Al sana bir süre ara der ayrılırım. Ne hali varsa görsün.
Peki ya siz?
Peki ya siz?
Sen hiç bir kadını bileklerinden öptün mü?
Öyle kelepçe vurur gibi değil; dudaklarınla nabzını ölçer gibi, elini tutar gibi... Kokusunu derin derin içine çektin mi hiç? Ama parfümü güzel olduğu için değil; onunla geçirdiğin her saniye bile sonmuş gibi, bir daha olmayacakmış gibi... Yani, yanında bir daha olamayacakmış gibi korkarak kokladın bir kadının saçlarını?
En güzel çiçekten bile daha güzel geldi mi bir kadın sana, bir kelebekten bile daha çabuk incinecekmiş gibi sevdin mi?
Bir kadını seviyorsan eğer heyecanlanmalısın, kalbin atmalı... Hem de öyle saat gibi değil, yerinden çıkacakmış gibi atmalı... Şehrin en yüksek binasından kendini atacak gibi atmalı.
Bu yüzden doğru kadını sevmeli bir erkek. Doğru kadına aşık olmalı, doğru kadına bağlanmalı...
Çünkü böyle sevilmeyi her kadın ister, ama her kadın hak etmez...
adamin dibisin. her kadin ister ama hepsi haketmez!
Teşekkür ederim.
Evet her kadın hak etmez...
Son olaydan sonra anladım ki ara verene direk yol vercen yoksa gidice yer gec kalıyor
malesef öyle dostum
Allah doğru fedakar insanlarla bizi tanışmayı nasip etsin inşallah
Bana ilk defa bir ay önce oldu ama ben söylemiştim tartışırken ayrılalım madem diye bazı sorunları vardı zamana ihtiyacım var dedi ondan sonra ama aramayı falan hiç kesmedi sabah akşam konuşuyorduk hani tek fark sevgi sözcükleri yoktu kimseyle çıkmadı görüşmedi, ben de öyle konuşmadım kimseyle üç hafta sonra oldu baya konuştuk şimdi eskisi gibi aynen devam yani bazen insanların gerçek anlamda baş edemediği sorunları olur herkesin olaylar karşısındaki tutumu farklıdır siz anlarsınız gerçekten biraz ara verip aslında yine devam ederek başlayacak mı yoksa ara verme bahanesiyle ayrılıp başkasına mı gidicek eğer ikincisi olduğunu anlarsak elbette istediği zamanı dönmemek üzere veririm ama cidden kafasını toparlamaya ihtiyacı varsa ona o zamanı veririm eğer seviyosam ve tabi onun da sevgisinden eminsem
iyi günde kötü günde yaninda olmak 😥
Yanındaydım yine.. ayrıldık dedim ama biz öyle hiç konuşmadığımız gün olmadı yapması gereken işler kafasında halletmesi gereken şeyler vardı insanların bazen ruh halleri iyi olmayabilir seni hala sever ama ilişkiyi yürütebilecek bir psikolojiye sahip değildir çünkü beraberken başka başka sorumluluklarında vardır bir süre uzaklaşmak istersin ama bu uzaklık aslında sevgiliden değil o anki durumdan
Eğer böyle bir zamansa istediği ve o aralıkta hala seninle konuşuyorsa seninle paylaşıyosa herşeyi verilir o zamn hı diğer türlü haklısın tabiki yol ver gitsin
Kabul ederim. Olur da bir süre sonra geri dönerse 'Verdiğimiz ara bana çok iyi geldi. Bundan sonra ben yokum!' derim. Ondan sonra istediği kadar ara onun olsun. Ara nasıl verilirmiş, görsün.
aferim sana
Aferin de aldım... Teşekkürler.
