylık güzel bir ilişkim vardı. Onu çok sevdim. Daha sonra babamın arkadaşının oğlu tarafından tecavüze uğradım. İntihar etmek istedim. Bunları anlatmak benim için çok zor ama yardıma ihtiyacım var. Beni o çocukla zorla evlendirecekler. Babam ya evlenirsin ya da defolup gidersin evimde sana yer yok bu halde dedi. Ama ben istemedim ki. O kadar canım yanıyor ki. Sevgilim varlıklı bir ailenin çocuğu. Onun ailesi de beni çok sever. Bu olanlardan sonra sevgilim tecavüz eden çocuğu öldürmeye bile kalktı. Ama engel olduk. Ben beni bırakıp gider sanıyorken elimi tuttu. Ben seni birkaç damla kan için sevmedim eğer istiyorsan hemen evlenelim güzelim dedi.Çok şaşırdım ilk başta ama ailesi de beni kabul etti. Babama istemeye geleceklerini söyledim ama eğer onunla evlenirsem beni evlatlıktan reddedeceğini söyledi. Aynı şekilde bütün ailem akrabalarım böyle düşünüyor. Annem bile sırt çevirdi. O kadar kötü bir haldeyim ki. Ne yapacağım ben? O tecavüzcü haysiyetsiz ile evlenmek istemiyorum sevdiğim adamı istiyorum. Ama eğer sevdiğimi seçersem bütün ailem sırtını dönecek. Akıl verin ne olur ne yapmalıyım :( ?
Cevabın nedir?
Şaşıyorum ya!
Bu gün dolaşırken kızla bir erkek göz önünde parkta yanından geçenlere aldırmadan sevişiyorlardı. Dudaklar ağızlarında kaybolmuştu. Dikkat ettim erkeğin eli yukarıdan yavaş yavaş aşağıya doğru inmeye başladı. Biraz ileride bir kız bir erkek sevgili geliyordu. Dönüşte oğlan panonun oraya kızı sıkıştırmıştı. Durup dururken tecavüz edenler manyaktır ama seviş, oynaş sonra bana tecavüz etti de. İşte o zaman gülerim. Resmen seviştiler yani. Azıcık kendinize dikkat edin. Fazla yakınlaşma olursa erkekte durumlar değişir ve size şehvetle yaklaşmaya başlar ve sonu tecavüze gider. Manyak, sapık erkeklerden zaten en başta uzak duracaksın. Çoğu genç erkek sevgili ayağına malı götürme peşinde bir türlü kızlar bunu anlamıyor. Sonra pişmanlık, ne olur yardım edin. İş işten geçmiş, aileler namusu temizlemek adına zorla evlendiriyor.04 Yorumla
Soran+1 yılYa sen ne diyorsun? Benim sevgilim varken ben başkasına yanaşacak insan değilim. Tecavüz ne demek arkadaşım? Zorla ! Ailem ben o şoku atlatamamışken bana evleneceksin dedi. Ben Şu an tecavüze uğradığıma bile üzülemiyorum başımda o kadar çok dert var ki bu ne demek biliyor musun sen? Ancak klavye artistliği yapın zaten...
Soran+1 yılBenim sevgilim başka birisi. Ben sevgilimle gayet mutluyken bambaşka bir adam tarafından tecavüze uğradım ve babam bana tecavüz eden adamla evlendirmek istiyor beni namus için. Benim asıl sevgilim de ben seni bu şekilde de kabul ediyorum dedi ve Şu an istersem benimle evlenecek. Ama babam sevgilimle evlenirsem beni evlatlıktan reddedecek.
