Aşk İlişkileri 1 ay Hamileyim ve eşimin aldattığını öğrendim, ne yapacağım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 5 aylık hamileyim ve 2 yıldır evliyiz ne yapacağımı bilmiyorum perişan haldeyim Güncellemeler1 ay Affet diyecek olanlar lütfen görüş yapmasın çok geriliyorum Hamileyim ve eşimin aldattığını öğrendim, ne yapacağım? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Öylesinebiri06255 Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 ay Doğurmadan boşan abla sen başının çaresine bakarsın ama ilerde yine aldatıcak ve sen çoçukarın için susmak zorunda kalacaksın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Boşanıcam zaten Yorumla
ManavgatKaOs07 Takip Et Xper 5 Yaş: 94 1 ay Tabiki bosanacaksin. Ama bı kaç aşamadan sonra. tkp mesaj yap anlatayım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Gerek yok teşekkür ederim boşanacağım zaten Yorumla
TemizMan Takip Et Guru Yaş: 40 , eig 92% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,9b görüş paylaştı. bunun affedilir bir yanı yok Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Affetmem asla Yorumla
StrawberryBuddle Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 ay Bir emin ol bakalım sonra karar verirsin zaten Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Eminim zaten boşanacağım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay emin misin bundan nasıl öğrendin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Evet eminim telefonuna baktım videoalr fotoğraflar her şeyi gördüm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Doğurmadan boşan abla sen başının çaresine bakarsın ama ilerde yine aldatıcak ve sen çoçukarın için susmak zorunda kalacaksın
Boşanıcam zaten
Tabiki bosanacaksin. Ama bı kaç aşamadan sonra. tkp mesaj yap anlatayım
Gerek yok teşekkür ederim boşanacağım zaten
bunun affedilir bir yanı yok
Affetmem asla
Bir emin ol bakalım sonra karar verirsin zaten
Eminim zaten boşanacağım
emin misin bundan nasıl öğrendin
Evet eminim telefonuna baktım videoalr fotoğraflar her şeyi gördüm