Cevap
194Cevap
Bence boyle dusunmemelisin cunki insanlik hali. Bazen insan yalniz basina oturup dusunmek, kafa dinlemek istiyo haliyle bende sevgilimden bu sureyi istedim, anlayisla karsiladi okulumdan dolayi istemistim okulum bitti tekrar birlikteyiz. Bu sureyi ayrilmak istedigi ya da sevmedigi icin istiyo olamaz. Kendimden bikiyorum. İnsan dusunmek kafa tolarlmak istiyo. Ve bole bir kizin bazi sorunlarida olabilir. Kafasinda binbirturlu hal olabilir. Dertleri sikintilari vardir belkide. Cogu zaman erkekler veya kizlar bunu anlayisla karsilamiyo ve isler daha kotuye giduyo. Ama bence anlayisla karsilamak gerek.
ben anlayissizim :)
Ama anlayis gostermilosin belkide onun buna ohtiyaci var emin ol bunu soyleyen insan seni gervekten seviyodur cunku susmus kadin adami bitirmis kadindir kadin susmamis senden zaman istemis :)
bana ters öyle şeyler. :)
çocuk mu kandırıyorsun ara vermekmiş ayrılmak istiyorsan direk söyle yani ara verelim bahaneleriyle küçük düşürme kendini. zaten amacında belli başkasını bulmuşsun kusura bakma ben çantada keklik değilim şimdi git bir daha da dönme benım için kapanan defter bidaha açılmaz. de
genele sormuştum :)
ben öyle derdim düzeltiyorum :)
al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerde kalırsan kal dedi...
Yapılması gereken o aslında. Ama herkes aynı cevabı verebilecek mi orası konuşulur. Mesela ben gerçekten seviyorsam diyemem. Onu söyleme sebebini araştırır problemi çözmeye çalışırım. Fakat gerçekten problem varsa da aynı soğuk kanlılığı göstererek al sana ara diyebilirim :)
2 porsiyon çekelim ortaya,
güven-sadakat varsa aralarinda ve tek dayanaklari bu 2 seçenekse evvet verilir.
isabetli yerinde karardir , bazen olmaz ipleri kopartirsin, zaman aşimi girer araya olgun düşünür artik son noktayi koyarsin.
ha bu sadakat yoksa benim canim, elini topuyla gezdirip beli yorulmuşsa afedersiniz bir zikim olmaz o ilişkiden. kadin içinde geçerli bu,
hep ak pak olamiyoruz tabi.
yinede olumsuz bakmayin evlenen arkadaşlarim var böyle uzuuun süreden sonra. dediğim gibi biraz güven koymak lazim keseye.
hede höde by.
Ben bunu söylemiştim sevgilime. Tabi durduk yere değildi kırgınlıklar yaşamıştık karşılıklı. Biraz özleyelim birbirimizi diye düşünerek söylemiştim. Sonra facebooku dondurdum, telefonu kapattım. Bana ulaşmasını engellemek için. Ama kardeşimin numarasından aradı ve bu verdiğimiz arada mutlu olursan ve beni terkedersen? dedi. Gözlerim doldu, ben sensiz yapamam. Bunu yapmak zorunda mıyız? dedi. Hayır değiliz dedim ve devam ettik. İyiki de ara vermemişiz. Ama insan bazen öyle hissediyor işte, özlem iyi gelecekmiş gibi.
önce düşünürüm, acaba onu çok mu sıktım neden böyle söylüyor diye? durup dururken söylüyorsa boşver gitsin... ama önce sorunu kendimde ararım, çok mu sıktım, çok mu bunaltttım derim... ya da zor zamanlar geçiriyor da kafasını mı dinlemeye ihtiyacı var derim... bazen insan yanlız kalmak isteyebilir, herkesin ihtiyacı vardır buna... ha bunu anlamayacak arkadaşlar vardır, ama anlayanlar da neden anladıgını bilir zaten açıklamaya gerek yok... o nedenle anlayışlı olmak önemli, dediğim gibi hiçbir sorun yoksa iki taraf için de ve böyle söyleniyorsa umudu kes onun dışında iyice anlamaya çalış olayı.
