Ayrılıkdan sonra mentalim çöktü?

Merhaba arkadaşlar 4 gün önce 7 aylık ilişkim bitti. zaten birkaç gündür garip davranıyordu sanki benimle zorla konuşuyor her şeye he iyi falan yazıyordu bir şey yapalım dediğimde de geçistiriyor ve ne olduğunu sorduğumda kızıyordu. Bi gün gerçekten sende bişey var diye sorduğumda uzun uzun paragraflar yazdı bana ihtiyacı olduğunu söyledi bişeylerden korktuğunu söyledi ve ben onu sakinleştirdim her şey çok iyi gidiyor diyordum içimden. Yeniden güzel güzel konuşuyorduk ki yine soğuk yapmaya başladı. Ama bu sefer hiç mesaj atmadı 1 gün içinde. Ben bir sürü mesaj yazdım ama hiçbirine cevap vermedi. Bana sadece of kolum koptu yoruldum yazdı saat akşam 8 civarı sonra bidaha bakmadı. Yine arayıp sorunca açmadı kapısına gittim açmadı ve bana sadece beni yalnız bırak dedi. 4 gün önce de bana bir anda bişey yazdı bir şey konuşmamız lazım bak buraya yoksa daha kötü olur dedi ben çok tedirgin oldum bana direkt ayrılalım ben sürdüremiyorum dedi.

Ben bir sorun varsa çözmeye çalıştım ama bana içindeki duyguların baştan beri yalan olduğunu sadece nereye kadar gidebilceğini merak ettiğini söyledi. Baştan beri sevmiyormuş sadece birisi ilk kez bu kadar ilgi verince hoşuna gitmiş. Sizi temin ederim ona hiç kızmadım kötü davranmadim ne dediyse ikiletmedim hep mutlu ettim kötü olduğunda yanında oldum özel günler dışında da çiçek aldım yani onu mutlu etmek için her şeyi yaptım.

Enayi gibi yalvardım normalde birisi bu sözleri duysa sinirden kudurur ya da üzülür ama ben gurursuz oldum ve yeniden deneyelim dedim benden bıktığını söyledi dertlerimi çekmekten sıkılmış hakaretler etti baya ben sadece dinleyebildim ve o yaşadığımız mutlu anıların hepsi yalan mıydı dedim. Bazen mutlu oluyodum ama seni gerçekten ilk anlar sevmiştim sonradan o kadar iğrendim ki sana sevgi sözcükleri söylerken ya da birlikte bir şey yapınca tiksiniyordum dedi sadece öyle izleyebildim konuştukça konuştu ve ben dona kaldım ayrılmam gerekiyordu ama içimden bir ses hâlâ beni sevebilir diyordu ona dedim sana kendimi sevdirebilirim diye bana sadece sen rahatsızsın dedi ve çekip gitti. Eve gidince her yerden engellemiş ne birlikte albüm fotoğraf post falan varsa silmişti

Şimdi asıl olaya gelelim ben bu 5 gün içinde hâlâ mal gibi onu özlüyorum ilk sevgilim ve ilk aşkımdı ama artık bu sözleri içimi yiyor kaç gündür. Hesaplarına bakıyorum her dakka başım dönüyor ve sadece ağlıyorum toparladım diyince birisi ile konuşunca direkt doluyorum yemek yemedim kaç gündür ve su içince midem bulanıyor yataktan kalkacak enerjim yok hava sıcak olmasına rağmen özellikle ellerim çok feci üşüyor ayağa kalkınca başım dönüyor ve çok düşünmekten basım feci ağrıyor bu yazıyı bile enerjim kalmadığı için 4 saatte tamamlayabildim gözlerim artık kırmızı oldu direkt heryerim morarmış kızarmış

Kısacası ne yapacağım bilmiyorum gerçekten feci bir çöküşteyim ve üstüne yetmezmis gibi arkadaşları da bana yazıyor bütün yazdıklarımı paylaşmış her yerde seni çok seviyorum falan diye arkadaşları bunları bana atıp ezik diye dalga geçiyor habire engelledim ama başka hesaptan yazıyorlar sosyal medya hesaplarımı kapattım telefonumu arıyorlar telefonumu da kapatınca kapıma yazılar bırakıyorlar ona aldığım çiçekleri ve hediyeleri kapıma bırakıyorlar zilime basıp basıp kaçıyorlar 19 yaşında birkaç sebepten dolayı ayrı şehirde tek başıma yaşıyorum ve çok zorlanıyorum. Erkek tanıdıkları herhangi bir hareketimde beni dövmelekle tehdit ediyor cılız birisi değilim ama bunu yapan kişiler 50 kişiden fazla olunca artık uğraşamıyorum

Ne yapmalıyım bu olaydan nasıl kurtulabilirim kendimi toparlayamıyorum

Ayrılıkdan sonra mentalim çöktü?