AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
196Cevap
Muallakta kalan hiç bsi sevmem ya evet ya hayır ya var ya yok. Ayrıca adam zaten emin olsa ara verelim demez ara isteyecek kadar emin değilse ilişkimizden bitsin zaten
Ara vermek bahane zaten onun gercek adi 'ayrilmak'tir 😄
yani :)
Ayrılırdım, beni mi oyalıyor kendince. Yemezler. 😑
yok öyle bir dünya :)
Cıkacaksan tam cık sil engelle her yerden der ayrılirım ayrıldım da, kimseyi beklemem.
katılıyorum
Bence biz değil sen ara ver çünkü artık ortada bir ilişkimiz yok! Diye çıkışırdım
aferin sana :)
İlişkinin arası olunmaz ara olursa biri mutlaka bitirir
kuzuyu kurt kapar :)
Aralanak lazim geliyor bazen
Futbol maçı mı mk bu =) Ara da neymiş. Yok öyle bir dünya. Giden gelmesin bir daha.
adamsın!
Reklama Gerek Yok Ben Final Seviyorum Der Postalarım :)
Bişey demezdim. Görüldü yapardım o daha bir koyar ne konuşacam be hiç uğraşmam uğraştıklarım kendini bir halt zannetti.
ohh bee bende kaç zamandır nasıl söylicem diye düsünüyodum, bencede ayrılmamız en iyisi...
tarzı bir cevap samimi söylerseniz adamı yıkar
ya gönlün kaydı aklında biri var ya da sevgin bitti BEKLEYEN HERŞEY SOĞUR der bir daha dönmemesi üzere gitmesini söylerim
Bence çok mantıklı, bensiz durabilme sınırını gözden geçirmiş olur. tabiki bende.. eğer çekip gidiyorsa güle güle, zaten sevmemiştir.
Aklıma bu şarkı geldi.
Ara vermek yerine sorunları belirleyip çözelim yok hala ben ara vermek istiyorum diyorsan bitirelim özgür ol istediğini yap derim.
Sevgilileri bilmemde.. bazen evliliklerde bir parca ara vermek iyi geliyor.. tatil gibi.. birbirini ozlemek sorunlari cozmek ve kafa dinlemek icin
Tabii olur zaten tilkinin de dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıydı zaten ama ben kürkçü dükkanı değilim bunu bilerek git.
Yani demek istiyor ki, ayrı kalalım senden sıkıldım belki başkasını bulurum bulamazsam dönerim ama. Direkt başka kapıya derdim
İlişkiye ara verilirse sonucu ayrılık olur zaten. Ben ssevdiğim bir kişinin iliskimize ara verelimddemesine aldirmam. Onu kazanmaya calisirim
iyi bu arada oyuncuda değiştirelim o zaman derdim. salağa bak maç mı yapıyoruz ilişkimi yaşıyoruz. ara nedir yaa ilişkinin arası mı olur
Evliklerde bile çiftlerin en az bir hafta ayri kalmasi evliliği daha sağlıklı ve kuvvetli yaptığı bilimsel olarak kanitlanmistir.
Ara iyi gelicektir.😉
Senden iyisini bulursam ne ala ama bulamazsam sana geri donerim demek ister boyle insanlar :) Ama ciktiklari yolun geri donusu olmadigini bilmeden giderler genelde
o araya kimler kimler girer mi acaba diye düşüne düşüne kafaya dert edeceksen baştan temiz olsun bitsin demek daha iyi olur
ara verelim dedi bende al seni rahat bırakıyorum bitti dedim emin misin dedi onun sıkıldığı o kadar çok belliydi ki bitti :)
beni bir saniye boş bırakmak pitbull u tasmasız sokağa salmakdır eğer yengelerinle tanışmak istiyorsan ara verelim ;)
Ara veririm sonra birdaha aramamda acmamda telini sessizce ve hızlıca giderim ondan en güzel gidiş şekli ;-) umrumda olmaz
ay ben hic gelemem oyle aralara yaa ayrilcaksa adam gibi ayrilsin. yolun acik olsun der doner giderim yani napicam baska
Ara verelim ne ya adam olsun ayrılalım desin ne o g*tüm yemiyo ayrılmaya yani hani ben az turlim olmazsa döncem he bende yolunu bekliyodum
Bakın öyle yorumlar gelmiş ki hepsi gitsin diyor. Biri oturup neden ara vericez diye soran yok. Belki ilişkiniz daha iyi olacak. Ara vermek zorunda kalacaktır. Zaten ilişkiler bu yüzden bitiyor. Ufak bir şeyde hemen basın tekmeyi. Hayırlısı olsun
Ara vermek ne la basketbol mu oynuyoruz mola verelim
ara verelim diyorsan geri dönüşü olmaz derim.
bende öyle derim
Yeterince vakit kaybettim; hadi sağlıcakla derim. Başka ne dememi hak ediyor ki..:)
seni haketmiyor en önce :)
Sonsuz süre ara verebilirsin der çeker giderim. Ara vermek nedir ya
helal 👏
eger siddetli gecimsizlik ve kavga varsa, yerinde bir karar ama durduk yere verilmek istenen araysa,, film tabikide kopar..
Ona ofsaytın ne olduğunu anlatırım sonra da "sen kendi kalene gol attın" der giderim.
Gerizekalı düşünür bir ay "acaba ne demek istedi" diye :D
Ne arası kardeş, gözü başkasındadır muhtemelen, sen yedekte bekle demektir bu. Aynen öyle ne hali varsa görsün.
Seviyorsam eğer izin vermem çünkü araya mesafe soğukluk girer. Ancak onun çok sevdiğini biliyorsam bu fikir iyi olabilir. Çünkü ne kaybettiğinin farkına varır ve kendisine çeki düzen ver
onun anlamı başkası var demek kafam karışık ama onunla az takılayım olmazsa sana geri gelirim demek salla onu ya da geri geldiğinde ona değer verme yat geç öyle bir kız o bence
oldum olası bu cümleyi bir türlü anlayamamışımdır. Neye araya veriyosun ya yakartop oynadın yoruldun da oyuna mı ara veriyosun. güle güle şekerim güle güle
futbol maçı mı bu kardeşim devre arası mı veriyoruz derim. evet derse ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlarım o zaman kabul mü derim. kabul derse ya mal mısın of bb derim.
Kimse kimseyi zorla tutamaz yanında öyle istiyorsa sonsuza dek ara verilir herkez kendi yoluna devam eder bukadar basit üzerinde konuşmaya luzum bile yok..
Ben biraz aranayım daha iyisini bulamazsam geri gelirim, Bulursam gelmem demenin farklı bir yöntemidir.
Bir süre diyene Sonsuzluk veriyorum.
Hadi bana eyvallah...
İş hayatı vs yoğun olduğunu görürsem bir müddet veririm (en fazla 2 gün) yaşamında bir yoğunluk olmadığı halde bana bunu diyebiliyorsa da kendi yolumu çizerim
Hep beraberseler biraz ara vermek normaldir. kızlar biraz kendine zaman ayırmak ister belki de yalnız hissetmek biraz. Erkeğin de anlayışlı olanı makbuldür.
Fazla yabancı film izlemiş sanırım. Bizim ülkede böyle ara verme kültürü yok, biterse biter.
Ne zamandan beri bensizlik benden iyi geliyor sana? derdim.
Terkederim direk, benim niyetim evlenip yuvamı kurmak, onunla zaman kaybedemem
helal
sana çok uzun bir ara veriyorum düğünüme cağırırım derim ahaha :D :D
çağırma :)
gelsin gelsin ne kaybettiğini görsün :D
Mumkunse o ara hic bitmesin der iliskiyi bitiririm.
katılıyorum abisi👍
Sorunu ben cıkardıysam o da ayrılmak yerine bunu yaptıysa olabilir ama diğer turlu hayır
ara vermek ayrılmanın üstü kapalı halidir. geri döndüğünde tekrar başlamayacağım için sorun yok
Film miyiz de ara veriyorsun. Memnun degilsen omur boyu ara senin geri dondugunde yeni bir film baslamis olacak.
Kimle nasıl nerdeysen öyle kal, ben Gökhan Türkmen değilim, dönersen ananı * diyip bitiririm 😌
Ara vermek ne demek? Çok saçma. 'Sen bir köşede dur. Ben biraz gönlümü eğlendireyim, gelirim belki' gibi bir şey herhalde.☺️
Akışına bırakırdım !👍 nereye varacaksa oraya varırdı sonu
Bencede çok güzel olur derim. Sınırsız bir süre veriyorum der ayrılırım kafam rahat olur.
Ara mı? Dizi mi nü ikinci bölüm haftaya mı l*n derim. Olmaz öyle şey derim ayrılırm
Ayrilmak istiyorda soyleyemiyor once sen terk et seviyorsa pesinden kosar zaten sevmiyorsada yurumezdi daha fazla
ben de kabul etmezdim. konuşularak aşılamayacak engeller susularak aşılmaz
Bunu diyen dediği an bitmiş oluyor. Üzücü olur öyle bir fikrim yoksa.
Ama ağızdan çıkmışsa artık zorlamaya gerek görmem.
Tamam olur derim de bir daha gelmek isterse kabul eder miyim muamma.
Defol git derim, ne arası derim ayrılıyorum ben derim. Bide boş dükkana kira mı ödeyecez kardeşim 💁