- +1 yıl
Zorla tecavüz eden adamı kınıyorum. Herhalde şikayetçi oldun, hak ettiği cezayı almıştır inşallah, diyeceğim ama anlıyorum ki adam dışarıda serbest. Baban herhalde hapisteki birine kızını verecek değil. Her erkek kabul etmez, madem sevgilin her şeye rağmen kabul ediyorum diyorsa, babanın mantığı yanlış. Tecavüzcünle evlendirerek seni cezalandırmış oluyor. Belki o böyle düşünmüyor, tecavüzcüyü aklı sıra cezalandırdığını sanıyor ama asıl cezalandırılan sensin. Ayrıca tecavüzcün seninle evlenmek istiyor mu bakalım. Zorla evlilik zaten olmaz. Tecavüzcü sapıktır, evlensen bile başkasına yine tecavüz eder. Tecavüzcünle evleneceğine seni isteyen ve kabul eden sevgilinle kaç. Yaşın +18 ise tabi. 18'den küçükse, sen istemiş olsan bile sevgilin küçük bir kızı kaçırmaktan ceza alır. 18 yaşından büyük isen kaçarken kimliğini almayı unutma. Çünkü nikah yaptırırken lazım olacak.
En İyi Cevaplar
+1 yılsevdiğin adam yanında olsa yeter sana gerisini salla öyle aile olmaz olsun hem sevdiğinin aileside iyi kabul etilerse sana hem anne hem baba olurlar dua et sevdiğin var tecavüze uğrayan o kadar mağdur var ki kötü yollara düşen bak sen şanlisin ama eğer sevdiğin çocuk olmasa el uzatanın olmasa ben sana el uzatmaya razıydım ama bak çok derin bir kuyuda görünen bir ışığın var kurtulman senin elinde inşallah doğru yolu seçersinde mutlu mesut olursun iyi günler seni bulur umarım bu tecavüzcünün yanınada kalmaz belki günahı olmayan annesi kızı çocuğundan çıkar ama sen yine onun yanına bırakma intikamını en kötü şekilde al yaradan yardımcın olsun
20 Yorumla
+1 yılValalhi sana söyle söyleyim. Ailem dediğin kişiler seni resmen nasıl bır konuma koyarak sırt cevirmişler sen hala onları dusunuyorsun. Resmen bu canilik! Bu nasıl bır dusunce tarzı ya kusura bakma ama onlara aile bile denmez. Sen sen ol kalbini dinle. Aklını da kullan yani seni seven cocukla yoluna devam et tabıkı. O haysiyetsız herifle evlenip namus mu temizlenecek. Böyle bir dusunce olaamaz! Ailen ne kadar yanlıs dıüusunuyor. Sen o pislikle evlensen her gunun zehır olacak ki , hep o durum aklına gelecek. Kesinlikle sevdiğin kişiyle yoluna devam et hatta bir an önce evlenin. Senin ailenden daha cok aile olurlar sana
00 Yorumla
sakın ama sakın sevmediğin adamla baban anan istiyor diye evlenme. hayatın boyunca pişman olursun. ana baba kızar bir sene hadi bilmedin 2 sene küs kalır baktın bir torunları oldumu nasıl da kıyamaz barışırlar. ... kendini sakın onlara mahkum etme. seni dünyaya getirdiler diye ömrünün geri kalanını sevmedğin saçma bir adamla geçirmeni isteyebilecek kadar kötülerse.. sen neden iyi olasın onlara karşı? annenmi babanmı kadınlık yapacak o adama? ki neden senden zorla sevmediğine kadınlık yapmanı istiyolar. üstelik asla sevdiğini unutamazsın asla mutlu olamazsın. bence sevdiğinle evlen.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
90
Cevap
89Cevap
Baba ve Anne mi diyosun onlara hala?
Sana tecavüz ediyor onlar göz yumuyor. Elin anası babası bile senin yanında seninkiler değil.
Kendine gel bence git polise şikayet et anlat olanları. Bayan polisler alır zaten ifadeni anlatmakta zorlanmazsın.
Erkek arkadaşınlada evlenirsin düzenli bir hayata geçersiniz.
Onunla evlenirsen hiçbi zaman rahat edemiyeceğine eminim. Sevdiğinle ol. Sevmediğinle değil. Sen çaktırmadan şikayet et ama dikkatli ol erkek arkadaşının yanına taşın nikahlanın evlenin. Zaten ondan sonra karışan eden olmaz.33 Yorumla- +1 yıl
Bu siteyi gercekten seiyorum ben yegenim @mert1219 ...
dürüst ve adam insanlarini.
kizina yapilanin hesabini soracagi yerde ömürlük tutsakliga mutsuzluga sürgün eden ailelerden utaniyorum inan. kimileri bulamaz ( iki oglum var; bir kizimin olmasini o kadar isterdimki) kimileride bilemez. umarim @soran yorumlar dohrultusunda hareket eder mutlu olur o adamin dibi gencle.
