Elbette ki kişilik zart zurt daha önemli, ceteris paribus durumunda hangisi tercihiniz olur? :D
175 cm kız
155 cm kız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
155 de kısa ya bana göre. O yüzden 175 dedim... Ama 155 birinden hoşlanmam veya kısa olduğu için çıkmam, vazgeçerim falan demiyorum yani...
ama 1-0 yenik başlıyor? :D
Minyon olsun benim olsun :P Minnoşları daha çok seviyorum ya.
eheheh tek tük var minyon seven de :D
Kimi diyor Türk erkeği minyon sever, ama anket diyor türk erkeği uzun sever. Kafalar karıştı. :P
Aaa gıcıklık mı, niye ki.. :D
şimdi burada arada fark fzla fark olmamalı 1.95 erkeğe 1.55 kız olmaz 1:75 olur ama erkek 1.80 ise 1.75 olmaz 1:55 olur aynı boyda olmamlılar bence kız dağa kısa olmalı
erkeğin boyu/ kızın boyu = 1.07 - 1.12
(dünya ülkeleri erkek ve kadın boyları oranı. )
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_height
195'lik erkek:
max 182, min 1,74
175'lik erkek:
max 163, min 156
tabii bu oranları skine takmayıp 190 olup 160lık hatunları götüren nice cengaverler de var.
Toplum yine AT avrat silah üçlemesinde karar kılmış
toplum kısa kız sevmiyor :(
Minyon tipli kadınlara kısa olmak güzel durur ama
155 cm boyundaki kız değil kız çocuğu yani bildiğin velet onlaela muhattap olmam gerektiğinde crbine para sıkıştırıp git kendine bir lolipop al evine git diyesim geliyor. Veletlerle kızları karıştırma bence
abv iyi ki kızlar yorum yapamıyor, topa tutarlardı seni bu yorumdan sonra çok hassas sular bunlardkjakldssalk
155 de çoo kısa ya bana göre. 165 desen olurdu da. O yüzden 175 dedim...
Alt sınır kaç? :D
179 olduğum için 165 falan ama 155 diye hoşlanmam veya çıkmam diyemem yani. Boyu değil iç güzellik önemli olur o zaman
165 ile 170 ortalamalari benim acimdan daha makbul :)
türk ortalaması kaç oldu yav, 162 mi
Bilmiyorum. Kiz ya da erkek hangisini sordun?
Kız. Baktım, evet 162 cm imiş bayan boy ortalamamız. Yaşadığım ülkeden 5 cm kısa :D
www.hayatblogu.com/turkiye-boy-ortalamasi-2014-erkek-kadin-bayan-7619
Kilo ortalaman vucuduna uyumluysa sorun yasayacagini zannetmiyorum
Türkiye'nin aksine, burada kısalara rağbet fazla gibime geldi. :D
Aynı anketi yapmışlar bir forumda (160cm vs 180cm kız) Ortalama bizde 5cm daha az diye 155cm kız vs 175 kız diye açtım.
Anket, bu sonucun tam tersini almış. :D
Kısa kızlara tavsiyem dil öğrenip kuzeye gitmeleri. Olmadı atlasınlar bota gelsinler mülteci olarak. :P
Burada derken orasi neresi sen nerede yasiyosun :)
Almanya :D
1.65 üzeri kız arkadaşım olmadı hiç. Kısalar daha sempatik gibiler. Ama boyum 1.82. 1.55 çok kısa. İdeali ne dersen 1.65-1.75 benim için.
Aynı anda ikisini birden seçemiyor muyuz? Belki orta olmasın kısa ya da uzun olsun istiyoruz :P
bence yani 190 boyum 155 yanımda kaybolur. ama gönül bu boya bakmıyor...
wow 190 mı...
Yaşadığım ülke dünyanın 4. Uzun ülkesi ve burada da 190'lık adamlara wow deniyor :D
(Wow denmiyor da hmm iyiymiş deniyor. Ama 190 dinar alpleri hariç dünyanın her yerinde wow denecek kadar uzun.)
yuhhhh
normal erkek boyu ülkemizde 175 civarıdır.
dünyanın en uzun ülkesinde ise 185
190 her türlü uzundur yani
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_height
Türkiye erkeklerinin boy ortalaması belli nasıl olurda çoğunluk 1.75 e oy verir anlamadım. ;)
ashdgasdashgdkj. Türk erkeği sıkıntı yapmaz öyle şeyleri, topuklu giyer yine çıkar 175lik kızla :D
İlk olarak 181 sm boyum var benim hatunda 155 sm ilişkimiz çok iyi minyom ve tatlı her gün kucağima atliyor kucağımda uyumayı seviyor. Geldik 190 kız isteğen erkeklere afedersiniz ama merdivenlemi şey yapacaksiniz
167-168abi 55 nedir tıfıllamı mı takılıcaz yanı ben tıknaz istemem :D
175 nasıl, çok mu uzun? :D
1.85 benim boyum kız arkadaşlarım 1.60 geçmemiştir. Bence sorun olmaz kısa boy daha iyi şirin.
170 sevgilim ama 45 kilo kötü mü sence 155 kısa gibi
45 biraz az gibi. ideal 53-55 kilo (118-120 lbs) deniyor.
Kilo almak kolay, ekstrem durumlar hariç :D
bende diyorum çok zayıfsın ama iştahım yok diyor bende anlamadım yemiyor hep abur cubur yiyo
Biz kadınlar için vermesi, almasından her zaman daha zor olmuştur. Abur cubur kilo aldırır aksine. Tavsiyem, yemek saatlerini akşama çekin. Gece yemek her zaman kilo aldırır ;)
Tamam söylecegm teşekkürler :)
Uzun olsun, öpücegim zaman onu 1,5 m yukariya kaldirmama gerek kalmaz.
Kendi boyunla ve amacinla goreceli olarak degisecek bisey..
Kız dediğin minyon olucak aga.
Tabikide uzun boylu kız mkk
Mümkünse daha uzun olsun 180 ve üzeri 😎
Türkiye'de çok zor, Dinar Alplerinde ortalama :D (Slovenya, Hırvatistan, Bosna-Hersek..)
Almanya'da da var 180 lik kız.
Sizin boy 190+?
evet 190+ yani 198im ben :)
ABOV... :D
Güzel güzel. :D Elmastan bile zor bulunur 198 erkek... Almanya'da bile zor bulunan bir nimettir.
Bak sayende kendimi nimetten saydim :) saol
1.55 Ne BARİ 1.65 OLSUN
165 dünya şartlarına göre normal sayılır yav
erkekler genelde en az 160 olsun diyor, türk kızlarının yarısının gözü yaşlı :(
Sen hangisini istersen onu tercih ederiz
Kısayı seçin. mutlu olayım. dlakjaklkjs
Şaka şaka, "türk erkeği minyon sever" genellemesini irdeleyen minik bir araştırma yapıyorum.
İnanmadığım bir genellemeydi, nitekim sonuçlar da beni haklı çıkardı.
Burada arkadaşlarla derin bir tartışmaya girdik, kültürler ve "ideal kadın tipleri" ile ilgili. Türkiyede kızlar kısayım diye şikayetçi, burada kızlar uzunum diye.
Kuzeydeki ideal kadın tipi minik ve kadınsıymış arkadaşların savunmasına göre. (e her gün dalyan gibi karılar görüyorlar kısa kızlar ilginç geliyor galiba)
Türkiye'de ise tam tersi, kızlar genelde kısa olduğu için uzun at gibi kızlar ilgi çekiyor.
1.55 minyon olsun 😀😀😀😀
Milyon kucakta uzun yatakta
175 ler bana bakmaz kanka ben 178 im :D
Aaaa niye bakmasınlar?
Kızlarda boy takıntısı yoktur çoğunluklu. Bakarlar bakarlar merak etme :P
Yorumlarda görüyoruz hepsi Maşallah 190 istiyor. :D
190 İsveçte bile zor bulunan bir boy yav. Türkiye ortalaması 172 erkekte, hayırlısı be gülüm derim onlara. :D
Yorumlarda öyle ya galiba sadece. Erkekler de kısa kızları baya yeriyor yorumlarda. Geneli 160'ın altına bakmam der ama mesela bir arkadaşım var 153 boyunda. Okcupid denen sitede herkes yazıyor kıza. Ben de anlamadım. Hayat ilginç. şldklfşs.
Evet hayat çok ilginç.
Erkekler boy konusunda daha hassas sankim. Bir çok uzun arkadaşım var kısa erkekler çıkmam demeyen.
Nihayetinde kadın için erkeğin "tipi" kriterlerden biri olur, erkek içinse kadının "tipi" en önemli kriter.
Genelliyoruz tabii, sapyoseksüel erkekler de var.
Haklısın aslında tamamen kişilik meselesi.
Güzellik standartları topluma göre değişiyor. bu çağ için uzun revaçta galiba. :D
genelde kızlar uzun erkek dese de ben istisnayım kaideleri de bozarım. :D erkek dediğin minyon olacak, ele gelicek. ensesine şaplak atmak için zıplamıycam yani. ama 100.000.000 kriterimden en sonuncusudur belki de yani who gives a f*ck.
Hayırlısı olsun :D
1.75 dururken, 1.55 i ne yapayım 😀
kucak :D
boy 170, mecburen 175 :D
Ben almanyada yaşıyorum, burada herkeste "ben benden uzunla çıkmam" takıntısı var. Aynı şey Hollanda'da da var. Avrupa erkeği özgüven konusunda Türk erkeği ile yarışamıyor :D
hatunların boy ortalaması'en azından benim çevremde' genelde 170 ve üzeri. malzeme bu yapacak bir şey yok :D
burdaki 170, Türkiye'deki 160 :D Ortalama (18–25 yaş) 168 ama ülkenin %20 si göçmen, yani 170 falan.
ben de 163-164 üm. Aynı anketi az önce alman bir forumda gördüğümde 155'in aldığını gördüm. (155 Almanya'da dwarf sınırıdır, 175 de normal boydur.)
ben bilmiyorum, ege halkı uzun ve teşekkür ederim hepsine tabularımı yıkmama yardımcı oldular belki de ahaha
Ege aksine kısadır yav, yani ben bıraktığımda kısaydılar xD
uzun olan ben de uzunum çünkü
Bence isikide kotu 165 olsun yeer ya :)
akıllı olan hangisiyse
Uygunu 1.63 dür
Aha benim boyum :D
1.83 boyum 155 olmalı bence minyon olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar