Sanki oyun oynuyoruz da yorulmuş gibi... ara vermek nedir hiç anlamam. İlişkiye ara verelim demek moda gibi zaten. İnsanlar neden ara vermek ister ilişkilerine🎈 Tek kelime etmem, sessizliğim cevap olur, döndüğünde bulamaz zaten. Size böyle bişey dense siz ne cevap verirdiniz?
“İlişkimize biraz ara verelim” diyen sevgilinize ne cevap verirdiniz?
Beni aldattığını hissetmiştim ve bunu açık ve uygun bir şekilde ona söylemiştim. sonra geldi tripler laflar tavırlar en sonra bi kavga ettik. bir kaç gün soğuktuk sonra cumartesi gece 2 de ben uyurken atılan azıcık uzun sonunda bir süre uzak duralım ara verelim mesajını gördüm aradım her şey yazdığım gibi lütfen buna uyalım dedi. Saygı duyuyorum dedim ara verdik 1 hafta sonra başkası ile görmüşler akşamına aradı benden ayrılmak istediğini ve daha fazla yapamayacağını söyledi. sonuç olarak aldatıldığım da haklıydım ve bütün bu olanlar o yüzdendi. yani diyorum ki ilişki eğer çok güçlü değilse ya da kişiler çok bağlı değilse ilişkiye verilen aralar zarar verebilir. kötü sonuçlanabilir. verilen aradan sonra tekrar birliktelik başlasa da ilk halin gibi olmaz ve bi kıvılcımda elinde patlar. ha bu benim 8 ay önce çıkardığım bir ders.
Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna derdim. Ve hayatıma yoluma bakardım. Onu ise hiç arayıp sormam ve görmezden gelirdim. Ara bitsin teklifi şeş keza gelirse de asla kabul etmezdim. Yeni aşklara yelken aç gitsin. 😀
Ne arası bu salam ekmek mı aşkta şaka olmaz yarın bi baktın onunla evlendin biz boşanıp tekrar evlenelim mi diyecen ya da sen oturma odasında yat ben Yatağım da yatayım mı diyecen bunu düşünen erkek veya kadın varsa kendine sevgili yapmasın
Olmaz len öyle şey ayrılırım o an biter orada ilişki ben istediği zaman alıp oynayıp sıkılınca bir kenarı atabileceği sonra sıkılırsa yeniden çıkarıp oynayabileceği oyuncak bebeklerden değilim nefes alan canlı duyguları olan bir kızım
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla yalan yok. “ Yok direkt bitirelim ” demiştim. Çünkü ilişkiye ara verelim demek , “ ayrılalım “ demekten farksız benim için. Ve diyelimki arayı kabul ettin geri barıştın. Cırkı çıkar gibi geliyor ilişkinin. YA HEP YA HİÇ !
Her gün sorun çıkıyorsa ilişkide biraz ara verilebilir taraflar o esnada birbirini özler belki yeniden ilişkiyi toparlamak için adım atarlar , ara bittikten sonra hala belli başlı sorunlar devam ediyorsa iliskinin bitirilmesi gerektiği anlaşılır
Gel git oynayamam ya ayrıl ya da hep benimle ol bu ne saçmalık seven insan sevdiği olmadan duramaz merak eder ara verildiği zaman merak etmeyecek mı ayh dur sinirlendim