Iyi geceler dilerim size gencler;: k. s. nin güzel insanlari - +1 yıl
@Ahrazadam Teşekkür ederim abim, iyi geceler :D
1. Önce sevgilini yanina al, tecavüz eden kisi hakkında suc duyurusunda bulun.
2. Sevgilinle beraber ailenin karsisina cik ve benim evlenmek istedigim adam bu diye ikna konusmasi yapin,
3. Ailen olumsuz davransa da vazgeçme, sabrinizin elverdigi oranda 2'nci maddeyi tekrar et.
4. Reddedilmekten korkmadığını ve asil kendileriin diri diri seni mezara gönderdiklerini soyle ve kararli ol.
5. Bence bu kadar işten sonra, direncleri kirilmiyorsa, sevgilinle evlen ve ailenden once sen onlari reddet...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılYa sen akılsız mısın anlamadım ailesi sırt dönecekmiş sen fazla safsın galiba? Ailen seni düşünüyor mu senin ne hissettiğin umurlarında mı? Git mutlu olduğun gibi yaşa öyle aile sırt dönse ne olacak dönmese ne olacak? Senin ailende biraz vicdan ve biraz sana karşı sevgi olsaydı senin yanında olur ve sana destek çıkarlardı o pislik adamıda dava ederlerdi. Senin insan yerine koymamışlar sen gidip de onları aile yerine mi koyuyorsun iyi düşün derim son karar yine senin ama bana seninkiler pek aile gibi gelmedi.
00 Yorumla ailen ve midesizliği. insan nefretle dolar, bunlar bağırlarına basmışlar.
sonra neden allaha inanmıyorsun diyorsunuz, ula bu kadar kötülük varken nasıl inanayım? sağduyum olmasa dicem ki adres ver, o tecavüzcü sapık pislik hayvan oğlu hayvanın şeyini kesip kedilere atayım. adres ver, babanın midesini yıkamaya geleyim. anana insanlık dersi vereyim.
ne saçma şeyler bunlar. gece gece sinir tepeme çıktı.
o sevgilini de al baş tacı yap.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne biçim bir aile. Öyle babaya baba denmez ki. Ne kadar adice bir davranış. Hiç kadın tecavüzcüsüyle evlendirilir mi yahu? Yuh!
102 Yorumla- +1 yıl
toplum olarak bu seviyedeyiz işte.
- +1 yıl
@Apocaliptik
Bir de böyle piçleri kesmek gerekirken, ödüllendiriyoruz.
Of of.
Hayatın senin hayatın sana tecavüz edenin arkadaşında duran bir annenle baban varsa hiç olmasın zaten onlar seni red etmesinler sen onları reddet. Allah büyüktr sevdigin elinden tutuyorsa büyük delikanlıdır ölümüne güven o çocuga inşallah mutllu olursun. Tecavüz edene dava açmanı tavsiye ederim ama burası türkiye hak yerini bulmaz 1 yıl yatar böyle serefsizler. Hakkında hayırlısı olsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Başına gelenler için çok üzüldüm, ailene de çok ama çok sinir oldum. Çözümün poliste kuzum. Git ve şikayet et, ailenin de zorluk çıkarttığını, istemediğin bir evliliğe zorladığını da anlat. Ayıp denen bir şey var. Seni düşünmeyen bir aileyle yaşıyor olman bile haksızlık sana.
00 YorumlaSen kendin söylemişsin sevgilim beni iki damla kan için terk etmedi diye. Ve eğer ailen sırf şu 'namus' dediğimiz iki damla kan için sana sırtını çeviriyorsa seni sevenin peşinden gitmelisin. Onun gibilerini bulamazsın böyle ülkede. Bırak seni evlatlıktan reddetsinler. İki damla kan için seni reddeden bir ailenin kızı olmak istersende bilemem tabi. Ama kesinlikle saygı duyulduğun yeri tercih etmelisin. Böyle yobaz düşünceli yerde sırf ailen istedi diye istemediğin yerde kalmanın manası yok.
