Iyi aksamlar,30 yasindayim evliyim 3 ay oldu, eşim Şu an 6 haftalik hamile, eşimin hesabına babası her ay 10 bin tl gonderiyo kendine harcasin diye, ama ben 1 ay calisarak bile o parayi kazanamiyorum daha azini aliyorum , eşim avukat ama şu an da calismiyor, evi degistirmek istiyor istedigi ev 6 milyon tl ben şu an alamam ki bu yuzden kac haftadr benimle konusmuyor.
Dün mesaj atti eve erken gel konusmamiz lazim acil diye gittim. Boşanmak istedigini soyledi yapamiyormuş , bebegi aldiracakmiş eski sevgilisiyle karsilasmis oturup kahve icmiş yani seni artik o kadar sildim ki bak açıkca soyluyorum dedi. Ben zaten bunu duyunca zıvanadan cıktim cok buyuk kavga ettik öyle ki sitedeki guvenlik geldi bagırışa. Eski sevgilisinin de 2 tane koleji var zengin bi herif kapisna dayanacaktm zor durdum. Neyse sonra guvenlik gelince falan sakinledim bi kac esya alip gitti annesini aradım oraya gitmemis arkadasini aradim oda acmıyor telefonu gercekten çıldırmak üzereyim mesajlarimada donus yapmadi. Inanin caresizim kimseyede anlatmadim haliyle bilmiyorum napıcam.
Dün mesaj atti eve erken gel konusmamiz lazim acil diye gittim. Boşanmak istedigini soyledi yapamiyormuş , bebegi aldiracakmiş eski sevgilisiyle karsilasmis oturup kahve icmiş yani seni artik o kadar sildim ki bak açıkca soyluyorum dedi. Ben zaten bunu duyunca zıvanadan cıktim cok buyuk kavga ettik öyle ki sitedeki guvenlik geldi bagırışa. Eski sevgilisinin de 2 tane koleji var zengin bi herif kapisna dayanacaktm zor durdum. Neyse sonra guvenlik gelince falan sakinledim bi kac esya alip gitti annesini aradım oraya gitmemis arkadasini aradim oda acmıyor telefonu gercekten çıldırmak üzereyim mesajlarimada donus yapmadi. Inanin caresizim kimseyede anlatmadim haliyle bilmiyorum napıcam.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Allah aşkına evlenmeden önce durumunuzu bilmiyor muymuş? Şimdi mi kafasına dank etmiş karınızın. Üstelik hamile iken aldatmak nedir ya.. İğrenç bir şey bu. Sırf başka bir adam için içinde ki bebeği nasıl aldırmak isteyebilir? Çok acımasızca. Eğer siz bebeği istiyorsanız zaten kürtaj yapamaz eş onayı gerekli. Bebeği doğursun ondan sonra boşanın. Ve bence şu an herşeyi eşinizin ailesine anlatın. En azından umarım onlar size destek çıkar. her şey gönlünüzce olur umarım. :/