Karımı seviyorum ama anlaşamıyoruz?

Eşimle 10 yıldır beraberiz 7 senedir de evliyiz biri 2 biri 4 yasında 2 oğlum var. Biz esimle artık boşanma derecesine geldik anlaşamıyoruz. Ben artık kendimi tanıyamaz oldum eşim sanki bir canavara dönüştü. Çok agresiflestim herseye aşırı tepkiler verir oldum. Eşim de kendini mükemmel sanan birisi. Ne olur Allah rızası icin yardım edin. Çocuklarım olmasa bir dk bile düşünmem boşanırım ama bende ayrı anne baba çocuğuyum çocukların neler yaşayacağını iyi biliyorum boşanmak isteniyorum. Ya benliğimi kişiliğimi onurumu unutup sineye çekip çocuklarımla yasayacağım ya da boşanacağım. Bir kac kere intihar etmek istedim hala da düşünüyorum ama çocuklarım aklıma geliyor vazgeçiyorum. Allahım yok mu bir çıkış yolu.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese teşekkür ederim görüşleri icin. Esimi hiç aldatmadım hiç düşünmedim bunu. Nadir de olsa cinsel yaşantımız oluyor ve hiç sorun yasamıyoruz asla bencillik yapmıyorum ikimizde Mutlu oluyoruz Ayda maksimum 15 dk dan 2 kere. Ama sabah olunca kahretsin bir kere güzel uyanmak istiyorum
Karımı seviyorum ama anlaşamıyoruz?