+1 yılŞimdi aşağıda herkes sana yeteri kadar sövdüğü için ben sana burada daha da fazla kızmayacağım.
Kendim bu durumu yaşasam. Benden 16 yaş büyük biriyle hayatta evlenmem de hadi evlendim. 22 yaşındayım. Hamileyim. Kocam da beni aldatıyor ve ben bunu senden değil yakalayarak öğreniyorum.
Keşke kıza açıksözlü olsaymışsın çünkü böyle olunca hem onu kandırmış ve hem de aldatmış oldun.
O an mesajları okuyunca ne hissetti tahmin bile edemiyorum.
Şimdi gelelim ne yapardım ben?
Ben seni pat diye boşardım babama dövdürtürdüm seni kendi babana da dövdürtürdüm. Her yerde bu pisliğini instada facede her yerde de paylaşırdım, o beni aldattığın kızı da bulur onun da o*r*o*s*p*u*l*u*ğ*u*n*u her yerde paylaşırdım. Sonra elinde ne varsa araba ev nakit d*o*n*u*n*a kadar alırdım. İşinden attırmaya falan da çalışırdım. Çocuğu da sana n*a*h gösterirdim.
Benim gönlümü biri öyle kolay kolay alamazdı.
Ama ne dersen yumuşardım onu yazayım.
-Çocuğumuz babasız mı kalsın?
-Hayatımızın çok güzel bir düzeni vardı bunu bozmayalım?
-Ne dersen yapacağım, seni çok seviyorum.
-Tabi ki de sana aşığım yazışmaların nereye gittiğini anlamadım sana söyleyip o kızı engelleyecektim.
-Boşanırsak kendimi asarım sensiz yaşayamam.02 Yorumla- +1 yıl
cevap yzsana be merak ettik burda noldu barıştınız mı
Soran+1 yılYorumun için teşekkürler konuştum seni sonra arayacağım dedi bekliyorum umarim arar
En İyi Cevaplar
+1 yılMadem pişman olcaksınız ne diye aldatıyosunuz kim olsa affetmez ben anlamıyorum neyinize tek kadın yetmiyo noluyo yani kırk kadınla aynı anda olunca affetmez aynısı sana yapılsa affedermisin evli barklı adamsın birde utanmadan sevgilim var diyosun yazık ne diyim o doğcak çocuğun durumuna üzüldüm
00 Yorumla
+1 yılKadın affetmez dostum hele hamile kadın kafasına koyduysa yapar bencede senden ayrılsın. Hem tazecik bir eş bulmussun senin bebeğinizin taşıyan haladaha aranıyorsun. Bazıları iflah olmaz sana bişey diyim mi ilerde karşısına adam gibi adam çıkar senin çocuğuna senden iyi babalık yapar
10 Yorumla
+1 yılOh iyi olmuş kart zampara seni o seni affetmez artık yarın bir günde senden boşanıp kendi gibi genç bir ERKEKLE evlenır sende zamparalığına devam edersin😂 yaşlı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Şimdi çok pişmanım demekle olmuyor çünkü sen ve aldatan tipki diğer erkekler gibi gayet iyi bir şekilde biliyordun ki ,, eğer ben aldatsam her şeyimi kaybedebilirim” Sen her şeyini aldatmakla kaybedeceğine biliyordun ve bunu bile bile göze aldın ve şimdi senin eşin senin yanında değilse o adam gibi adam olduğundan ama bunun ne demek olduğunu sen bilemesin. Allah senin eski eşinin yar ve yardımcısı olsun ve ona onu ve ileride doğan çoçuğunu seven ve sadık olan bir koça nasıp etsin. Senide allah doğru yolla yönlendirsin!
39 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bir adamın benim oğluma Babalık yapmasına asla izin vermem
Soran+1 yılNasıl umrunda değil o çocuk benim
- +1 yıl
Kardeşim herkes hata yapar. Şu an acı çekiyorsan demek ki çok pişmansın. Eşin seni aldatsa ne hissederdin. Git gerekirse her gün özür dile sürekli ilgilen. Hep reddedileceksin ama tövbe et dua et. Eğer pisikolojini hep seni affedeceğine inandırırsan olur mutlaka.