00 YorumlaSana tecavüz etmiş biriyle evlenmeni isteyen bir aileyi kaybetsen kaç yazar? Anne baba yapamaz bunu.
Sana tecavüz eden kişiye nasıl verebilirler hemde zorla ya. Asıl onu şikayet edip seni sevdigine vermeleri lazım. Ailen seni düşünmüyor kızım sen kendini düşün..00 Yorumlaailen sırtını dönsün daha iyi!
öyle aile mi olur be yazıklar olsun...
sevdiğinle evlen ve arkana bile bakma. ilerde o pis heriften çocuğun olursa çocuklar babamla nasıl tanıştın anne demeyecekler mi? ne diyeceksin onlara babanız bana tecavüz etti ve zorla evlendirildim mi diyeceksin?
kendine yazık etme, sevdiğinle evlen ve arkana bile bakma sakın. polise gitmeyi de unutma. sürüm sürüm süründür o herifi bu senin elinde, tek bir şikayetine bakar unutma.00 Yorumla
+1 yılTabiki de sevdiğini seçeceksin? Onlara anne baba denir mi hiç? Elalem ne der diye yaşama. Sakın boyle bir hata yapma anladın mı? Sevdiğini seç ve bir ömür boyu onla mutlu ol. Sen ailene de muhtaç değilsin akrabalarina da. Sırt dönerlerse dönsünler. Sevdiğin adamı istiyorsan sevdiğin adamı sececeksin. Bu kadar insan sevdiğini seç diyor boşuna demiyorlar bunu. Sevdiğinle kaç mutlu ol.
00 YorumlaValla okurken duygulandim bence o elini tutan adamin elini tut ve mutlulugu yakala evet sıkıntı yasicaksin ailen tarafindan ama eger sen dogru kisiyi buldum diyorsan git evlen dusunmeden düşünsene istemedigin bir adamla ayni yataga bas koyuyorsun yapma guzelim seni seven adamla evlen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSevdigini sec. Ailen zamanla yumusar sana karsi. Hayatini karartma. Ayrica onlada digeriylede evlensen surekli ailen olmicak yaninda. bir evin icinde ya huzurlu olcaksin ya da siddetli gecimsizlik yasicaksin. Iyi dusun. Sevgilin gibisinide bidaha bulamazsin. Helal olsun o ADAMA !
00 Yorumla
+1 yılbırak o kadar rezil bir aile sana sırt çevirsin zaten. senin şansızlığın böyle rezil bir ailede dünyaya gelmiş olman. sen kimsenin köpeği değilsin kimsenin bir malı ya da eşyası değilsin. kaç git evden hazır sana sahip çıkanda var git onlara sığın.
00 YorumlaBirisi de çıkıp dememiş ki polise git diye! Polise git. Şikayet et. Ailenin yanında durma. Hatta onları da şikayet et.
72 Yorumla
+1 yılSevdiğin, seni gerçekten bırakmayacaksa gözün kapalı onu seç.
Ailen sana sahip cıktığı için o adamı sonradan kabul edecektir zaten, şu anda o adamı istememelerinin sebebi yüksek ihtimalle sana sahip cıkacağına inanmamaları, sen bile sevgilinden bu tutumu beklemiyormuşsun sonuçta. İnandırıcı gelmiyordur00 Yorumla
+1 yılBence düşünme bir saniye düşünme seni seven çocukla evlen
Nedeni ise ailen olacak insan müsvetteleri nasıl sen bu kadar kötü bir durumdayken seni yargılayabiliyorlar ve nasıl mideleri var ki o sıfatına küfür zincirlemesi yapacağım yaratıkla evlendirmek isteyebiliyorlar?
aklım almıyor bu dünya nereye doğru gidiyor sonumuz ne olacak00 Yorumla
+1 yılBirkaç damlA kanın ne önemi var bir ömür paylaşıcaksın. Git sevdiğin adamla evlen bunda ayıp bir şey yok. ! İnsanlar evlenmeden neler yaşıyor. Sakın o pislikle evlenip hayatını yakma. Çok pişman olursun. Baban cahillik yapıyor canım hem şimdi böyle söylese de sen onun kızısın ne demek evlatlıktan reddetmek? Bu soruyu sorman bile hata. Sevdiğin adamla evlen!!
