Bana tecavüz eden insanın düğünü ve kimse bilmiyor çevremdekiler ısrarla sende geleceksin dimi diye soruyor sizce ne yapmalıyım?

bana küçükken tecavüz eden yakın derecede akrabalık payı olan insanın hafta sonu düğünü var merak edip soracağınızı biliyorum ama yinede söylemek istemiyorum kendi hanemden biri değil gitmemek için bahane uyduruyorum öyle ortamlara giremediğimi tarzı şeyler ama o senin *** gelmek zorundasın ayıp olur laf ederler tarzı şeyler söyleniyor kaç gündür bir kaç yakınım geliceksin dimi falan deyip sürekli arıyorlar onlara anlatamıyorum anlatamamda zaten olacakları az çok tahmin ediyorum çünkü. bahsettiğim yakınlarım benim hatrım için lütfen gibi bir sürü şey söylüyor kezza annemde. yalvarırım bana kolaymış gibi anlat demeyin bu o kadar basit bir şey değil. ben yıllarca bununla yaşadım... bunun psikolojik olarak acısıyla...

Güncellemeler
+1 yıl
o şahıs benim bunu hatırlamadığımımı düşünüyor bilmiyorum ama bana böyle bir şey yaşanmamıs gıbı davranıyor evımıze mısafırlıge geldıgındede aynı sekıl bana yaşattığı şeyin bedelini çok ağır bir şekilde ödemesini istiyorum dilerim hiç mutlu olmaz
Bana tecavüz eden insanın düğünü ve kimse bilmiyor çevremdekiler ısrarla sende geleceksin dimi diye soruyor sizce ne yapmalıyım?