Eşim 22 ben 34 yaşındayım 10 gün önce geceleyin ben uyurken parmak izimi kullanıp telefonumu açtı sevgilimle olan tüm mesajlarımı gördü bağırdı çağırdı o gece kavga ettik sabah olunca da babasını aradı evden gitti. Bayramı tek başıma geçirdim annem bayrama bize gel dedi onsuz gidemedim 😔 babam duysa beni öldürür. Bulunduğum şirket babamın, mallar benim üzerime bir de boşanma davası açarsa babamın yüzüne bakamam erkek kardeşlerimin parası da var o şirkette. Ne yaptıysam telefonunu açmadı. Durumu anneme anlattım annem konuşmaya gitmiş annemi evden kovmuş. Ne yapacağım ben şimdi hayatım söz konusu 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbraderim sen kadının peşinde değilsinki malın mülkün giderse babana ne hesap vereceksin onun derdindesin gerçekten yaptığın çok onurlu bir hareket takdir ettim 👏👏 ulannnn hıyarrrrr bir bokkkkk yemişin azcık erkek ol arkasında dur hatanın sizin gibiler yüzünden bu kadınların erkeklere karşı ne güveni kaldı ne samimiyeti kaldı bi bitmedinzzzz amkkkkk yaaaaa
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGörüdüğüm kadarıyla ikiniz de tencere kapaksınız ama yine insanlık yapıp akıl verme taraftarıyım. Öncelikle bunu babandan saklamak yerine babana durumu açıklamalısın. Zaten gönlünü almaya hiç çalışma bekle o açsın davayı. Eğer çalışıyorsa, çocuklarınız yoksa nafaka alması zor. Evlendikten sonra alınan mallar bölünür, öbür türlü üzerinde olmaz hakkı. Eğer şirket babanın adına ise ve hisselerin yoksa, endişelenecek bir şeyin yok. Eğer hisselerin varsa bir an önce onları babanın adına devret. Dava zamanı çok sancılı olacaktır, avukatlar önce uzlaşma yolları arar. Uzlaşılmazsa, hakimin önünde karının kadınlık yapmadığını, düşüncesiz ve akılsızca davrandığını ama buna kendisinin sebep olduğunu her ne olursa olsun onu sevdiğini devam etmek istediğini söyle. Davacı tabi ki istemediğini söyleyecektir. Sen de o istemedikten sonra onu anlayışla karşılayacağını kararın hakimin nezdinde olduğunu söyle. Ona vereceğin tek para mehiridir. Dinen de vermen gerekir. Ayrıca iyi bir boşanma avukatından akıl almanı öneririm. Ve şunu hiç unutma çocuklar babalarının hatalarının bedellerini öder. Yani, yaptığın her bir serefsizliqin bedelini senin kızın ve oğlun da çekecek. Allah ıslah etsin.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel akıl vermişsin braavvooo👏👏👏👏
Karısı kadınlık yapamamış, karısı hatalı, karısı evde durup kocasını beklemiş.
Yafa çalışıyorsa iş yerinde biriyle kırıştırdı, ona nazaran misilleme ben de yaptım desin tam olsun.
ya da aldatmam için karım beni teşvik etti, başından beri haberi vardı desin.
Aldattığı karısı nafaka almasın diye de önce babası mirastan men etsin direk.
Sonra boşanınca tekrar oğlu olur.
Çoçukları varsa da çoçukları da alsın kadının elinden.
Kadın kusurlu çünkü.
Bu kadar olmayın yaa, kendiniz değersizsiniz, karşınızda ki insanı muhatabınızı da bu kadar değersizleştirmeyin.
Muhtemelen fake hesapsın, erkeksin.
Ama kadınsan da hemcinsine sahip çık, zaten mağdur olan ezilen aşağılanan bir kadın.
Daha fazla aşağılanması, ezilmesi, hor görülmesi için akıl vermeyin.
İnsana sahip çıkın. - +1 yıl
Bu şahsa yardım istediği, akıl almak istediği için bilgi verdim. Soruyu soran soranın eşi olsaydı ona da bu durumda, karşısına çıkacak koşullar ve davalının yapacağı her adımın nasıl önlenebileceğine karşı ne yapması gerektiğini ziyadesiyle anlatırdım. Olaylara sadece duygularınızla yaklaşmayın. Kadını tanımasam da tanısam da hiçbir kadın ya da erkek sadece fiziken değil, manen de aldatılmayı hak etmez. Kişinin hata yapmış olması hor görülmesi anlamına gelmez ve o kişinin insan olduğunu unutturmaz, diğer tarafı hor gördüğüm anlamına da gelmez. Kadın burda aldatıldığı için haksız değil, erkekte aldattığı için haklı değil. Sonuç, aldatılmaktan ötesi bu olayda.
- Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılSen ne yaparsan yap hiç bir şey onu geri getiremez yani yine yangınlar yine sen ohh olsun sana allahından bul yaparken düşünmedin şimdi düşünüyorsun beter Ol öl Çok yaşa emi eşin yerin dibine soksun seni inşallah amin
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılHayatında hiçbir şeyi başaramamışsın
Ne evliliği
Ne aldatmayı
Ne de ticari olarak
Az bile yapmış sana
Maddi boyutuna gelirsek tahmin ettiğin şekilde değil olay. Şirket yönetiyorsun ama bunu da bilmiyorsun.
Sadece senin payına %50 ortak olabilir (babadan kaldığı için tam anlamıyla %50 olmaz yani)
Ama güzel bir tazminat, nafaka ödersin.
Birazcık karakterli olun, inanın dünya daha düzgün bir yer olacaktır.
Ve şunu unutma bana yapılsa ben ne yapardım? Bundan sonra ki yaşantında bunu düşünmeden adım atma94 Yorumla
Soran+1 yılAynen beceriksizim tekiyim beni tanıyor musun da böyle konuşuyorsun. Şirketin yüzde onu bile benim değil.
Olayın öncelerini anlatsam bana hak verirsin- +1 yıl
Olayın öncesi de sonrası da farketmez
Aldatmanın bahanesi yoktur.
Aldatmak istiyorsan ayrılacaksın.
Bahane üretmek seni haklı çıkarmaz. Ben sana sana yapılsa ne hissedersin dedim.
Şöyle yapalım, kendi kimliğini bir kenara koy, 3. şahıs gibi ilişkine bak. Sonra da eşinin yerine koy kendini. Ama sadece bu son durumlar değil, tüm ortak yaşantınızı.
Eğer eşinde ruh hastalığı yoksa, karakteri oturmuşsa sorunu kendinde ara.
Yıllarca mentorluk yaptım. Sorunları için bana danışanlara hep şunu söyledim. Bir evde kadın mutluysa, o evdeki herkes mutludur.
Bir düşün bakalım, sen kendince değil eşinin yerine kendini koy ve söyle, ne kadar mutlu ettin ki ne kadar mutluluk vermesini istedin.
Bu dünya da vermeden alamazsın.
Çocuğun bile seni çıkarları doğrultusunda sevecektir.
Annen baban bile çıkarları doğrultusunda sevecektir (ortalama %60-%70 çıkar sevgisidir, geri kalan oran ise evlat, anne baba sevgisidir)
Şimdi ben çok güzel, çok akıllı, çok karakterli, çok bilgili, çok Seksi, çok zengin bir kadın istiyorum. Peki ben ona ne verebileceğim, onun beni seçmesi, sevmesi için bende ne özellikler var?
Egonu bir kenara bırak. Git arabayla gerekirse her gece babasının evinin önünde yat, gerekirse tüm ailesinden azar işit ama kendini affettir ve bundan sonraki yaşantınızı egolarınız olmadan devam edin.
Ha ben erkeğim, şöyleyim böyleyim dersen de her şeyi göze alıp boşanacaksın.
Sen ne istiyorsun, başkalarını düşünme, ben bu kadınla yaşlanırım, önün kollarında ölürüm diyebiliyorsan her şeyi göze alıp devam edeceksin
Yok ben onunla geçen her saniye bana azap diyorsan da olayın maddi boyutunu düşünmeyeceksin ve ailene durumu anlatıp ayrılacaksın. - +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
86
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHa tek sorun babanın yüzüne bakamayacak olman ve erkek kardeşlerinin payının olması.. Dikkat edersen aldattığın o kadını hâlâ ikinci plan'a atıyorsun.. Ne denir ki senin gibilere.. Çok yazık.
133 Yorumla
Soran+1 yılBen onun için önemli olsaydım bana söz hakkı verirdi
- +1 yıl
Sevgilimle olan tüm mesajlarımı gördü diyorsun, sevgilin olduğunu bizzat söylüyorsun zaten. 😅 Daha nasıl bir açıklama yapabilirsin ki, yaptıklarından sonra adam yerine koyup seni mi dinleyecek? La havle vela..
