Aldatıldım bebeğim var intihar etmeyi düşünüyorum ne yapabilirim?

En sevdiğim ve güvendiğim insan tarafından aldatıldım hemde en yakınımdaki kişiyle. Evde onları bastım bı şekilde kapı ardında seslerini duydum nasıl olduysa kaçtılar inkar ettiler mesajlarını ykaladim inkar ettiler şu an benim kucağımda bir buçuk aylık bir bebek var ve ben bebeğimle bağ kuramiyorum oysa o bana muhtaç bebeğe bakmaya ne gücüm ve psikoljim kaldı intihar etmeyi düşünüyorum kaldıramıyorum. Hala onunla aynı evdeyim çünkü kimseye derdimi anlatamıyorum herkes çok isteyerek evlendik diye biliyir nasıl anlatırım. Yalandan beni seviyor gibi tavırlarını izliyorum. Oğlumuza karşı ilgili onu çok seviyor öpüyor benide sozde seviyor ama sevmediğini biliyorum. Telefonunu sürekli gizliyor aynı evin içinde iki yabanciyiz ve en kötüsü bebeğime bakamiyorum gücüm yok içimden hungur hunggür ağlamak geliyor ölmek istiyorum resmen nolur bir akıl verin bana

Güncellemeler
1 yıl
Sorduğumda sürekli inkar edip çocuğun üstüne yemin ediyor benimle ilişkiye de girmek istiyor dün yanıma geldi bak o sadece seni istiyor bundan emin ol diye cinsel organıni gösterdi beni istediğini söyledi
Aldatıldım bebeğim var intihar etmeyi düşünüyorum ne yapabilirim?