Eşimin beni aldattığını öğrendim günlerdir ona belli etmesemde gizli gizli ağlıyorum hamileyim üstelik bana yardım edin fikir almak istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılkızılcık şerbeti gibi neyse abla sen ihaneti bir şekilde kanıtlayıp ondan ayrılman boşanman lazım
çocuğun için yuvana sahip çık boşanma falan diyenleri dinleme umursama bile o adam seni aldatırken ne senin hamile olmanı ne de çocuğunu önemsemedi yoksa yapmazdı sen neden düşünesin ki? biz kadınlar söz konusu evlat ve ihanet olduğunda kendimizden ödün veriyoruz o kadar duygusal ahmaklarız ki evet öyleyiz karşı tarafın bir iki güzel sözüne inanıp yine kırılıyoruz sana demek istediğim insanların vicdanına oynamasına izin verme yoksa sonunda yine üzülen sen olursun
01 Yorumla- +1 yıl
yorumlara verdiğin cevaplara baktım da sen ahmaktan daha öte bir şeymişsin insanda biraz da olsa gurur olur sevgide bir yere kadar
En İyi Cevaplar
Çok zor bir durum ve zor bir süreç.
Öncelikle içini hafifletecek ne yazsam faydası olacak mı bilmiyorum.
Sen ne istiyorsun buna karar vermen ve üzerinde çok düşünmen gerek.
Umarım bu süreci en sağlıklı şekilde atlatırsın. Senin ve doğacak çocuğun için en hayırlısı neyse nasibiniz olsun 🙏🏻00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı. ne güzel insanlarla birliktesiniz... öncelikle seni tebrik ederip senin yanında olması gereken bir adam seni bırakıp başkası ile birlikte olmuş...
sende ne güzel ve iyi niyetli bir kadınsın ki çocuk yapıyorsun böyle bir adamdan... neyse olan olmuş demicem...
gereğini yapacaksın boşanacaksın bu kadar basit... ahlaklı, onurlu ve omurgalı bir insan evladı gibi kendi ayaklarının üstünde duracaksın ve boşanacaksın.
bana akıl verin nedemek insan ol... senin aklın sana yeter doğru olanı yap
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma olaylarında aldatılan taraf ruhen ağır yaralar alabiliyor benim burada size naçizane tavsiyem.
Kimsenin söylediklerine aldırış etmeden. Bir karar alıp aldığınız kararı uygulamak olacaktır. Hamile olduğunuz için eşinizin size destek olması gerekirdi oysa eşiniz yapılmaması gereken hatalar yapmış.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
44Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle karar vermen gerek gadası
Tamam mı devam mı diye sonrası kolay00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılın direk
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 776 cevap paylaştı. Allah aşkına neyin kafasını yaşıyorsun sen gelmiş diyorsun kızı bulmam lazım bilmem ne asıl k*hpeliği senin kocan yapmış çocuğu olacak sözde gidip seni aldatıyor sonra sende hiçbir şey yok gibi kocamı seviyorum niye ayrılayım diyorsun gurur denen şeyin zerresi de mi sende yok kocanın seni sevdiği seni taktığı yok seni sevseydi zaten bir başkasına ilgi göstermezdi sen böyle oldukça elbette böyle şeyler yaşarsın çünkü müstahak sana hak ediyorsun bence bu zihniyette olan herkese her şey müstahak.