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. adamda pişmanlık değil mal mülk rezillik derdi var..
umarım dönmez geri..301 Yorumla
+1 yılSon pişmanlık fayda etmez
Baştan düşünücektin
Eşin mesajları görmese, her şeyi öğrenmese sen bu yaptığın şerefsizliğe pisliğe devam etmiycek miydin? Edicektin
En baştan eşinin değerini bilip onu aldatmaman lazımdı. Seni affetmemesi çok normal. Lütfen aldatılan kişiler eğer saf salak ya da aptal değillerse, onları aldatanları affetmesinler
Bence sen aslında pişman da değilsin, senin tek korkun; herkesin öğrenmesi, şirket babanın şirketiymiş ya hani işte o elinden gider korkuyosun. Kısacası sen tam bi adı pisliksin keşke en yakın zamanda başına çok çok kötü şeyler gelse10 Yorumla
+1 yılAz bile yapmış sana keşke donuna kadar da alsa az karakter sahibi olun aldatmak ne ya? Mutsuzsan otur karşına konuş gerekirse al terapiye götür olmuyorsa da ayrıl. Arkadan iş çevirmeye ne gerek var? Sevgilin olduğuna utanmadın baban duyarsaya utanıyorsun yaptığınızin araksinda duracak kadar erkek olun bari
50 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun hocam. İnsanız hata yapabiliyoruz hepimiz. Kendini affettirmeye bakarsın. İnşallah da affeder. Ha zor ama inkansız değil. Olmadı mümkünse boşanma davası açmadan üzerinizdeki mal varlığını ailenizden birine devredersiniz artık
16 Yorumla- +1 yıl
Ne ikiyüzlusunuz erkek olunca nasıl da birbirini arkasını kayiriyorsunuz masallah. Hata yaparmış insan falan şunu bir kafin yoruma yazsa o*ospu diye demediginiz kalmaz erkek yapınca yapmjs bir hata
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim kardeşim. Şu an çok sinirli umarım affeder 😔
- +1 yıl
İstediği kadar devretsin mahkeme mal değil 6 ay önceki devirlerde bile anlıyor planlı olduğunu
- +1 yıl
@goktendusenucelma kimsenin arkasını kayırdığım yok. Şahsen etrafımda eşini aldatmış ve aldatan kadınlar da var. Ben asla kimseye *r*sbu tarzı bir laf etmedim.
- +1 yıl
@Bulutlarınötesinde Bilgilendirme için teşekkürler
- +1 yıl
🙏🙏🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOoohhhhh miisss! Şükür bugün de trol soru okuyup güldük, eğlendik. Canım sıkkındı bu trol neşelendirdi beni. Arkadaşlar boş yere sinir krizi geçirmeyin, soru %99 trol.
27 Yorumla- +1 yıl
İyi de ne anlıyor bu dangalaklar olmayan bir sorunu olmuş gibi anlatmaktan bu nasıl bir seviyedir böyle 🤦
- +1 yıl
@frambuazlııbrowni tam ne anlıyorlar bilemiyorum ama bu durumdan zevk alıyorlar o kesin. Amaç birşekilde psikolojik tatmin olmak. Mesela: "karımı dövdüm" "eşimi aldattım nafaka alır mıyım" soruları da yalan amaç eğlence ve kolay yoldan xp kazanmak. Ben böyle düşünüyorum. En azından bu soruların %95 kurgu. Sahte soru sormak bu sitenin demir başlarından biri.
- +1 yıl
Xper yükseltmekten ne haz alıyorlar onu da anlamiyorum 🤦 sanki bı kazanç elde ediyorlar ha fenomen olmuşsun ha 5 6 xper ne fark ediyorsa.
- +1 yıl
@frambuazlııbrowni aynen, fark yok. Yüksek xp fenomen olacak diye bir şey yok. Ben siteye üye oldum, bir ay için'de fenomen oldum, hem de feonomen olduğumda 4 ya 5 seviye idim. Bunların amacı farklı. Kendi mutluluğu için milleti kanser ediyorlar.
- +1 yıl
Mutluluk anlayışları çok aptalca ama 🤦
- +1 yıl
@frambuazlııbrowni katılıyorum, yapacak bir şey de yok ama sadece bu soruların gerçeği yansıtmadığını bilmek, belki o zaman çok fazla kanser olmayız. En iyisi görmezden gelmek. Prim verdikçe daha çok çoğalıyorlar çünkü.
