Kocamın ailesi çok baskı yaptı bende hem intikam hem yuvamı kurtarmak için başkasından hamile kaldım ama pişmanım. Ne yapmalıyım?

Kocamla 1.5 yıldır evliyiz daha ama şimdiden çocuk baskısı başladı yok çocuğunuz olmuyo mu şöyle böyle ağızlarını kapatamadık bi türlü denemeye başladık bi süre baya denedik ama olmadı sonra ben hastaneye gittim testler falan filan çocuğun olabilirmiş bi sıkıntın yok dediler bunu kocama söyledim sakın kimseye bahsetme adımı kirletme dedi çünkü sorun ondaydı. Ailesi baskıyı arttırdı adım kısıra çıktı kocam da hiç savunmadı beni çok sinirlendim çok kinlendim. Kaynanam benim yanımda seni zaten boşar oğlum diyip kız bakmaya başladı o an şarteller attı ve çok kötü bişey yaptım. Başka biriyle bi kaç kez deneme yaptık ve çocuğum oldu hamile olduğumu da cümle aleme söyledim. Kocam o egosu yüzünden hiç şüphe etmedi kaynanam biraz hayıflandı beni istemiyordu çünkü bahane arıyodu bizi boşatmak için. İlk zamanlar zaferimin keyfini çıkardım el üstünde tutuldum ama şimdi kafamı acayip kurcalıyo sorular ya ilerde öğrenilirse? ya da kocama bunu yapmam doğru mu? Kafam çok karışık düşürdüm diyip aldırsam mı doğursam mı? Söylemem imkansız ama içim hiç rahat değil yemin ederim korkudan yaptım ya. Ne yapmalıyım?

Kocamın ailesi çok baskı yaptı bende hem intikam hem yuvamı kurtarmak için başkasından hamile kaldım ama pişmanım. Ne yapmalıyım?