Evet baylar bayanlar. Bir kaç hafta önce burada bir anket yaptım. 175 cm kız vs 155 kız diye. link: https://www.kizlarsoruyor.com/flort-tanisma/q4406653-175-cm-kiz-vs-155-cm-kiz Güzel ülkem bayan ortalaması (yetişkin) 162 cıvarında. Kısa boy olarak ortalamadan 8 santim kısa, uzun olarak da ortalamadan 13 santim uzun tercih ettim (ortalamaya ne kadar yakın o kadar iyi yani uzun boylu şıkkı dezavantajlı başladı) Anketten gördüğünüz üzere, ortalamadan 13 santim uzun kız ezici bir çoğunlukla galip. Bu da kanıtlıyor ki, türk erkeği minyon sever olayı yalandır. Uzun kızlar, türk erkeğinin gözdesi.
Boyu 160 civarı olan kızların üzüldüğünü hisseder gibiyim. "E bizi kimse sevmiyor mu, hiç mi güneşli günler göremeyeceğiz" dediğinizi duyar gibiyim. Yüzünüzü güldürecek bir haberim var. Güzellik kriterleri kültürden kültüre değişiklik gösterir. Evet bu topraklarda pek giderimiz olmayabilir, ama giderimizin olduğu bir "topraklar" var. Hayır Japonya ve Filipinler değil. Erkeklerin hiç de kısa olmadığı topraklar. Aksine elf gibi, sarışın ve mavi gözlü olduğu topraklar. Evet, İsveç.
Aynı anketin benzeri İsveç'in kızlar soruyorunda yapıldı. ortalama boy 168; yani bizdeki 175 ordaki 180, bizdeki 155 de ordaki 160.
Benim gibi kısa hemcinslerime tavsiyeler: İngilizce banko. anadil. Ucundan İsveççe ya da Fince de öğrenin. Kariyere/derslere odaklanın. Cillop gibi bir CVniz olsun. Özellikle tıp veya yazılım alanındaysanız, süper. Bu alanda açık çok. https://pelatros.blogspot.com.tr/2012/08/isvecte-yasamak-istiyorum-ne-yapmalym.html bu bloğu inceleyin. İsveç göçmen dostu bir ülke. Ama kalifiye olun, getto metto şeyapmayın. Olmadı atlayın bota mülteci olarak gelin. Ha unutmadan, gelirken sıkı giyinin! ;)
Güncellemeler
+1 yıl
+ Kara kaşlı kara gözlü olmanız da bir artı. Genelde İsveç kızlarını aşırı feminist ve kaba bulanları da var. Beyler, ben mübadele diyorum. İsveçli kızlar da buraya gelecek, sizin için okeyse.
Türk erkekleri minyon kız mı uzun kız mı sever tartışmalarına nokta koyuyorum?
Türkiye'de doğru düzgün uzun erkek yok ki minyonlara laf etsinler :D 1.75 olarak etrafımda tanıdığım erkekler benden birkaç santim uzun. Hatta benden kısaları bile var :D 1.60 erkek bile gördüm :/
Doğru tespit. Avrupada çoğu erkek kilolu kadınları itici bulur. Anoreksik seveni bile var. Kısa kızlar da göğüssüz olunca çocuk gibi oluyor diyorlar. Boyu takan yok burada. 190lık bir çok adamın tek kriteri "benden kısa olsun" Buradaki konulardan ve Türkiyede yaşadığım yıllardan yola çıkarak, Türkiyede bir uzun boylu kız merakı var. "Tabi bütün genellemeler yanlıştır."
Boy 1.90 , 1,70 üstü kızlari daha iyi olur aslında , 1.70 boy altını küçümsedigim den değil ama şimdi 1.90 boyun la 1.60 Boydaki kızla gezersen adamın arkasından soverler
Nedense İsveçteki 190lık erkeklerde 160lık kız isteyeni var. Kimisi pedofili diyor kimisi "abi zor olmazmı" diyor. Zor durum. Türkiyede 170 üstü populasyonu düşük. :( Çözüm önerim: Türkiye'deki 160 cıvarı kızlar İsveç' göç edecek. Fakat İsveç'teki kız nüfusunu baya arttıracağımız için oradaki kızları da buraya gönderelim diyorum. Tabi siz beyler ne dersiniz bu duruma? :D
10 projen varken niye bunlarla ugrasiyorsun cancazim 😉 ayrica mezun olunca kazancagin paralari düşün ne kadar cabuk mezun olursan o kadar cok kazanirsin :))) bu motive etti mi?
Almanya. bir gün bura ile ilgili de bir istatistik çıkaracağım. maksat kızlarsoruyor kızlarının yüzleri gülsün. :D Ha İsveç güzel ülke, taşınmayı düşünüyorum.
Orada öğretim üyesi filan ol sonra bana davet gönder bende rahat rahat gelmis olurum 😃 tabi isvecten bahsediyorum. Anlaştık mi? . Almanyanin egitim sistemi turkiyeye gore cok mu zor ve en onemlisi hocaların size bakis acisi nasıl 😊
Orada nokta virgül çok var ya. Hele Stockholmda. Bir de nedense İsveçli erkeklerin Asyalı, Taylandlı kızlara zaafı varmış forumlardan okuduğum kadarıyla. O boyu boyuma kuralına uyanlar bir tek bizim kuralsever türk erkekleri galiba. :D
En İyi Cevaplar