- +1 yıl
Haklısın
+1 yılMis gibi olmuş işte takdiri ilahi oh be inşallah yüklü bi tazminat alır da görürsün hayatının darbesini madem aklın kayıyo git boşan öyle yap kart bi adamsın belli kuş çok işi bırakmadan heycan aramışsın onuda sokturmuşlar geri sana hahhaha çok iyi olmuş kız 22 yaşında daha sen 34 kart bi adamsın kabulenemedin tabi beter olun.
10 Yorumla
+1 yılinsan eşini aldatırmı yaa? o senin namusun ilk önce! kendinden önce onu koruman gerekirken şerefsilik yapıp aldatmışsın. ne kadar basit bir insansın. eğer yaptıysan böyle bişey cezasına katlanacaksın. eşin varken sevgili? anlamsız saçma ve boş birşey. Allah senin gibi erkelere şeref ihsan etsin. yoksa şerefsiler oldukça halimiz düzelmeyecek.
10 Yorumla
+1 yılGönül alıncak kadar ufacık bir hata bile değil bu aldatmışsin üstelik evliyken madem böyle bir halt yiceksin ayrılda öyle ye sonradan pişman olsan neye yarar yapıp yapıp birde pişmanlık duymanız yok mu karşıdaki insana bir ömür sadık kalamıcaksanız onunla bir yola girmeyin evlilik çocuk oyuncağı değil yazık
00 Yorumla
+1 yılGönül alıncak kadar ufacık bir hata bile değil bu aldatmışsin üstelik evliyken madem böyle bir halt yiceksin ayrılda öyle ye sonradan pişman olsan neye yarar yapıp yapıp birde pişmanlık duymanız yok mu karşıdaki insana bir ömür sadık kalamıcaksanız onunla bir yola girmeyin evlilik çocuk oyuncağı değil yazık
00 Yorumla
00 Yorumla
+1 yılYaptıklarının cezasını çekeceksin... Yaparken bunların olabilme ihtimalini hiç düşünmedin mi? Ya da hiç rahatsız olmasın mı? O zaman sonuçlarına da katlanacaksın.
41 Yorumla
Soran+1 yılO da yaptılarının cezasını çeksin mi? Onun yaptığı her hatayı ben kapattım. Bir şey olmaz insanız dedik onun yanında durdum o ise beni bitirmenin peşinde
+1 yılGencecik kızla evlenip bir de aldattın mı💁neyinize güveniyorsunuz acaba
710 Yorumla
Soran+1 yılSorun yaş değil beni mutlu etmedi. Hep bana soğuk davrandı
- +1 yıl
Ayrılsaydın.
Soran+1 yılBekara boşamak kolay
- +1 yıl
Mutsuz saçma sapan evliliklerinizle hayatı kendinize zehir etmek daha mı iyi:))
Soran+1 yılHaklısın ama o işler kolay değil he diyince olmuyor benim çevrem geniş millet hoş karşılamaz ailem karşı çıkar bu kadının nafakası var
- +1 yıl
Aldatırken çevreden pek çekiniyor gibi değilsin:)) özür dile, hediyeler çiçekler gönlünü al. Ama boş boş yapma bunu, mümkünse bir daha yapmayacağına önce kendini ikna et sonra da onu.
Soran+1 yılHediye göndermedim mi sanıyorsun çöpe atmış ben çocuk muyum ne yapayım demiş bunları
Soran+1 yılKayınbabam duyarsa beni öldürür
- +1 yıl
Ne diyim💁
Burda senin esas derdin evlendiğin kadının gönlünü almak değil ki mal mülk. Diğer konuştuğun kişiye de "sevgili" diyorsun. Yani karını değil onu seviyorsun.
Kelimeler kifayetsiz söyleyecek söz bulamadım senin için30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Anneni dahi kovacak kadar delikanli olmasi gercegi. Adam adam!
Hadi insallah gider sirket. Sevgilin yumurta kirar sana. Ya da belki baban vurur seni.
Allahim her cumlede biraz daha icim soguyor!20 Yorumlaİnşallah kadın affetmez nafakada soyup soğana çevirip zina davası açar bol bol tazminat alır baban 5 parasız kapıya atıp evlatlıktan reddeder o aldattığın kadında seni aldatıp kıçına tekmeyi basar inşallah bunlar başına gelir aminnn.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel olmuş, inşallah akılsızlık yapıp geri adım atmaz... Aldatmanin affı asla olmaz... Iyi ki bu sorulari soruyorsunuz da içine ettiğiniz aile kavramı biraz olsun birileri görür de kendine gelir...