Bu dünyada tek insan sevgilisiymis gibi davranan ve hayattaki amacını unutan bilincsiz insanlardir ben onların sevmeyi bilmediğini en azindan aşk ı terbiye edemeyen insanlar olarak görüyorum sonuçta yıllar boyu yaşanacak seyleri kisa sürede yaşama durumunda ortaya çıkan olgudur. Kırmak istemiyordur seviyordur fakat eski heyecanını kaybetmiştir neden eskisi gibi olmuyor diye sorgular sevmediğini düşünür bunları konuşmak lazım anlatmak lazım cidden insanlar bilmiyor bunu duyur bunu kardeşim yuvalar yıkılmasın 😁
Bende sevgilimle dördüncü ayımızda ara verelim calısıyorum vaktim yok bır suru aile sorunum var egıtımım falan var ılgılenemıyorum dedim bunalımdaydım o zamanlar ama Ha gercekten oğlanı çok sevsem yanımda olmasını İsterdim yanı tum bunlar bahane onu yeterince sevmiyordum bu yuzden o kadar sıkıntının arasında bide onla ugrasamazdım. ama altı ay sonra barıştık iki ay sonra ayrıldık hicbirsey degismiyor yani. ben onu sevsem ondan uzak duramam. Ne arasıı
cok haklısın.
Ara verdigimiz an icim icimi yer benim. Su an ne yapiyor? Kizlarla mi geziyor? Barlara gece kuluplerine mi gitti acaba? Kimlerle sohbet ediyor ki? Niye benimle atlatmiyor bu donemi? Neden birlikte cozume kavusturamiyoruz ki? Diye diye kafayi yerim o yuzden yuzyillik bir ara verirdim. Ara verelim dedigi an islak odunla agzina vurup yollardim hayatimdan.
Çok beğendim tarzini 😁
hayat devam ederken durdurma bekletme ara verme sansim yokken, iliskime ara vermem mumkun degil.
en iyisi ayrilalim biz hoscakal, demistim.
3 gun sonra telefonda agliyodu.
bir hafta sonra isyerimin onunde it gibi beklerken buldum onu.
eger ara verelimi okeyleyip kuklasi olsaydim gezip tozup yiyisip ya orda kalacak BITTI diyecekti birgun. ya da aradiklarini bulamayip islak sokak kedisi gibi, sensiz duramadim😢😢😢😢 masalini yedirecekti bana.
malesef oyle olmadi. simdi ipler elimde.
supersin :)
Fena bir kizmis korkulur bu kizdan cok zeki
Bir iliskide ara vermek diye bir kavram yoktur ne bu boyle sen kosede dur ben baskalarinin tadına bakiyim sıkılınca sana geri donerim bir iliski ya vardir ya yoktur o yüzden ara vermek istiyorsa yol vereceksin.
verelim bencede. acik ve net olmak iyidir her zaman :)
Kesinlikle
O benim başıma geldi bende sim kartımı çöpe attım o gün bugündür aradayız 😂😂
en iyisini yaptin :)
Tamam canim musade senin derim döndügü zamanda suanda mesgulum seni yeni sevgilime aktariyorum derim :D💃💃💃💃
Çok pisliksin 😁
Ahahahha biliyorum :D
@elfssss senin superligin askos:D
@elfssss 💃💃😻😘
@elfssss :D
şş bildirim yapmayin hadi dağılın bakim
@vışşşşşş basit mi biri bana yol vericek bense hala onumu beklicem? Ahmak kafa
@Rümürüm gel gel:D
Evleneceğim adamsa hiştt nereye oğlum otur oturduğun yerde derim :) artık inancım kalmadıysa cevap vermem direk tüm ulaşım yollarını engeller aklıma gelmesine dahi izin vermem :)
aferin sana :)
Teşekkür :)
İkinci yarıda bulursan beni görüşürüz derim ✋✋✋
Böylelerine ikinci şansı vermiceksin döndüğünde köpek gibi pişman etceksin ki ne halt ettigini anlasın :)
Hem ne demiş atalarımız " At gibi giden , it gibi döner " ya da her neyse ☺☺👍
hahhaha aynen oyle :)
Genelde pesinden kosacak saniyolar ara verelim dediklerinde. Ben olsam ben de ayrilirdim sorunu oturup konusmak varken niye ayrilik lafi edilirki. Aradaki saygi sevgi bittiyse adam gibi ilişkiyi bitir ara vermek nedir. Her halti ye sonra geri dön mü eskisine bu mudur mantığı
Zaten yalnız olmak istesem ilişki yaşamam. Madem yalnızlığa ihtiyacı vardı neden başladı? Formula yarışı mı bu benzin alıpta piste mi döneceğiz. Ayrılmak en doğru karar zaman girerse araya, insan da girer soğur, soğutur.
