Karımı çok seviyorum ama anlaşamıyoruz?

Eşimle 3 yıl önce severek evlendik. Hala birbirimizi çok seviyoruz 4 aylık bebeğimiz var ancak evlendiğimizden beri evde kavga eksik olmadı. Eşim yemek yapmasını bilmiyor 3 yıldır da öğrenmek için öyle çaba göstermedi sürekli evde olmasına rağmen. Hadi yemek yapmasını geçtim sağlıklıda beslenmiyor. Onu sevdiğim için sağlıksız beslenmesini istemiyorum yememe içmeme karışıyorsun diye kavga çıkartıyor. Yemek yapıyorum mutfağı topluyorum topladığım mutfağı dağıtıyor. 2 hafta gezmeye gitmesek sorun çıkartıyor. Herşeyi büyütüyor. Aşırı kıskanıyor evlendiğimizden beri 2 3 kere 101 e gittim birde arada haısaha giderim ona bile laf ediyordu önceden. Sürekli yeni bi anlaşmazlık ortaya çıkıyor. Mesela ilk evlenince aşırı kıskançlıktan kavgalar sonra bi işe girdi borcum ılmadığı için 1 gün çalışabildi. Ondan kavga ettik. Daha sonra ailemle kavga etti hatalı olduğunu biliyor neredeyse boşanacaktık ama sonra düzeldi. Ben eşim için her şeyi yapıyorum her şeyi alıyorum elimden geldiğinin fazlasını yapıyorum anlatmayla bitmez ama anlaşamıyoruz sonuç olarak. Belki çok ufak şeylerden kavga ediyoruz ama beni çok yıpratıyor. Artık eşimi sevmek çok zor geliyor seviyorum ama artık sevmek istemiyorum çünkü bu resmen azap gibi geliyor çok çaresizim. O da beni seviyor bu kesin ama olmuyor. Tahammül edemiyorum artık. Lütfen yardım
Karımı çok seviyorum ama anlaşamıyoruz?