28 Yorumla
Soran+1 yıleşim cinsel bir boşlukta olabilir yani napım simdi ona bagırıp çağırayım sorun çözülmüş mü olucak boşanmam ben kocamı severek evlendim o kız gelip geçici onun için
Soran+1 yılsevmıyosa boşansın benden o zaman madem sevmıyo beni ne dıye duruyo yanımda sevmese boşanırdı
Soran+1 yıltmam sevmıyo dıyelim neden evlendi nıye boşanmıyo sevmıyosa da boşansın ben kimseyı zorla tutmuyorum eşime sorsam inkar eder
- +1 yıl
Erkekler böyledir zaten neyine şaşırıyorsun senin bunları yutacak biri olduğunu bildiği için evlenmiştir o otursun bir köşede çocuklara baksın bende ona buna gideyim diye düşünüyordur sen de buna sevgi diyorsun bildiğin kıyıda köşede kalıp canı istediğinde gelip gittiğini kişisin birinin yedeği olmayı ve aldatılmayı nasıl kendine yediriyorsun anlamıyorum eşinde hata bulmuyorsun bu da büyük bir sorun madem kız geldi o zaman kocan yok deseydi evliyim karım çocuklarım var demek çok mu zor bence senin bu kafa hiç normal kafa değil.
Soran+1 yılbu kızla 6 aydır konusuyolarmış ben mesajda kıza ben nerden evlendim keşke senınle tanışsaydım yok senı sevıyorum özledim seni gibi seyler işte çekicisin alımlısın yükseliyorum sana felan yazmıs kız başlarda kocama yüz vermemiş ama sonrasında o kızda istemiş şimdi de benim konum iş yerinde açılınca kız rahatsız oluyomus eşimde bende rahatsız oluyorum inan yazmış kıza
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılFikir vermem gerekirse ihaneti affedip yoluna devam mı edeceksin ya da ben bunu unutamam deyip ayrılacak mısın? Asıl bu sorunun cevabını sen vereceksin. Hayatı zehir ederim ona da kendime de diyorsan eğer ayrılman en temizi olur. Sonuçta doğacak bir çocuk da var ortada. Onun da hayatını mahvetmeye hakkınız yok..
10 Yorumla Ahh ahh. Havva O elmayı Ademe yedirmeyecekti. Sana olan yaklaşımlarına bak. Yine sevgi dolu, şevkatliyse affet. Ama bir daha lütfen yapmaması için uyar. Çünki hamilesin, hassassın. Bu durumda sana zarar vermemek için bu yola başvurmuş olabilir. Cahillik tabii. Ama uyarırsan ve seni gerçekten seviyorsa aynı hatayı ikinci kez yapmayacaktır. Yaparsa da anla ki bu adamla ömrünü tüketmeye değmez kardeşim.
00 YorumlaKocana by de durumu söyle boşanacağını da söyle. Bir daha yapmayacam der ama yapar babamdan biliyorum annem de küçük kardeşim var diye ayrılmadı şimdi bir şey değişmedi hâlâ aynı. O yüzden sen o hataya düşme ablam boşan gitsin çocuğuna da bakarsın büyütür gidersin
00 Yorumla
+1 yılyani zor durum evet ama boşan diyeceğim hem sana hem çocuğa yazık ilk defa aldattı ise eğer affet derim hamilelikten dir. cinsel istek yüzünden ama senin ile zaten ilgisi yok ise seks hayatınız yok ise bu şekilde devam et ya da senden aldat
07 Yorumla
Soran+1 yılkıza ben nerden evlendim keşke senınle tanışsaydım senı sevıyorum yok seni özledim gibi seyler yazmıs
Soran+1 yılüstelik kızla dondurma yemeye gitmişler beraber kıyı köşede gizli gizli öpüşmeler..
- +1 yıl
çocuğu aldırma durumun var ise aldır ve boşan ya da baba evine dön
Soran+1 yıl7 aylık aldırama ikizler eşim beni sevıyo yani bi anlık cinsel hislrine yenilmiş bellki ben sevıyorum eşimi
- +1 yıl
başta zaten onu söylemiş idim ama aldatmaması gerekiyor idi çünkü kendi kendini tatmin edebilir idi ya da sen yardımcı olabilir idin bu konuda
Soran+1 yılevet hatta bu kızda yazmış eşime git eşinden iste git eşin yardım etsin sana dıye eşimde ooff hayır senden istiyorum felan yazmıs kızla banyoda görüntülü konuşmuşlar ben sadece bir kız sesi duymustum sonra herhalde vıdeo izliyo dıye tepki vermedim ama kesin o kızdı
- +1 yıl
belki de sen hamilelikten dolayı tiksiniyorsun dur cinsellikten
+1 yılEmbriyo oluşmamışsa bebeği aldırmak caiz diye biliyorum. Çünkü nabzı atmadığı için canlı sınıfına konulmuyor. Vakum yoluyla alıyorlar sanırım. Araştırıp bilgi edin istersen
02 Yorumla
Soran+1 yıl7 aylık hamileyim ben
- +1 yıl
O zaman iş işten geçmiş. Geçmiş olsun. Ben de zamanında aldatıldım ancak evli değildim sevgiliydik sadece. Ayrıldım gitti. Ancak siz evlisiniz ve çocuk yolda. O yüzden şu açıdan empati yapabilirim. Annemle babam geçen yıl ayrıldı çünkü babam çok baskıcı biri ve psikolojik şiddet uyguluyordu hepimize. Ben daha 5 yaşındayken annem boşanmak istemiş. Babam da demiş ki ayrılırsan çocukları göremezsin. Saf annem de inanmış, bizi bırakmsktan korkmuş. Halbuki çocuklar kadınla kalır ama annem bilmiyormuş işte. Geçen yıl ben 23 yaşındayken boşandılar. Keşke dedim biz daha küçükken boşansaydınız da direkt kabullenmiş olsaydık durumu. Evli olmadığım için sizin adınıza karar veremem. Yine de benim eşim hamile olss ve beni aldatmış olsaydı ayrılırdım. Çocuktan dna testi alırdım benden mi diye. Değilse arkama bile bakmazdım. Çocuk bendense de arada bir çocuğumu görmek isterdim diye düşünüyorum.
+1 yılAl mesajları falan kanıtları topla. Boşanma davası aç nafakanı da al. Kadınsın sen güçsüz değilsin. O senden daha aciz. Bir erkeğe muhtaç olmayın bayanlar
12 Yorumla- +1 yıl
Bu kafayla sen kendi kendini mahvedersin
- +1 yıl
Aynen bak şu an mahvolmuş bir biçimdeyim (!)
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİçine atarsan daha çok üzülürsün bebeğinin sağlığı daha önemli şu an. Kocanla düzgünce konuşmalısın seni düşünmüyorsa bile bebeğini düşünmesi gerekiyor ve ailenle de konuşmalısın bence.
00 Yorumla Duygusal Yara İyileştirme, Aldatılma ile başa çıkma sanatı ↗ yazmıştım belki derdine derman olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılşu an öncelik bebek.. nolursun biran önce topla kendini bebeği doğur kendini ve bebeği güvenceye al sonra sor hesabını
10 Yorumla
+1 yılEşin nasıl biri bilmiyorum ama , deliller oluştur.
Araştır, avukatını bul yoluna bak. Ne şekilde aldatma ama buda önemli00 YorumlaKonuşmazsan hiçbirşeyi ögrenemezsin varsayımla aldatıyor demeyin kendinizi üzmeyin konuşun
04 Yorumla
Soran+1 yılelimde mesajlar var
Soran+1 yıl7
+1 yılValla hemara ya yazdığın yorum sonrasında üzüntüm geçti enayiliğine doyum olmaz senin 😃devam et daha çok aldatılırsın sjsj
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. ouww.. sana bakacak biri warsa ya da kendi ayaklarının üzerinde durabilirsen boşa gitsin. nafakanı da al.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl desem bebeğine yazık devam et desem sana yazık bilemedim
10 Yorumla
+1 yılboş ver devam et hayatına goz yum erkektir yapar
10 YorumlaTakipte kal. Delil topla. Sonra da k. çına tekmeyi bas. Bir kere aldatan hep aldatır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeverken evlenirken bize gelip sormadın bunu gelip sorman olmuyor şimdi
00 Yorumla Ailenle bu durumu konuşup onların tasfiyesini al
00 Yorumlakaç aylık hamilesin? bunu yaz ona göre sana yardım edeceğim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSakin olmanı tavsiye ederiim..
Bebeğine zarar vere bilirsin çok akli selim ol.00 Yorumla ona neden belli etmiyorsun al karşına konuş belki açıklaması vs vardır eğer açıklaması yoksa ve ekonomik özgürlüğü olan bir insansan boşan direkt çocuk sağlıksız bi ilişkinin ortasında büyümesin
16 Yorumla
Soran+1 yılişte kızla bel altı şeylerde konusmus ama ilk başlarda onu kıskanmalar senı sevıyorum demeler kız buna küsünce felan nolur yapma yalvarırırım konuşalım bilmem ne hayır çalısmıyorum eşimi sevıyorum ben neden boşanayım o kız bıraksın kocamı
Soran+1 yılneden herkes kocama sallıyo burada kzı kuyruk sallamasa eşim napsın o kızı
- +1 yıl
Adam seni sevdirse sen mi kuyruk sallamış olacaksın ☺️
- +1 yıl
Adam bunu boşar mı yahhu? Kabul ettiği sürece bu tarz manyaklar kullanılır
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sende aldat, emin ol kendini iyi hissedeceksin :D Eskisinden de iyi :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. biz ne desek boş artık ortada bi çocuk var iyi düşün taşın kararını ona göre ver
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya konuş, yaptığından haberin olduğunu bilsin, ya da sineye çek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte bu yüzden yaş ileri değilse evlenince hamile kalmak için acele etmemek lazım.
00 Yorumla
+1 yılEşi hamiles olup başka bir kadınla yatmayan yoktur net
06 Yorumla
Soran+1 yılyatmamışlar zaten mesajlarını yakaladım dıyorum içeriğini anladım az çok kızla öpüşmüşler eşim kıza bundabn aylar öncesinde ben nerden evlendim keşke senınle tanışsaydım işte yok senı sevıyorum seni özledim demeler beraber dondurma yemeye gitmeler iş çıkışlarında meğerse kızla beraber yürüyolarmıs felan
- +1 yıl
Çok tqkilma böyle şeylere sinir hastası olursun.
Sen ona ceza vereceksin
Kadinligini kullan
Gerekirse eve fbni al - +1 yıl
@ladycurio zaten bu soruyu sıran kim bilir ne kadar güzeldir
Hepte güzeller agliyor - +1 yıl
@ladycurio sen peki
+1 yılSadece senin başına gelmiyordur muhtemelen maalesef genelde kadını avucuna alanakadar ilgi duyuyor insanlar
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle aldattığındam emin olup sonra ne yapacağını düşün
011 Yorumla
Soran+1 yıleminim zaten eminim mesajlarını gördüm işte bende fikir almak istiyorum napıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Mesajın içeriği ne idi?
Soran+1 yılişte kızla bel altı şeylerde konusmus ama ilk başlarda onu kıskanmalar senı sevıyorum demeler kız buna küsünce felan nolur yapma yalvarırırım konuşalım bilmem ne
- +1 yıl
Peki ne kadarlık evlisin? Kaç aylık hamilesin?
Soran+1 yıl7 aylık evliyim 7 aydır da hamileyim
- +1 yıl
İlk geceden niye içine boşalmasına izin verdin hemen de hamile bırakmış
Soran+1 yılkızla ilk konuşmalarında kıza bildiğin yavşamış zaten kıza işte yok ben nerden evlendim keşke senınle tanışsaydım burada bıcır bıcır kızlar var ben hiçbirine bakmıyorum senınle konusuyorum işte yok çekicisin alımlısın yükseliyorum sana yok işte kader bizi çok geç karşılaştırdı ikimizinde hayatında birileri olmasaydı evlenirdik felan sonra kız bir eşin var çocukların olucak yapma uzak dur felan yazmış ama sonrasında kızda istiyo yani eşimle artık naptılar bilmiyorum ama kızla görüntülü konuşmaları var aksam 8 9 gibi
- +1 yıl
Görüntülü muhtemelen açık saçık şeyler olmuştur , peki buluştular mı?