00 YorumlaAilen sana bu olayla zaten sırtını dönmüş. Kızlarına zorla sahip olan bir hayvanla sırf şu namus olayı yüzünden? kızlarını evlendiriyorlar. Senin onunla mutlu olacağını mı düşünüyorlar? Eğer anneni ve babanı dinleyip o çocukla evlenirsen intihar etmiş olursun. Çek resti. Kalk git.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPolise git o igrenc tecavüzcüy ve aileni şikayet et sonra da sevdigin insanla evlen ve bir ömür mutlu ol, seni böyle seven birini sakın ama sakın kaybetme, ailemi kaybederim diye de bir dakika bile düşünme öyle ailenin varlıgındansa hiç olmaması daha iyi tamamen çıkar onları hayatından
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBundan sonra hayatına evlendiğin kişi ile devam edeceksin ailenle yaşamayacaksın bu kararı sen vermelisin sonuçta böyle sevmediğin bir adamla bir ömür geçiremezsin. Hem sevdiğin kişi sana böyle kucak açıp sahip çıkmışken sen diğer şerefsizle evlenirsen onun ne hale gelebileceğini düşün. Zor biliyorum ama ailene rest çekmen gerekiyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer sevdiğin adamın sana sonuna kadar sahip çıkacağını, seni bırakmayacağını ve seveceğini biliyor ve inanıyorsan sevdiğinle git derim... yarın birgün tecavüzcüye çocuk vereceğine sevdiğin adama ver hatta hayatınızı birbirinize verin ir ömür mutlu mesut el ele yaşayın çok daha iyi... eğer bunlardan eminsen ben olsaydım öyle aileye sırtımı dönerdim... evlatlarının yanında olacaklarına aksine o ite karşı olacaklarına hayatını o itin ellerine vermeleri düşündürmüyor değil.
00 Yorumla
+1 yılO nasıl bir baba? Nasıl bir aile bunlar? Sevdiğin adamı seçmelisin. Bir ömür boyu serefsiz biriyle geçmez. Mutlu olamazsın. Çocuk yaparsınız oturur onlara bakarsın. Sevdiğin çocuk seni kabulleniyosa aileni değil onu seçmelisin bence.. Ayrıca o serefsizi de şikayet et ! Yanına kalmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltecavüzcü ile evlenmeni istemeleri de bir tür sana sırtlarını dönmeleri değil mi? sevgilin ve ailesinin kabul ediyor olması güzel bir şey iyi insanlar olduklarını tahmin ediyorum. bence tecavüzcü ile evlenmen doğru değil. babana sözü geçen güvendiğin bir aile büyüğün var ise ona durumu anlat araya girsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilen seni sevse değer verse arkanda durur özellikle babana hakaret etmek istemiyorum ama evlenmezsen defol git diyorsa zaten seni sevmiyor evlat olarak görmüyor yani erkek arkadaşınla evlensen çok birşey kaybetmezsin ben olsam beni seven adami tacuzcumu layık gören aşağılık bir babaya tercih eder hiç olmazsa mutlu olurdum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Çok güzel birisini bulmuşsun, evlen git. Kusura bakma ama ailen geri kafalı ve sana işkence ediyorlar. Kendi iyiliğin için gitmelisin, eğer sevgilin seni bırakacak olsaydı bile gidip kendi başına hayat kurmalıydın.
10 YorumlaKızım senin değer vermeyi hak edecek bir ailen yok ki. Şeref yoksunu hepsi. Hele baban denen alagavat. Sevdiğini bu edepsiz kopekler için sakın kaybetme.
30 YorumlaAilen sana zaten o tecavuzcu ibineyle seni evkendirmek isteyerek sirt cevirmis.
Ki yanlis anla tecavuz olayinda ailenin parmagida olabilr bir kac duymuslugum var boyle birseyi cunku sevdigin adam seni kabul ediyorm ve bu mevzuyu burdaha acmiyacak ve yuzune vurmayacagindan eminsen aileni koy sepete tekmele sevdigine git00 YorumlaBence o cocukla evlen. Ailen sana sirtini donmus en kotu zamaninda ki onlarin seni anlamasi gerekirken eger sen sevgilini birakirsan ona sana ihanet edenlere karsilik sevgiline ihanet edersin. Ailen seni zaten hak etmiyor sana tecavuz eden bir pisligi ve en zor gununde sana sirt ceviren merhametsiz aileni mi sececeksin? Yaptigin sevgiline en buyuk ihanet olmaz mi?
00 YorumlaYaşadığın bu olay yüzünden sana yüz çeviren insanlardan aile olmaz sana. Bırak kimse bakmasın yüzüne sevdiğin adam madem evlenmek istiyor sende istersen evlen. Ama kendi ayakların üzerinde duran bir kadın olmak için çalış çabala evlensen bile.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bence sevdiğin adamla ol. O ne biçim aile. O kadar iğrenç bir adamla evlendiriyorlarsa seni bırak sırt çevirsinler. Sonradan düzelir zaten. Ben normalde hep ailenin yanında olurum ama bu durumda kaçıp sevgilinle evlenmek en doğrusu. O kadar anlayışlı ve seviyorsa bence onunla evlen. Sevmediğin pislik bir erkekle hayat geçmez yazık olur.
00 Yorumla
+1 yılOrrrossspu çocccugu ya serreffsssiz ne diyim sinirlerim tepeme bindi nasıl oluyor lan böyle şeyler hepsini öldürmek istiyom
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılBen senin yerinde olsam o adamı secerdim.. Zaten ailen böyle bir muammele yapıyorsa hayır gelmez o aileden emin ol.. Eğer sevdiğin adama gerçekten güveniyorsan git evlen bacım..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Kusura bakma ama ailen ve akrabaların tam bir... Bence sevdiğin insanla evlen. İstedikleri kadar evlatlıktan red etsinler. Öyle aile olmaz zaten hiç umursama bile
00 YorumlaBir (neyse burada ağzımı bozmayayım anladın sen) evleneceğine sana destek olmayan ailene sırt çevir git delikanlı olan sevgilinle evlen sorusu mu var bunun?
00 YorumlaBöyle birşey oldu baban evleneceksin diyor ilginç. Aile sırtını dönmezsen ömür boyu pişmanlık mı yaşacaksın. Sende bir aile kuracaksın. Zaten kimin ne kadar yaşaycağı belli değil. Ailen her zaman yanında olmayacak. Sevdiğinle ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAile bu yapar, demek artık eskide kaldı. Burada ailen senin -dilim varmıyor ancak- düşmanın konumunda resmen. İstemeden gerçekleşen bir olay sebebiyle seni evlatlıktan reddedeceklerini söylüyorlarsa onlar bırak aile olmayı, daha insanlık testinden geçememişler. Bana kalırsa sevdiğin insanlarla mutlu ol. Onların da seni zorla tutma yetkileri yok zaten.
00 Yorumlaaileni sıktır et, zorla hayat sürmez. yarın birgün evde dayak yemeye başlarsın , baban sen suçlusun der.
sıktır et, git çocuğa , bundan sonra bütün ailem sensin de.20 Yorumla
+1 yıltecavuz edenı polıse sıkayet et cezasını ceksın sevgının arkasında dur gerekıyorsa ona kac aılen kızgınlıkla soyluyordur o lafları bır sure konusmazsınız ama mutlaka gerı barısırlar kım evladından gecerkı
00 Yorumla
+1 yılarkadaşım bak sevgilin zaten gel benimle demiş sana burda klavye delikanlılıgı yapmayacagım bunu kimse yapmaz bak bence sevgiline git kardeşim baban isterse evlatlıktan reddetsin önemli değil onun babanın suçunu yukardaki görüyor çok şükür
00 Yorumla
+1 yılAllah a sıgın git sevdigin adamla evlen boşver ailen yanlış yapıyor Allah senden yanadır bırak pişman olsunlar sen yuvanı kur korkma olurmu hayatını karartacana evlen sevdiginle onlrda ailen olucak
00 YorumlaAilenin sana zaten sirtini dönmüş canim üzülme artik onlari düşünme sevdiğin adami geleceğini en önemlisi önce kendini düşün
Allah yardimcin olsun00 YorumlaPolise gitmelisin bir telefon uzağında olmalı. Teslim olmamalısın hayatıni mahveden adamla hele. O babada nasıl bir babaysa artik.