Bunu diyen erkek başka bir kıza yazıyordur. O kızla olursa beni bırakacaktır, onunla olmazsa benimle devam edecektir. Küçük orspu. Bilirim ben ama, basarım kıçına tekmeyi. Ayrılırım, bana erkek mi yok.
olabilir 😁
Bir yola çıkıyorsun arkadaşınla ve o yolun ortasında " bir süre ayrı ayrı gidelim sonra tekrar görüşürüz şimdilik beraber gitmezsek ikimiz içinde iyi olacak" diyo mesela. Buna yarı yolda bırakmak denir. O yol bitene kadar benimde onunda karşısına başkaları çıkabilir ve başkasıyla devam edersen sana kızma hakkı yok onun. Çünkü ara verelim diyen kendisi.
bazen ara gercekten gerekiyo insanın kası toplanıyo siniri azalıyo böylece sağlıklı düşünüp ilişkiyi kurtarabiliyo yani iyi tarafları da var bence gerekiyosa verilmeli
haklisin ama bana göre değil
Ne diyeyim " Ayy tamam canım sen o arada etrafı bir kolaçan et benden iyisi varsa onunla çıkarsın yoksa ben seni bekliyorum " mu diycem? Basarım kıçına tekmeyi biter yani.
başkası için değil. genel hayat ve sorunlar
Bazen iyi olur bence devre arasına girip takımın durumunu ele almak gerekir. 😊
Aklıma bu Vine geldi.😂😂😂😂
Aranda araliksiz bensizlikler dilerim derim..
Ne dediimi bende anlamadim ama olsun, sessiz kalmaktan iyidir 😀😀
(Yaa acliktan sacmaliyorum kusura bakma😒😒
ne kusuru Estağfurullah :) teşekkürler cevap için
ben soyledim en son bunu! ama pisman oldum yani :D adam sogudu benden ben daha cok baglandim. onun icin bence hicde yararli degil bu bir iliski icin. bir iliski surmuyorsa surmuyordur. sadece belki vakitle, BIRLIKTE halledebilirsiniz. ama ayrilik bir cozum degil benec
Ayrılmak istiyorumun kibarcası bence ara vermek saçma hani birkaç gün konuşmayalım dese düşünmek için falan anlarımda ara vermek ne demek yani? Ara vericeksek bitsin derdim herhalde ben
herhalde olmasin bitir direk :)
Bence de canım şöyle yetmiş seksen yıllık bir ara ikimize de iyi gelir derim😀 şakası bir yana belki ihtiyacı vardır zaman tanırım
Kötü zamaninda sevdiği yanında olmayacak. Yalnızlık iyi gelecek. bana göre değil
Bende ayrılırdım kardeşim bazen insanlara değer batıyor ve ne yapacaklarını şaşırıyorlar resmen o yüzden ayrılacaksın ki senin ciddiyetini ve ona harcadığın zamanının değerini anlasın. İstese de dönmeyeceksin gerekirse bir süre ruh gibi dolaşacaksın piyasa da ama unutacaksın er ya da geç
niye öyle diyorsun bence bu çok normal kardeşim. bunu senden sıkıldım ayrılalım olarak anlayıp fevri davranmamak lazım bazen insanlar bunalıp sıkıla biliyor ve yalnızlık bazen gerçekten iyi geliyor bu seni sevmediği istemediği anlamına gelmez. ama tabi insanlar bunu hep isteömiyor beni yönünde algılıyor ve bazıları bu şekilde ayrılıyor.