- +1 yıl
+ ama hamile eşini fazla üzme çocuğa zarar verir. Kendini haklı çıkartma sakın. Onun hataları olsa bile zamanında sakın bu zamanda sen hata yaptın ben de yaptıma getirme. Daha da kötüye gider inan bana.
- +1 yıl
Evet. Erkeklerde güç olduğu için bu yola başvurur. Ama hatasını anladı ise tövbe ederek yapmasın bir şey. Hiç bir zaman güven olmayacak ama mutlu olabilirler zamanla. Geçmişi anlayıp geleceği ona göre şekillenditmek lazım
+1 yılBurdaki herkes o kadar büyük konuşmuş ki asla aldatmayacaklarindan o kadar eminler ki...
Ne yazık ki öyle olmuyor. Çok şükür ben aldatmadım. Ama asla aldatmaz efsane insandır dediğim kim varsa aldattiklarini gördüm. Insaniz dedim. Çoğu düzeldi. Nasıl düzeldin dediğim de ise tercihimi aldatmamaktan kullandım dedi. Nasıl yani dedim sonuçta aldatmıştı o. Birincisi hatadır ikincisi tercihtir. Ben tercihimi yapmamaktan kullandım dedi. Sen de öyle yap kardeşim. Bir hata olmuş. Ama tercihini doğru yap.10 YorumlaÇocuğunuz sadakat kavramını bilmeyen bir babayla yetişmese de olur. Böyle bir adam çocuğuna iyi anlamda örnek olamaz. İnsan yaşından başından, doğmamış çocuğundan utanır. Ayrıca eşini gerçekten sevseydin bırak aldatmayı eyleme geçirmeyi, aklından bile geçirmezdin. Sonra niye güven problemi yaşıyorsun, neden evlenmiyorsun diye hesap soruyor. Adam yaşına, kendine bakmadan genç ve güzel eşini aldatmış. Gel de şimdi birine güvende evlen.
10 Yorumla
+1 yılAslında senin gibi insanlar böyle hayatı hak ediyor evli olduğun halde zina yapıyorsun hiç mi düşünmedin ben şu an konuşuyorum eşimin yüzüne nasıl bakacağım şimdi gelip çıkıyorsun ki ben pişmanım kusura bakma da hak ediyorsun kadın gayet güzel yapmış vallaha bir kere yapmışsın kadın güvenmiyor sana güvenmemek de gayet normal kadın korkuyor yani Bir de diyorsun ki Yapmadığım şey kalmamış ne yapabilirim demişsin de Yapmadığım bir şey kalmamış Sena ne diyelim
70 Yorumla
+1 yılSen elinden geleni yapsan da o seni bir daha affetmez. Affetmiş gibi yapabilir ama bir daha sana eskisi kadar güvenmez.
50 Yorumla
+1 yılHem git kardeşin yaşında kızla evlen, üniversite çağında öğrenci yerine gelin yap, üstüne hamile kalsın, aldat ve pişman ol. Yok ya. Baban öğrenir umarım. Koca ve babadan önce insan olmayı öğrenseydin.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğu merak etme. Küçükken üzülür ama sonraları sensiz büyüdüğüne memnun kalır. Kimse böyle bir baba istemez. Zaten kadın çocuk var diye sana dönsede hiç bir zaman aranız aynı olmayacak, çocuk hep gergin bir arta da büyür. Sen unut onları. Boşanın kadında çocukta kurtulsun senden.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanki biraz trol kokusu var gibi ama
İnanmaz güvenmez çok zor.
Biraz zaman vermekten başka çözüm yok20 Yorumla
+1 yılAranızda 16 yaş varken üstelik hamile olan (!) eşini aldattın ve yüzsüzce gelip nasıl gönlünü alabilirim mi diyorsun? Beter ol inşAllah. O kadının ahı tutar umarım. Ama şunu unutma kimse yaşattığını yaşamadan ölmez
41 Yorumla- +1 yıl
Adam olamazsın gibime geliyor ama neyse hakkına girmeyim. Allah affedicidir, affetmeyi sever. Tövbe et önce. Ama içten bir şekilde. Adak adarsan daha çabuk olur ama gerçekten içten bir şekilde özür dile, af dile. Önce Allah'tan sonra dünyada yalvarsan dahi bulamayacğın eşinden! Birde eşin hamile olmasaydı bu kadar pişman olur muydun bunu düşün
+1 yılNe desek bilemedikki kadin hem hamile bide aldattın konu 2 kat hassas.. bir şey yapma bence boşanir buyuk ihtimal
53 Yorumla- +1 yıl
Kadina ayri üzüldüm çocuğa ayri
Sana üzüldüm diyemem ama bir yuva dagildi yazık oldu vala ne kadar pişman olduğunu goster kapısında yat ağla zirla hediyeye boğ ne diyim vala Blmiyorum boşanırsada direnme... kadın hamile yazik ona
Soran+1 yılYaptım yapmadım mı sanki ben çocuk muyum bu tarz şeylere kanacağım dedi :(
- +1 yıl
Empati yap... o zaman anlarsin
Gizli Üye(25-29)+1 yıl38 yaşında adam 22lik çıtır bulmuşsun o kızın seni aldığına şükredecek yerde hadi eşin olduğu için değer vermedin bari senin çocuğunu taşıyan bir anne olduğu için saygı duyup pislik yapmasaydın. Yazık sana.
62 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAşağılık bir de tek seferlik cinsel aldatma da değil basbaya sürekliliği olan bir sevgililikten bahsediyosun. Senin gibiler keşke evlenemese
- +1 yıl
Hatta inşAllah hayvanlarda değil böylelerinde deney yapsalar
+1 yılKardeşim hiç bir zaman affetmeyecek ama sıradışı bir şeyler yapman lazım. Ve bunu yaparken defalarca reddedileceksin. Ama çocuğunu düşün. Ben sevgilim için su kuyusu açtırdım afrikada ama yinede affetmedi. Çiçekler gönderdim çöpe attı. Ha ben ihanet etmedim sadece fırça attım sinirliyken. Ama bir kadının kalbi tam soğuduğu zaman demek ki her şey daha zor oluyor. Ayrılmadan da aşık olduğunu anlamazsın.
10 Yorumla
+1 yılAcilen trollü bırakmalısın.
22 yaşındaki kız ne yaşadı da babası yaşında adamla evlensin?
Çok mu yakışıklı yoksa zenginsin? Gerçi yakışıklılık da kurtarmaz.30 Yorumla
+1 yılİyi olmuş, görmemen iyi olacak sana, haketmiyorsun hiçbir şey
70 Yorumla
+1 yılAradaki yaş farkı çok fazla ya kadın sana bildiğin gençliğini vermiş sen ne yapmışsın umarım şaka falandır bu dediğin
30 YorumlaKöpek gibi pişman ol ama karın da seni asla affetmesin
40 Yorumlaben olsam barışmazdım, açıkcası umarım da barışmazsınız. eşinin aklının kenarında kalacak hep bu yaptığın. hayatı dar edecek ona bu olay. ilişkiniz barışsanız da kısa sürecektir, o yüzden çocuğa yansımaması için baştan bitirmesi daha iyi olur. 38 yaşına gelmiş adamsın, yaptıklarının sorumluluğunu alıp; nerde ne yapman gerektiğini "bilen" bi insansın. çocuk değilsin ki böyle bi hata yapasın.
00 Yorumla
+1 yılO bu değilde arada yaş farkı sorununu nasıl hallettiniz
30 Yorumla
+1 yıldüzeltebileceğini sanmıyorum yaptığın hatayı affedeceğini sanmıyorum kötü bi şekilde ayrılmaki ilerde çocuğunu görebilesin
10 YorumlaBir erkeği askerdeyken bir kadını da hamileyken aldatmak alçaklığın en üst boyutudur evliliğiniz devam etmeyecek boşanacaksınız net.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİllaki affeder ama
Artık bu evlilikte kredin bitti
Her adamında beni aldatıyormu diyecek
Onun gönlünü olmak yıllarını alabilir00 Yorumla
+1 yılBabamm yaşında insansın. O kızın sana baktığına şükretmen gerekiyorken aldatmışsın kart zampara
10 YorumlaEsin dogru olani yapmis cocugunun yuzune herzaman utanarak bakmani dilerim.
10 Yorumla
+1 yılSana müstahak bu kaçıncı soruşun ayrıca dalga mı geçiyorsun bizimle?
10 Yorumla
+1 yılKızda 22 yaşındaymış ondada kabahat var ne işi var 38 yaşındaki adamla hiç sevmemiş bile kendisini
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Bence sen bunu fazlasıyla hak etmişsin sana iyi olmuş aldatılan bi kadında affetmez boşuna uğraşma
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin mesajlarını yakaladığı o an ki hayal kırıklığını napsan onun aklından silemezsin, ben olsam yok olurdum cocugunun varlığından bile haberin olmazdı o yüzden ne yapsa haklı
00 Yorumla
+1 yılsektir et kanka ne gönlünü alacaksın döner dönmezse sana kadın mı yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Oh iyi olmuş yaparken düşünecektin 😒 haketmişsin yapacak bir şey yok zaten vebali de büyük yaptığının.
51 Yorumla
Soran+1 yılYa bir kere yardımcı olsanız ne olur
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılyahu hadi azdın tek gecelik takılsan anlarım sevgili ne yahu
29 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey yapmaya da hakkı yok, iyi misiniz ya?
- +1 yıl
@mutsuzben47 yahu hakkı yok tamamda 9 ay ilişkiye girmeyenler var bu süreçte adamda cinselliğe düşkünse rahatlamak amaçlı yapar yani
- +1 yıl
Sırf hamile karısıyla s. i. k. i. ş. e. m. i. y. o. r diye kaçamak mı yapması lazım, beklesin o da ya. Yarın partneriniz size yapsa aynı şeyi demezsiniz ama.
- +1 yıl
Karısı genç ondan kaç yaş küçük zaten gençliğini vermiş 9 ay ilişkiye giremiyor diye ölmüyor ya karısı başka şekillerde de kocasının bu ihtiyacını karşılayabilirdi eminim masturbasyon diye de bir şey var gerçekten seven biri başka biriyle yatmayı düşünmez hele bir çocuğu olacakken ki soruda "sevgilim" diyor hani bir anlık olmuş bitmiş bir şey de değil önceden beri devam eden bir olgu kadın yerinde olsam napar eder kendim büyütürdüm çocuğu
- +1 yıl
Bir anlık olmuş demişsiniz, onu da yapmaya hakkı yok. Siz de savunmaya çalışırken batırmışsınız.
- +1 yıl
Demek istediğim şey o değil tabiki onu da yapmaya hakkı yok sadece anlık bir şeyden sonra gelen pişmanlık bana daha inandırıcı gelirdi oysa burada sevgilim diyor yani duygusal olarak da bir şeyler verdiği biri ve uzun zaman dilimine yayılan bir olgu düşünmek pişman olmak için çokça zamanı olduğu halde yakalanmayı beklemiş ve bu pişmanlık bana inandırıcı gelmiyor
- +1 yıl
👍🏿
+1 yılAlamazsın! Senden ne iyi bir eş ne de iyi bir baba olur! Ayıp ayıp o karnında taşıdığı bebek senin kanından senin canından ayıp!
40 Yorumla
+1 yılEşin, evi terketmekle yanlış yapmış... Abartmasın... Erkek adam çapkın olur zaten...
00 YorumlaBence az bile yapmış ben olsam seni öldürürdüm bide nasıl affeder diyorsun inş. Affetmez de çocuğuna da yaptığın bolları anlatır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer gerçekse bu kızda hata var gidip kendinden 16 yaş büyük kart adamla neden evlenmiş ki kesin sen çok zenginsin
00 YorumlaCok iyi olmus sana gencligini vermis igrendim gercekten
40 Yorumla
+1 yılSeni beter eder umarım madem çocuğun babasız büyüsün istemiyordun o zaman böyle bir bok yemicektin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yüzün var mı?
70 Yorumla
+1 yıl5 aylık hamile nasıl ve neden biriyle konuşmak istedim eşin var ya 🤦♀️
010 Yorumla
Soran+1 yılAptalllık ettim :(
- +1 yıl
Eşinde ne bulamadında onda buldun
- +1 yıl
Ewt tam bi aptallık 5 aylık hamile bide
Soran+1 yılBoş ver ya
- +1 yıl
Neyi?
Soran+1 yılEşinde ne bulamadında onda buldun
Bunu sordun ya- +1 yıl
Öyle ama kişi birinde birşey bulamayınca yenisini arar
- +1 yıl
Neyse trol sorunuda al git
Soran+1 yılBen eşimde fazlasını da buldum..
- +1 yıl
Belli belli
+1 yılUmarım o kadın tek başına büyütür o çocuğu ve sen de sürünür ve asla mutlu olamazsın
07 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle bir çocuk babasız büyüyecek bu kötü bişi o çocuğun eksik yanı olacak
- +1 yıl
@mrssqueenn eksik yanı sadakatsiz bir baba olsun sadece
- +1 yıl
Annen baban var mı senin
- +1 yıl
@mrssqueenn evet var
- +1 yıl
Anlayamazsin o zaman
Soran+1 yılTamam ben acı çekeyim sorun yok ama o daha doğmamış masumun ne suçu var? Belki iyi bir eş olamadım karıma ama emin ol ki iyi bir baba olacağım. Yazmadan önce düşünün
- +1 yıl
Ben beddua etmiyorum zaten olan çocuğa oluyo size değil en iyi ben anlıyorum o doğmamış çocuğu
+1 yılHayatını mahveden sen olmuşsun o kızın suçu ne aldatılmak basit bir şey mi sence aynısını o yapsaydı bir düşünsene?
00 Yorumla
+1 yılYediğin hurmalar bi yerlerini tırmalar. Sana müstehak, iyi yapmış.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılValla acıyamıcam sana, baştan düşüncektin 🙃
41 Yorumla Ne güzel etmiş helal o kadına öncelikle sonrasında taktik maktik yok ugraş al gönlünü
00 Yorumla
+1 yılYapacak bişey yok bunu önceden düşünüp böyle bir şey yapmayacaktın..
Kadın ne dese haklı üzgünüm00 Yorumla
+1 yılAdamdaki güvene bak 38 yaşındaki adam 22 yaşındaki fıstık gibi kız. Allah kurtarsın kızı inşallah
00 Yorumla
+1 yılgüven tek kullanımlıktır bu saatten sonra ne yaparsan yap hiç sansın yok
00 Yorumla
+1 yılMahvolsun zaten hayatin
40 Yorumla
+1 yılİyi yapmış tazminat bile açmalı sana
10 YorumlaYaw he biz de inandık.
10 Yorumla
+1 yılTatlı tatlı yemenin acı acı geğirmesi olur derler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim babam olsa simdiye cenazen kılınırdı
40 YorumlaBenzer soruyu cvbladim bn ahahaha 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz kendi haline bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılağzıma bir sürü küfür geldi git şeytan şimdi
20 YorumlaEvlenir ve bebeği annesine verirse napcan
14 Yorumla
Soran+1 yılO tarz şeyleri düşünmek istemiyorum
+1 yılİyi olmuş
20 Yorumla
+1 yılKadın haklı. hak etmişsin
20 Yorumla
+1 yılNeden bu kadar karaktersizlik yaptın
10 YorumlaBazı hataların dönüşü olmaz