Psikolojik rahatsızlıklarım ve aşk çakıştı. Ne olacak böyle?

Bundan tam 1 sene önce biri girdi hayatıma. Hayatımın en karmaşık noktasında en zamansız koşulda. Üstelik psikolojik sıkıntılarımla 26 yılımın acısını saçlarımdan çıkarmaya başladığımda. İlk başta birşeyler hissedemeyeceğimi düşündüm. Ama yine de verdiği değeri ve sevgisini kaybetmek istemedim. Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyordum. Arkadaş kaldık en başlar. Bu dönemde kafamı toplamak için takıldığım insanlar oldu. Ve aylar sonra anladım ki hepsi bunun kulağına gitmiş. Yalnışlarım yüzüme bir tokat gibi çarpmıştı. Oysa o yanlışlarıma rağmen beni bırakmıyordu. Ve ben artık Allah'a sığınarak kapanmaya karar verdim. Zaten benimle ciddi ilişki isteyen adam kapandığımı görünce ağladı ve bana evlilik teklifi etti. Aileler tanıştı. Ama sonra ben onun sevgisinden şüphe etmeye başladım. Bana değer gösteren adam yoktu artık karşımda. Ben ise sabah akşam onu düşünüyordum. Oysa onu bu kadar düşünmem benim psikolojik sorunlarımı daha da katladı. Ve ben onunla evliliğe gidip gidemeyeceğimi size danışmak istedim.

Psikolojik rahatsızlıklarım ve aşk çakıştı. Ne olacak böyle?