Hamile eşimi aldattım o da evi terk etti, gönlünü nasıl alabilirim?

Çok pişmanım çok utanıyorum. O 22 ben 38 yaşındayım. 5 aylık hamile. Bundan 20 gün önce gece ben uyurken parmak izimi kullanıp telefonumu açmış sevgilimle olan mesajlarımı gördü, bağırdı bana hakaretler etti sabah olunca da evi terk etti. Şu an benim ailemin durumdan haberi yok babam duyarsa beni öldürür. Geçen kayınbabam aradı ağladı kızımın hayatını mahvettin dedi. Kaç defa konuşmak için yanına gitsem de kabul etmedi 😔 yapmadığım şey kalmadı ama hala beni istemiyor seni süründereceğim oğlunun yüzünü göremeyeceksin diyor. Boşanacağım diyor oğlumun babasız büyümesini, onun da çocuğu tek başına büyütmesini istemiyorum.

Ne yapabilirim lütfen yol söyleyin hayatım mahvoldu.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu kız sevgilim değil yanlış yazdım konuştuğum biriydi ama sadece normal konuştuk asla cinsellik olmadı hatamın farkındayım ne olur daha fazla azarlamayın şu an düşündüğüm tek şey oğlum ve eşim. Lütfen bir yol söyleyin de barışalım söz veriyorum asla bir daha onu üzmeyeceğim adam olacağım
Güncellemeler
+1 yıl
Çoğunuz beni yargıladınız, bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim hatamın farkındayım zaten. Çoğunuz inşaallah seni boşar dedi. Babasız büyümek nedir emin olun çoğunuz bilmiyorsunuz yoksa böyle konuşmazdınız babam bana babalık yapmadı bir tarafım hep eksik. Evet belki eşime iyi bir kocalık yapamadım ama emin olun ki iyi bir baba olacağım. Eşimle konuştuk beni arayacağını söyledi hepinize teşekkür ederim 🙏
Hamile eşimi aldattım o da evi terk etti, gönlünü nasıl alabilirim?