00 Yorumlao tecavüz eden ibneye de kaçsın senden bir bok yemiş bari azda olsa telafi etsin kaybolsun ortalardan. babana dersin ki çocuk kaçtı gitti istemiyor belki bir ihtimal vazgeçer. Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılDoğru olduğunu varsayarak yazıyorum: kacacaksin sevdiğine... seni onlar doğurmuş olabilir ama sen onlara ait değilsin...
00 Yorumla
+1 yılsevdiğin Adam elini tutmuşken sen mi bırakacaksın... ailen zaten seni o adamla evlenmezsen defol git dediyse,, daha düşünmeye gerek var mı?
00 Yorumlaseni hiç kimse böyle bir şeye zorlayamaz. kaç sevdiğine evlen hayatının geri kalanı için bunu yapman gerek. yoksa hep mutsuz olucaksın.
00 Yorumla
+1 yılAllah böyle anne babanın belasını versin m biçim bir ebeyvnler ya insan evladının mutlu olmasını ister neyse konumuza donelim
1. Akrabalarından ailenin fikrine saygı duyduğu biri varsa ondan rica et güzelce konuşsun00 Yorumlasevdiğini seç soru mu bu. Annen ve babanlada bir daha görüşme gereksiz insanlar.
10 Yorumla
+1 yılkızım sevdiğine git bırak sırt çevirsinler sana tecavüz etmiş ne hayır gelir ondan öyle aile mi olur?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Sana herseye rağmen elini uzatan bir adam var ve diğer tarafta seni reddeden bir erkek seçim belli
10 Yorumla
+1 yılTelevizyonu kapat, yat, uyu artık. Bu kadar çok seyretme şu mereti.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılO adamın sana tecavüz ettiğini bilmelerine rağmen seni onunla zorla evlendirecek insanlara bence ailem deme. Sevgilinden de sakın ayrılma bu devirde zor bulunur öyle seven
00 Yorumla
+1 yılSevdiğinin arkasında dur derim. Zamanla anlayacaktir ailen de. Ama o pislik ile evlenirsen bütün hayatının kötü geçme olasılığı yüksek. Seni kabul etmis, ailesi de istiyormud madem git onun peşinden.
00 Yorumla
+1 yılHayat senin hayatin ve o hayati sevdigin adamla gecirmeyi hak ediyorsun emin ol ailenden kurtuldugun an psikolojin de duzelecek, malesef ki bunlar turkiyenin gercekleri umarim bunlardan siyrilirsin ve senin icin dogru olan karari verirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılnormalde ailenin istemediği biriyle olmaya karşıyım ama bu durum farklı. seni bu durumda bile -ki normalde bunu kabul etmeyen erkekler var- kabul ediyorsa belliki seni seviyor. yerinde olsam sevdiğimle olurum hemde hiç düşünmeden
00 Yorumla
+1 yılYa ne kadar anlayıssiz cahil aileler var bence sen onları reddet sevdiğin adam ve ailesi kabul etmiş onları yeni ailen kabul et ve yeni bir sayfa aç bide böyle şer-efsizler asılmalı gerçekten sanada geçmiş olsun bacim 😔
00 YorumlaSenin gibi baba olmaz olsun diyemedin mi? Kızına tecavüz eden adamı cezalandırmak yerine bir de üstüne evlendirmeye çalışıyor ne kadar cahil insanlar var! Kesinlikle sevdiğin insanla ol, öyle ailen olmasada olur zaten.
00 Yorumla
+1 yılGit sikayetci ol. Babanlarida sil at olyr alile olmaz olsun.
20 Yorumla
+1 yılSevdiğini seç Allah a sığın bolca dua et o insan dışı yaratıkla bir ömür geçmez.
00 Yorumla- Devamını Gör (119)
Devamını Gör(164)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yalvarırım bir şey söyleyin. Tecavüze uğradım zorla evlendiriliyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler