Eşim Hamileyken aldattım bebeği kaybettik Vicdanım Kalbim Beni intihar ettirmeye çalışıyor onu geri nasıl kazancağım?

Hamile olduğunu öğrendik karnı büyüyene kadar normaldi sonra hem korktum hem de itici bularak uzaklaştım arkadaşıyla birlikte olduk eşim düşük tehlikesi olduğundan kalkmadı yerinden bir sure ben bu sure zarfında arkadaşı ile rahatça geziyordum şehirdışına tatile bile gittik eşimle bunları yapamıyordum ondan boşanmak istediğimi nafaka vereceğimi çocuğa bakacağımı söyledim kriz geçirdi karnına sancı girdi hastanede bebeği kaybettik :( Benden ne istersen maddi yaparım dedim istemem defol dedi ben de kendimi garantiye almak için avukatın doldurduğu sözleşmeleri imzalattım mal talep edemezdi en sevdiği mesleğini benim için bırakmıştı geçinemiyordu babası ölmüştü annesi yaşlı ve hastaydı kotu yola düşer diye deliriyorum Onu kopek gibi seviyorum geri kazanmak istiyorum ne yapmam lazım kafam vicdanım kalbim durdurmuyor bir an bile yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Allah için Konuşun her şey düzelemez mi hiç mi umut yok Hocalara okutup muska yaptır geçmişi unutsun yalvarıp eğilip bükülmene gerek yok diyorlar bencede doğal yollardan unutamaz tek çarem bu gibi
Güncellemeler
+1 yıl
Hocaya okutturacağım geçmişi unutsun bana bağlansın başka yolu yok perişan vaziyette geziyor başına bişey gelecek korkuyorum... Tekrar hamile kalırsa affeder mi beni?
Güncellemeler
+1 yıl
Her şeyi unutmuş geçmişi hatırlamıyor gibi sanki... Allaha şükürler olsun.. Haftaya İmam nikahı kıydırcaz... Ne desem kabul ediyor... Çocuk olana kadar büyüyü bozmayacağım dünyadayken cenneti yaşıyorum ne istersem yapıyor... Şukurler olsun
Güncellemeler
+1 yıl
Kekelemesi de inş geçer düzelir... Bebek olunca düzelir diye umuyorum... Sonradan kekeç oldu biyere gidince utanıyorum kekeliyor
Güncellemeler
+1 yıl
Her şey istediğim gibi hayalimdeki kadar güzel.. Her istediğimi yapıyor bana itaat ediyor adeta.. Eve gelen kızları bile kıskanmıyor beni seviyor çılgın gibi... Büyü yaptırmak çok günah ama onun beni affetme olasılığı yoktu mecburdum... Arkadaşını da affetti artık şüphelenmiyor rahat rahat görüşebiliyoruz... Ondan çocuk sahibi olunca büyüyü bozduracağım
Güncellemeler
+1 yıl
Büyüyü bozdurdum Herşey bir rüyaymış gibi davranıyorum ağlıyor sarılıyor bana yaşadıklarını rüya herhalde dedim. aşkım nolur bırakma felan diyor çok üzülüyorum bu haline ben onu Bırakmam ama o arkadaşı hala beni tahrik ediyor aklımı çekiyor, nikah istemiyorum bırakma beni diyor ne yapacağımı şaşırdım
Eşim Hamileyken aldattım bebeği kaybettik Vicdanım Kalbim Beni intihar ettirmeye çalışıyor onu geri nasıl kazancağım?