Soran+1 yılbilmiyorum haftasonu eşim evde yani biz kaynanamla yasıyoruz evinde kalıyoruz ben eşime ev al ayrı dıyorum param yok felan dıyo ama o kızla iş çıkısında beraber gıdıyolar yani kız sanırım uzakta oturuyo bilmiyorum tam o kızla yürüyo bizim evin yakınına sonra o kız evine eşim eve dönüyo
- +1 yıl
Eşini alıp karşına konuşmayı düşündün mü? Yani başkasıyla hayatın varsa neden birlikte yaşıyoruz gibisinden?
Soran+1 yılhayır bilmiyo haberi yok bildiğimden
En doğru kararın dik durup konuşulması ve ispatlanması olduğunu düşünüyorum.
00 YorumlaTek gecelik mi duygusal bir bağ mı kurmus
17 Yorumla
Soran+1 yılişte onu bulmaya calısıyorum bendee
Soran+1 yılkızla birlikte olmamış ki
Soran+1 yılya ne alaka
Soran+1 yılişte kızla bel altı şeylerde konusmus ama ilk başlarda onu kıskanmalar senı sevıyorum demeler kız buna küsünce felan nolur yapma yalvarırırım konuşalım bilmem ne
+1 yılDelil topla dava aç boşan donuna kadar al
02 Yorumla
Soran+1 yılparası yok ki öyle kaynanamla yasıyoruz zaten ev al dıyorum suçlu ben oluyorum günlerdir içip içip eve geliyo
- +1 yıl
Yav bunların hiç birini önemi yok sen hamileyken seni aldatmış bundan büyük yanlış olamaz
- Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir yardım istiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılfikir almak isrtiyorum napıcam o kızı mı bulmam lazım napmam lazım
- +1 yıl
Eşini takip ederek? 🤔
Bu bir dizide varfı
10 Yorumla
+1 yılHiç etik değil ama benek için af edin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla al karşına konuş ayarı ver
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmak istersen yardımcı olmak isterim
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. nasıl öğrendin ve neden konuşmuyorsun
00 YorumlaNe konuda fikir almak istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSende onu aldat kısasa kısas hayırdır hamile kadın aldatılır mı! İntikamını al
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Konusmalisin bilmeli bu durumu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılsöyle dicem inkar etcek zor bi süreç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNette karılarla mı konuşuyor
05 Yorumla
Soran+1 yıliş yerinden bir kız
Cevap sahibi+1 yılNasıl öğrendin
Soran+1 yıliş yeri telefonundan eşimin önceden şahsi telefonuyla da konuşmuşlar ben 7 aylık hamileyim eşim bu kızla 6 aydır felan konusuyomus meğerse ve iş yerinden bir kız bu kızı hiç görmedim tanımıyorum
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sıra sende bebeğim kısasa kısas
Cevap sahibi+1 yılİlişkin oldu mu
Gizli Üye(25-29)+1 yılicini doktugun bırı var mı senı anlayan?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. Ayril
30 YorumlaBitir ilişkiyi
00 Yorumla
+1 yılcocugu aldir ve heriften ayril
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. sahiplen
00 YorumlaAile ve evlilik terapisi sonrası karar verilmeli
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmalısın
00 Yorumla
+1 yılAldır
00 YorumlaKanıtlayabiliyorsan boşan
00 Yorumla
+1 yılesınle konus
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılmalısin bence ya
01 Yorumla
Soran+1 yılayrıl demekle olmuyo ikiz kızlarım olucak
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe oldu son durum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılBoşa hemen
00 Yorumla
+1 yılne duymak istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGordnmu
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKız kim tanyomsn evlimi
Soran+1 yılhayır kızı görmedim kızın sevgilisi varmıs
Cevap sahibi+1 yılKonusmami yakaldn
- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Hamileyim, eşimin beni aldattığını öğrendim. Fikir verir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler