AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Sen kendini ağır moda al kardeşim o zaman değerin anlaşılıyor kızlar için eldeki kuş değil daldaki kuş daha değerlidir
Çok yanlış yapmışsın o seni cepte görmüş anlayacağın sen kendi elinle yapmışsın biraz kıza yazma zamana bırak dostum
Yalvarmak en büyük hata. Çözüm kolay. Görmezden gel. Bir aya kalmaz o seni yeniden görür. Zor kısmı bir ay dayanman
kaçan kovalanır herzaman bunu unutma ;) sen bir iki defa istediğini söylicektin sonra geri çeklicektik böyle yaparak güçsüz duruma düşmüşsün sordun mu ona neden istemediğini belki başka nedenler vardır
Siz nasıl ağır kız istiyorsanız aynı şekil bizde ağır erkek isteriz seninki de bizim sınıftan belli :)
ulaşılmaz olacaksın tek çaren bu
Yaşadıklarını biz de okşar şekilde yaşadık inan ki değmiyorlar ne üzülmene ne ağlamana ne ne yalvarmana. Kendi değerini bileceksin kendinde fazla kimseye değer vermiyeceksin bak gör nasıl her şey sen istediğin gibi gidiyor.
Sana söyleyebileceğim pek bir şey yok aslında dostum. Ancak takma kafana derim ama sen yine takarsın. İyisimi ne yap biliyormusun düşünmemek için farklı şeylerle meşgul et kendini vakit geçir boş durma.
Bende birine aşık oldum açıldım... bir iki ay çok iyi gibiydi daha sonra aşık olduğum kişi tarafından terk edildim hiç aramiyir mesaj atmiyor hiçbir şekilde gorusmuyoruz... Bende atamiyorum korkuyorum o kadar özledim ki... Onunda burcu yengecti
Baktin kız senle bir gelecek düşünmüyor kendini daha fazla yorma olmuyorsa olmuyordur
İnsanoğlu hayal kurduğu elde edemediği şeyin peşine düşer elde ettiği an ise vazgeçer sende de böyle olmuş..
Karşılıksız değer vermenin sonucu bu hiç değişmez yani. sen söylediklerin kızın gözünde aciz göründüğünden soğumuş senden
Sevmek çço zormuş,
Sevmemek çok zor,
Sevilmemek çok zor.
Sevdim ama sevildim mi, bilemiyorum.
-O. Gencebay
Kendini üzme kardeşim, hayat kısa kuşlar uçuyor.
çık bir sahil turu yap , bir cafede çay iç kitap oku, paran varsa eğer alışveriş yap, saçlarının rengini ve şeklini değiş, sosyal takıl en kısa zamanda unutursun garanti (denenmiştir.)
Bir insana ne kadar çok değer verirsen o kadar çok tepene binerler özür dilerim ama ağzına sıçan değerli bu hayatta olurda bir gün konuşursa sende ona aynı tepkiyi verip süründür
Kızların götünü fazla kaldırmayın kardes.. bir erkek olarak sağlam dur yalvarma.. bnce bu kızdan sana Hayır gelmez uğraşma Başkasına bak dünyada kız mi tükendi
Al kizi karsina. Heyyyy sennnn de... acik acik konuş, sonrada yuzune bak. Ve ne istedigini sor, gerekirse evlenme teklifi et. Hayir derse cek git.. Baska diyarlara..
Yengec burclarina hayranim sevdimi tam. seviyolar gerckten
Detaylı okuduktan sonra detaylı bir cevap veririm insallah
vermedi.
Eksileyen kız arkadaşa selam olsun. Kıza açıldın tamam neden yalvarıyosun? Kızlardada böyle değilmi durum yalvarınca seni cepte görür ve her daim ikinci planda kalırsın ilgi gösterme konuşursanda soğuk ve mesafeli konuş. Fazlada değer verme , değersiz duruma düşersin.(kafam o kadar doluydu ki yazmayı unutmuşum hakkını helal et) iyi günler 😔
teşekkür ederim şakasına yazmıştım saol zaman ayırdığın için
bence unut gitsin. yeni aşklara yelken aç. kimse tek değil daha iyisi de cikar bir gun karsina.
Kanka zorlama iki gram karakterin kalmış onuda heba etme. Kendine saygın olsun biraz
Bende buna benzerini yasadim okadar pesinden kostum bir sans daha hadi son bir kez daha diye olmadı yinede ancak kırıldığımla kaldım birilerin ilki değilsen sonu olamıyorsun malesef şanssızız
geçmiş olsun kötü olmuş be balık burcu okuduğum kadarıyla duygusal olur ama sizinki tuhafmış. s
Peki "s. git"demeyi denedin mi? Denesen değerli olursun.
Kim ne ederse kendine edermiş... Sorun kızda değil sende.
Seven insan yaranmaz. Bak eigdeki kız çok güzel açıklamış. Biri seni sevsin istiyorsan peşinden koşturacaksın aldatacaksın üzüleceksin sana aşık olur
Yengeç burcuyum bende birader benim bildiğim yengeç burcu erkekleri asil olur aşk meşk bu kadar kafana takma aşkı ilahi olarak gör.