Film gibi bir aşkımız vardı belki ama film değiliz.
Ne arası la? reklam mı bu?
Tamamiyle ayrılırdım
en iyisi. bende aynini yapardım
Eğer geçerli bir sebepten se ve ona guveniyorsam evet ara veririm sorunsuz bir şekilde
Not: kimseye guvenmem babama bile :D
bana güven :)
"Ben sirf reklam arasina maruz kalmayayim, keyfim bölünmesin, hevesim kacmasin diye dizi-film'leri laptop'tan tek parca olarak ya da disi siteler'den izliyorum. Sen hâlâ ne sacmaliyorsun?"
Derdim.
Neden bunu istediğini, bu sürenin bize ne faydası olacağı gibi öğrenmem gerek şeyler olabilir. Haklıysa kabul ederim ama bunların cevabını veremiyorsa mantıklı bir şekilde, o zaman sen haklısın. Saygılar...
Bence sonsuza kadar ara verelim sanada gule gule derim :D bunun anlami su zaten hele bir dolasim senden iyisini bulursam zaten gelmem bulamazsamda tekrar devam ederim yani keyfime gore takilalim hesabi 😡
Film mi izliyoz yav duraklat tuavlete git gel devam et iliskiye ara verelim nedir gel azcik kanka olalim sonra yine sevgili olururz. Ne saçma madem ara istiyor basip gidebilir ayrilip yoluma bakarim...
ayrılalım derim zaten ara vermek istemesi gel ayrılalım demekle aynı kapıya çıkar
bencede
mola isteye bir insandan o dakikadan sonra uzak durururum
bencede yüzüne bakmamak lazim
bende istemiyorum napalim simdi :)
tebessüm eden biri degilim. sadece smiley :)
Yalniz ben o arada baskasini bulurum askitoooommmm 😝
bos birakmazlar :)
Ara vermek ayrılığa kapı açmak, tamam derim ne arar nede sorarım köpek ederim
en iyisi
niye öyle diyosunki kardeşim benim demişliğim var şahsen ama kız hakikaten beni psikoloji olarak çok yormuştu ço bunalmıştım düzgün düşünüp işlerini yoluna koyacak kararlar alabilmek için 1 hafta görüşmeyelim demiştim.
Bence bu belli bir süre arayışta olacağım baktım kimse kafamà yatmadı ya da olmadı sana geri dönerim ama bulursam sanırım biz ayrı çok daha mutluyuz der bitirir o ilişkiye başlarım sen bir süre bekleyi ver demek.
Bu söz kadar saçm bir şey olamaz. seven gerçekten sevmişse, aşık olmuşsa ilişkiye ara verelim demek ona imkansız gelir. Gerçekten seven insan ilişkiye ar verelim demez. bu iki taraftan en az birinin gerçektwn sevmediği gerçeğini ortaya çıkarır. heves ve zevk için biraraya geleninsanlar böylekonuşur
busaatten sonra anca arkamdan bakarsın derim bakacagı tek yer götm olur artık :D braz kaba ama derdim
hahahha yorumsuz :)
Ara vermek diye bir şeyi kabul etmem ama bir iki gün konuşmayalım olabilir. Sonuçta hala sevgilisin ama bir kaç gün birbirinizi özlüyorsunuz.
Boş işler
Yani senin görüşün 😊
duygusuzmuyum fazla duygulumuyum bende çözemedim :)
Yani şimdi birini bulamazsam dönerim mantığıyla giderse geri dönmesin yani. Hele birde konuşmadığımız dönem yiyorsa bir kızla konuşsun. Bir daha konuşmam ki onla. 😄 bu şekilde olursa normal ama normal iki gün konuşmazsınız ev iş arasında olursunuz. O zaman kabul edilmicek bir şey yok bence. 😊
bitarafta sorun var. zaman ve görüşmemek iyi gelecek. ama diğer taraf ise. sorunu yok. ve o geçen zamanda ozleyip acı cekecek.
Sorunun ne olduğu önemli hani haklıysa tamam derdim ama yok sıkıldım hava almak istiyorum kafa dinlemek istiyorum derse durduk yere al sana sonsuz vakit derim yani. 😄
ne kadar iyi niyetlisin :) gönlünce olsun hersey
Teşekkür ederim. Seninde herşey gönlünce olsun. ☺
Al bu kapı 🚪 bu da sapı der yol veririm. 😁
afferim kiz sana 😁
Eyvallah yiğidim 😁😁
bunu bize hocamiz demisti la aklima geldi bak agsfadagahfaga
Buyuk ihtimal o ara icinde birileriyle gorusup konusucak olmazsa sana donucek yani ara senin olsun bu arada ben gayet mutluydum arayi bolmeyelim hoscakal derdim.
uni yillarimda yasadigim bir olay, ayni kelimeler söylendi kabul edildi. Cuma gecesi taksimde yukaridan ben asagidan o geliyor ve ikimizde yalniz degiliz :=)
Tamam derim ve bir daha görüşmem de konuşmam da... Numarasını falan da engellemem arar durur, meşgule bile atmam cevaplamam , eziyet çeker öyle yani..
Sonra bıkar...
"evet bence de özellikle bana çok iyi gelecek. okuldan bir bebe vardı hep aklımda artık ona vakit ayırabilirim." derdim.
ara vermek ne? fransa mı bura?
aynnnneeennn kardeşim aynı fikirdeyim ara ne ya maç yapıyoruz utanmasa oyunu değişikliği de ister şerefsiz ! tövbe yarabbi :S vallahi şu ara verme olayına deli oluyorum :S
Tamam derim. Bunu yaşadım da ama her ara her araya benzemiyor çoğu insan piyasaya bakmak için ara verir ama biz gerçekten de sorunlarımızı çözelim diye ara verdik ve gerçektende işe yaradı
direk ayrılsın daha iyi belirsizlik içinde yaşamaktansa evet ayrılıncada sürekli onu takip edip bana geri dönmesini beklicem ama en azından rahat rahat acımı yaşarım
Iliskide ara olmaz ya devam eder ya da biter sen oyun sandin herhalde. O zaman senin dilinden konusuyorum oyun bitti canim yolun acik olsun hadi bana eyvallah derim
Al sana zaman diyip döverim valla dövmeyen erkek olsun ahahaha dövdükten sonrada telefonunu kırıp yüzüne atarım al sana zaman diyede çığlık atarım sonra öpücük atıp oradan uzaklaşırım :D ;)
iş veren patron gibi davranırdım al sana süresiz izin der o yoluna ben yoluma
patronlul ruhunda var yani :)
muhendislik ruhu :)
o da güzel :)
olumlu cevap veririm
belki gerçekten bir taraf boğulmuştur...
bogulma iliskiyle alakali değil. hayatla
Basit oyalama teknikleri. "Senden sıkıldım ama sende cebimde dur." deme şekli bence.
Maç mı bu ara veriyor? Dönmeye çok meraklıysa yedek kulübesinde bekletirim görür gününü.
cevap atmam. Yazarsada sallamam bir sure donerse benimdir donmezse geriye kalan tum kizlar benimdir 😏
'ben gidicem sensiz yapabiliyorsam mesaj atar kesin bitririm ama dayanmazsam diye de bir köşede dur' demekle eş değer zaten üstü kapalı bir şekilde bu demek ne bileyim nah alırsın beni der bırakırdım
Şekil a uzaklarda aramayın. Memleketin dönüşünde tekrar konuşalım dedi. Şu saniye itibari ile geri dönülecek yolun yok sağa çek bir zahmet ben giderim dedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar