Kocamla 1.5 yıldır evliyiz daha ama şimdiden çocuk baskısı başladı yok çocuğunuz olmuyo mu şöyle böyle ağızlarını kapatamadık bi türlü denemeye başladık bi süre baya denedik ama olmadı sonra ben hastaneye gittim testler falan filan çocuğun olabilirmiş bi sıkıntın yok dediler bunu kocama söyledim sakın kimseye bahsetme adımı kirletme dedi çünkü sorun ondaydı. Ailesi baskıyı arttırdı adım kısıra çıktı kocam da hiç savunmadı beni çok sinirlendim çok kinlendim. Kaynanam benim yanımda seni zaten boşar oğlum diyip kız bakmaya başladı o an şarteller attı ve çok kötü bişey yaptım. Başka biriyle bi kaç kez deneme yaptık ve çocuğum oldu hamile olduğumu da cümle aleme söyledim. Kocam o egosu yüzünden hiç şüphe etmedi kaynanam biraz hayıflandı beni istemiyordu çünkü bahane arıyodu bizi boşatmak için. İlk zamanlar zaferimin keyfini çıkardım el üstünde tutuldum ama şimdi kafamı acayip kurcalıyo sorular ya ilerde öğrenilirse? ya da kocama bunu yapmam doğru mu? Kafam çok karışık düşürdüm diyip aldırsam mı doğursam mı? Söylemem imkansız ama içim hiç rahat değil yemin ederim korkudan yaptım ya. Ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kocan eşşeklik yapmış tamam da sen niye bacım yapıyorsun bunun başka bi açıklaması yok bu kainatta senin o adamin masasinda yediğin ekmek içtiğin su bile haramdir
Gaflete düştüm benim yanımda kız beğendiler kocama napsaydım delirdimmm
Kardeşim nerede yasiyorsun kültürünüz nedir bilmiyorum. Ama kocanı bi şekilde kendine cekmeliydin kadinligini kullansaydin naz yapsaydın. Bi şekilde dönerdi yani
Kocam zaten bendeydi ama anası olacak şeytan bizim aramızı bozmak için herşeyi yapardı araya kadın da sokardı pey zev eniklikte yapardı
Asla onları savunmuyorum ama senin yaptığın daha yikici
Ya sana bu psikolojiyi nasıl anlatırım bilemem evet çok kötü bişey yaptım çünkü artık onlara çok kötü bişey yapmak istedim yıllarca nişanlıyken bile ezdiler kabul etmediler beni şimdi de kışkıilamaya çalıştılar intikam almak istedim onlar bilmese de onların burnundan getirmek istedim
Hayat senin hayatın ama bu işin sonu hiç parlak değil. Ahirettede hesabini nasıl verirsin bilmiyorum. Birinin çocuğunu diğerine baktiracaksin ve o adamın duygusuyla herseyiyle oynayacaksin akıl mantık dışı bi olay bu
Ya hepsine tamam hadi bi şekilde geçtin. Çocuğu yaptiginn adam ortaya çıkmayacak mı çocuğunu istemeyecek mi? İleri yaşlarda çocukla alakalı sorunlarda dna lar tutmayacak kocan demeyecek mi yıllarca kimin * baktım ben diye
Yaptıgın çok yanlıs bence bu hatadan dön neden diye sorarsan cocuk soğdu diyelim elbet bir gün hastaneye düşersiniz yıllar sonra felan bir şey olur dna testinden cıkar bence bu yaptıgın kocanada ihanet yani
Sanmıyorum durduk yere kim neden DNA testi yaptırsın. İlk kocam bana ihanet etti beni savunmayarak
Ben durduk yere dna demedım iyi okuyun bir şey olur yanı dünya hali yıllar sonra cocuk büyükken olur bır sey elbet olur ortaya cıkar bu yalan bence bu hatadan dönün
?
Keşke dua etseydi rabbin sana yardım ederdi, kötülüğe kötülükle cevap vermeseydin keşke
Ya aylarca etmedim mi sanıyorsun rabbim yardımını esirgemez ama bi söz vardır sen yapabileceğin herşeyi yap sonra tevekkül et Allah'a bırak diye ben yapabileceğimi yaptım ama kocam yapmadı bi doktora gitsek çözümü vardı belki? Ama olan oldu içim karmakarışık
Kocanla niye ayrilmadiniz
Herşeye rağmen seviyoduk be
:)
Iyi yapmissinn bencee
Kocana kötülük etmemişsin ki, o*rospuluk yapmışsın. Günahının cezasını çekeceksin ahirette.
Kimle yattın tanıdık biri mi nasıl tanıştın
Ne önemi var
Yani kocanın tanıdığı birimi size gidip gelen biri mi
Kocam tanımaz
Anlatsana evine mi gittin nerede oldu belli ki böyle bir şey yapmışsın tuhafıma gitti tanımıyoruz birbirimizi nasıl olsa anlat gitsin
Ne işime yarar anlatmak
Ya nolur anlatsan belli ki genciz merak ettik 😂
boş ver be ne gerek var
Ya lütfen anlat özet geç nerede oldu nasıl yaptın
Niye anlatayım niyee
Ya merak zaten gizlisin iki saniye yazsan nolur
Onun evinde oldu bitti işte
Vay be kocan işteyken seni eve attı yaptı ve gönderdi öyle mi ne hissettin kocandan başka biri sana yaparken
Off uzatıyosun ama
Ya sorduk ne var söylesen sanki canını istedik
Uzun hikaye boş ver
Ya lütfen anlat lğtfen diyorum ya yapma etme
burada mı anlatayım tövbee
Takip et
Çıkıcam gizliden bekle hemen takip et
Ya da fake instan var mı
Yok
Ya gizlisin zaten yazsana buraya nr inatçısın ya bezdim gerçekten yazıcan biticek
Soru kalkar sende okuyamazsın
Tamam takip ediceksen çıkayım gizliden
Takip edebilirsin
Ne inatsın ya ne inatttttttt yuhhh be