Sevdiğini yaratanı sev.
Bide seni istemeyeni sende isteme.
Gereğinden fazla değer verme. Ondan önce sen varsın. Önem sırası bu olmalı bence. Sen duygularını dozunda yaşayamadıkça onun gözünde basitleşeceksin ve değerin gitgide düşecek.
O kız üzülmeye alışık sana değer vermesi için üzmen gerekiyordu. Maalesef ki bu böyle senin hikayenin baş karakteri olan insan başka hikayede figüran olmayı seçiyor.
Uzun geldi okumak kardes kusura bakma cevaplayamadim
dürüstlüğün yeter saolasın
yanlış bir kıza gönlünü vermişsin
tavsiyem aklı başında doğru bir kızla evlen
aynen cok ilgisiz davraniyo delircem aramyo7 fündür
Birak pesini dusme ustune tutmaya calis kendini o sana geri doner degerini anlar
Abi ya ilk paragrafta kendimi okuyorum sandım Hep Yengeçten Hep.
O iş bitmiş uğraşma. Üstelik kimseye peşinden yalvarıcak kadar değer verme yüz verme ancak o zaman değer bulursun
Kendine değer vermeyen bir insana asla değer vermem hiç olmaktan öte gitmez bence. Fedakarlık yapdigini sevgin için herşeyi yapdigini düşünüyorsun ama yaniliyosun kardes biz kızları o kadar onemseme onemsesende hissettime bunu.
Kızların her dediğine tamam dersen o kızın sana ihtiyacı yoktur kızlar yönetmek değil yönetilmeyi isterler böyle yaptığın sürece kaybedersin
Çok güzel bir laftı hocam tebrik ederim.
Rica ederim
şu an göruşleri okumadim ama, bence kizi rahat birak, nekadar üstne gdersen okadar sogur sendn. başka taktikler bulman lazm. arabex sakin takilma. aşik oldunu okadar belli etme
Kiz sana bastan demis yeri geldi bana sert davran diye sende yalvara yalvara onu havalandirmissin ne kadar sevsende cok fazla belli etmeyecektin benceeeeee
Bak benim sevdigim biri var ve oda yengec bende baligim sevdigimi soyluyorumm ama hosuna gidiyor birsey demiyor yani bende napicam bilmiyor onu bana baglamak icin ne yapnaliyim
Sizi istemeyen birini cıkarın hayatinizdan. Siz cok yalvardikca o size yuz vermeyeck. Kacan kovalanir olayi. Siz sessiz kalin biraz. Hic bir sey yapmayin. Isterse geri gelir. Istemezse de birakin pesini.
Ya sende ondan uzaklaş bu kadar basitleştirmeyin kendinizi
Kız sana sert ol demiş, sen ezilmiş büzülmüşsün karşısında... Bir kere yaparsan bunu hep öyle olman gerekir ve bu da soğutur...
Çok takmamak gerekir , hayat devam ediyor. Benimde başımdan bunlar geçti. Elimizden birşey pek gelmiyor.
İlişkide hassas terazi gibidir değeri fazla verdinmi diğer taraf havalarda be kardeşim..
Reis kiza cok gaz vermissin birak donerse doner donmezse zaten bitmistif bu kadar kiza taviz verme
aşkını içinde yaşa dışavurumcu olma zamanla bitiyor zaten
Yazık be okudum ama sana yardimci olacak bişi diyemiom
Oluruna bırakıcaksın bende yasadım aynı seyleri sevene değer verilmiyor
balık burcu karısından uzak duracaksın bunu sana kimse söylemedi mi?
Tüh geç kalmışız. Mesaj atıp birkaç gündür çok duygusal davrandım ya haklısın olmuyorsa zorlamanın alemi yok. Önemli olan mutlu olmamız arkadaş kalalım deyip çekilecektin be abim, kız seni cepte görmüş başka yerlere mavi boncuk dağıtmaya başlamış
Kişilik ozelliklerinden bahsederken kıskançlık noktasından ötesini okumadım bu tedavi edillmesi gereken bir durum
Valla ilk iki cumleyi okudim sonra usendim yazmayin soyle uzun seyler
Gerçekten fazla hatalisin Burak önce kizin gözüme bir gir takil kizjm gözüme dalga geçermiş gibi bir kere sen acilma kardeşin birak o acilsun sen dur durduğunu yerde
yalvarma bırak kendi haline sen öyle yaptıkça daha çok uzaklaştrmışın kızla ilişkini kes
ooooofff cok dokunakli gibi ama hepsini okuyamadim, durumumuz yoktu.
Cok uzuldum senin adina... Seven bir insanla olma onlar sevdiklerine geri doner her firsata
Bir kizin kalbinden ciktiysan daha giremezsin uzgunum😔
Bir kız için bu kadar gurursuzluk fazla kendine gelmen lazım verdiğin değer e degmiyor şuanki çoğu kız.^^
Sen asik oldugun icin bisey yapamazsin birak sen istediğim gibi degilmissin de sen degil o kendini yetersiz dusunsun
Karımı yok yok piyasada git başka bul takıntılı değilsen tabi