20 Yorumla Ohh iyi olmuş yapmadan önce düşünecektin hem kendinden git küçücük kızı al daha birde üzerine aldat senin gibilere üzülmem
34 Yorumla
Soran+1 yılO da kadın olsaydı da bana erkek olduğumu hissettirseydi. Bir gün olsun yüzümü güldürmedi bir gün olsun.
- +1 yıl
keşke kadında seni öldürseymiş o zaman adını temizlemiş olurdu
- +1 yıl
Lan madem öyle boşansaydın kardeşime bak erkek olduğu hisetirmediymiş boşan oh ne güzel olmuş ama yüklü bi tazminat da alır inşallah
+1 yılBen olsam konuşmana bile izin vermezdim Senin gibi karaktersiz bir insan evlendiğim için kendime çok kızardım bir an önce hayatından çıkıp kurtulmak isterdim senden Bence o kız da öyle yapacak
30 Yorumla
+1 yılLan öyle yorumlar yazanlar var ki. mesela "22 lik kadını nasıl aldatırsın" ulan 22 değil 30 olsa aldatma hakkı mı oluyor ben anlamadım. her türlü yavş. klık bunun yaptığı. ulan madem başkalarında gözün var niye evlendin kızla. yaşın da 18 22 arası gözüküyor fake misin ya. hani 34 tün
20 Yorumla
+1 yılinşallah öyle rezil eder ki seni bi daha dışarı çıkmaya yüz bulamazsın
53 Yorumla- +1 yıl
beddua etme yapmış bir hata Allah akıl fikir versin de daha hayırlı olur. :)
- +1 yıl
beddua az kalırda neyse
- +1 yıl
umarım aldattığı kızda onu aldatır sömürüp çeker gider
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun o kadına👏🏻 Bulmuşsun gencecik kızı solduramazsın gençliğini. BETER OL!! Sürüm sürüm sürünnn!
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Senin gibi terbiyesize napsa müstahak pis yaşlı gencecik kızın hayatını mahfetmişsin
32 Yorumla
Soran+1 yılNe yaşlısı ne saçmalıyorsun sen
- +1 yıl
Saçma sensin birine sadık olmak bu kadar mı zor? Ne kadar değersiz ve aptal hissetmiştir kendini. Bir daha birine güvenemez senin yüzünden. Sen aldattım bitti sanıyorsun ama karşındakinde nasıl bir psikolojik bırakıyorsun. Şerefli olmak adam olmak bu kadar zor olmamalı umarım akılı biridir tekmeyi basar sana
+1 yılIyi olmuş valla sizin gibilere müstehak umarım hayatın iyice dibe vurur çünkü ağzınız 1 kere yanmadan adam olamıyorsunuz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnsallah herseyini alırda dımdızlak ortada kalırsın
30 Yorumla
+1 yılŞirket mi? Bu soru da troll geldi nedense dizilerden araklanmış gibi 😅
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyi oldu sana gencecik karın var birde sevgilim var diyorsun Çek cezanı 😁
30 Yorumla
+1 yılIyi olmuş sen o güzel kadını aldatirken iyi ya simdi çek cezanı inşallah baban öğrenir
30 Yorumla
+1 yılPis moruk oh olsun sana donuna kadar alsında gör gününü. Birde anneni kovmuş😂oh olsun size annende yüzsüzmüş.
10 Yorumla
+1 yılSen pişmanlığından değil kepaze olacağından korkuyorsun, içten söylüyorum ki umarım dava açar da karın seni bir güzel ortada donsuz, dımdızlak bırakır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendinden 12 yaş küçük birini bulmuşsun üzerine aldatmışsin üzerine birde mal mülk için kendini affettirmek istiyorsun ser*fsizligin kaçıncı boyutu bu acaba
20 YorumlaMaddi durumlar yüzünden üzülmüşsün bir kadına yaşattığın şeylere değil. Yazık.
20 YorumlaSen babana yalvar mal mülk onunmuş.. senin aklını s*kjmmwm
Umarım ebeden dönmez geri...20 YorumlaSirf parasiz pulsuz malsiz kalmamak icin istiyorsun donmesini yaziklar olsun sana. Insallah donmez geri.
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir derdi olanın gelip burda dert anlatmaya vakti olmaz. Soru trol.. Ama trollerde de tt olur. 😀 😂
Ben 10 üzerinden 9 verdim. 😀 😂 😂00 Yorumla
+1 yılBirine sesini yükselttikten onu istemeden incittikten sonra gönül alınır kahpelik yaptıktan sonra değil.
00 YorumlaBi Zahmet yuzsuzluk yapma artık. Inşallah mahkeme sonrası senin donuna kadar alır
10 Yorumla
+1 yılİnşallah sana güvenmez ve geri dönmez. Allahından bul.
10 YorumlaKadın daha gencecik sana gelmiş sen onu aldatmışsın kadinin yerinde olsam seni asla affetmezdim bosuna ugrasma aldatilmak cok cok kotu bir durum olacagini tahmin ediyorum ben aldatilsam birdaha o kisinin yuzune bakmam
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılParadan mal mülkten bahsetmen iğrenç herkes hakettiğini yaşasın
00 Yorumla
+1 yılabi nasil bu kadar acimasiz olabiliyorsunuz söyle seyleri okurken bile gözlerim doluyor
00 Yorumla
+1 yılSen bunu hak etmişsin hayatının içine etmişsin tebrikler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yıleşini değil de malları kaybetme kaygısı ile yazmışsın.. avukata danışabilirsin
00 Yorumla
+1 yılRahmetli ananem ne güzel derdi. Tatlı tatlı yediğin hurmalar, acı acı tırmalar... 🤣🤣🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Oğlum aldatmasaydın keşke uçkurunun derdine düşeceğine ailene sahip çıksaydın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTedariksiz hacete giden taş aranır domalıdomalı diye ege atasözü boşa söylenmemiş.
00 Yorumla
+1 yılAy halen yok babam, şirket bilmem ne diyor. Müstehak size
00 Yorumla
+1 yılBurnuna kadar b*Ka batmissin k*çımı nasıl kurtaracagim diye düşün bu kafayla daha cok terkedilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen birde karının seni bosamasina uzulmuyorsun para gidecek diye üzülüyorsun ne geliyorsa başına hak etmişsin barismazsiniz umarim
80 YorumlaHala onu düşünmüyorsunuz özür dilerim ama bencilin tekisiniz bu durumda bile kendinizi düşünüyorsunuz karşınızda ki kişi nasıl üzülmüştür bilmiyorsunuz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyi olmuş sana umarım seni affetmez babanlarda duyar
20 Yorumla
+1 yılinşallah donuna kadar alır. Birde başkasıyla evlenir senin paranı ona saygı duyan biriyle çatır çatır yer inşallah :)
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah yüzüne sadece tükürmek için bakar bu saatten sonra
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDahada beter ol inşallah gül gibi kadını niye aldattın perişan ol inşallah 🤲
62 Yorumla
Soran+1 yılBeddua sahibinindir
- +1 yıl
sana girsin o beddua az bile inşallah tüm paranı sömürür
+1 yılAğla zırla ne yapacaksın başka? Utanmaz herif
65 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapma
- +1 yıl
Kes be kimin boş yaptıgı ortada karın da sana diyecek aynısını ağzını açtıgın edepsiz
Soran+1 yılSiz kızlara laf anlatılmıyor
- +1 yıl
Aldat sonra da laf anlatılmıyor olduu başkaa donuna kadar alır inşallah
Soran+1 yılSon kez bile olsa insan dinler. Onun hatası da çok oldu ben böyle tepki vermedim
İyi yapmış kız helal olsun sanada yazıklar olsun. Gencecik kızın hayatını yakmışsın neyi eksikti o kızın. Helal olsun asla eve dönmesin. Tebrik ediyorum. İhanetin telafisi olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatılmış Bir de affedilmek bekliyor utanmaz herif troil olduğunu biliyorum ama yine de sinirlendim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Pişmanligını kayin babanla konuş ve birdaha bu haltı yeme.
00 Yorumla
+1 yılHala mal mülk düşünüyor insallah kız boşanma davası açar sende 5 parasız sevgilinle mutlu mesut yaşarsın
10 Yorumla22 yaşında birde, yazık size. Aynı şeyi o yapsaydı ne yapardın, bunu sor kendine.
20 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimi aldattım, o da beni terk etti. Gönlünü nasıl alabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler