AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
196Cevap
Haklisin , ortada iliski olsa ara verirdik ama iliski falan yok maalesef der yol veririm
Peki git sen ama dönecek kimsen olmicak bil istedim ;) hı bu arada senden ayrılıyorum hadi canım bay bay
afedersiniz
s*ktir git özüm görmesin bir daha seni derim
Kafam karışmıştı ara verelim dedim karar ver dedi devam ettim 1hafta içinde ayrıldık anlayacağınız süre=ayrılık
maç mı bu mola istiyorsun devre arasına gerek yok hadi eyvallah
aynen ya ne zamanı birlikteyken zamanı olmuyo mu? son derece saçma bişey
Gelsin ya da gitsin. Bir kere gitmeyi düşündüyse de bir daha gelmesin.
Ara vermek = Bitti seni üzmeden söylemek istiyorum demek tamam ara verelim derim geri dönmek isterse s*ktir git derim bu kadar basit.
Ben anlamam öyle antin kuntin işlerden. Ayrılırım kafam rahat olur.. Net görürüm geleceğimi
"Maç mı l*n bu 45 dk dan sonra 15 dk mola gibi. Ben mola vermem son düdüğü çalarım" derim :)
Seni bilmem ama bana çok iyi gelicek bu arayı hiç kapatmayalım defol derim.
Aynisini yapmisligim var benimde ara falan bize ters arkadasim :)
O zaman tümden bitsin daha hayırlısi bu bence derim :D
Ara nedir ya? Ne b*k yiyosan ye dedimm bizzat öyle de bitti
Aynen ya dizi mi bu reklam arası verelim. Bitsin gitsin daha iyi.
Tamam anladım daha lafı dolandırmaya gerek yok...
yaşandı ve bitti sessizce elveda...
böyle bir şey isterse zaten soğurum ki ben. Kabul eder daha sonra da büyük bir keyifle reddederim o şahısı.
Ya bana biraz sey gibi geliyo hani ayrilalim ben bir kac kiza yaziyim sen bekle onlar yuz vermezse sana donerim der gibi sanki. Tabi bu kisiye gore degisir. Cidden sorunlar varsa zaman tanirim
Aşkda Ilişkiye ara vermek kadar saçma birşey duymadım.
Birbirini seven iki insan birbirinin yokluğuna bir saniye bile dayanamaz.
Zincir birkere koparsa birdaha birleşemez.
O kafasında bitirmiş ilişkiyi banane arar sevginin saygının güvenin sadakatin olduğu bir ilişki bitmez sonsuza dek yaşar bunlardan biri eksik olmuş ki ayrılmak ister o zaman geri dönüş yoktur ilişki bitmiştir dost kalalım derim bakarım yoluma. ..
Bencede iyi gelir canim nasil istersen derim 😂 muhtemelen kudurur
ara vereceğimize tamamen bitirelim daha sağlıklı olur derdim.
Istedigi sureyi veririm. de sure sonunda beni bulur mu o suredeki tavrina bagli olur
ulan ben dizilerdeki reklam aralarına gıcık olduğum için internetten izliyorum, ne arası derim :D
Bensizliğe gözün yiyorsa? bensiz devam et o zaman yoluna. Hoşçakal.
'Tamam canim değerlendirmeye aliciiz biz sizi arariz' falan derdim sanirim :)
o cümleyi kuruyorsa o ilişki zaten bitme noktasında gelmiştir.
Iliskimize bir ara verelim degil sonsuz ara verelim der, yola asfalt doktururum rahat gitsin
sen bilirisn der yazdığında (eğer yazarsa) terslerdim
şimdi git ama dönmek istediğinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak deyin :p
Biz dizi miyiz? Ne arası? diye sorarım. Ve bir daha dönme" diye ilave ederim.
yani ayrılmak istiyorum kibarcası ara verelimdir ya da karşıdaki kişi kendi iç sıkıntılarından böyle konuşuyordur anlamak lazım konuşup tabi
ne kadar kaba bir insansın bir konuşup anlamaya çalışsan kız arkadaşını neden böyle davrandığını hiç sordunmu ne hissettiğini
La hadi ordan defol git ara vercem de anca baska kizlarla olcam diyemicek kadar korkakson derdim sonra gidip ustune doverdik
Kardeşim kızlar degisiktir biraz belki iliskide senin hatan vardir ve bunu sana soylemek yerine senin bulmani istiyor aynisini bende yaşadım
kardeşim ayrılıyosan * git zaten baştan niye sevgiliymişsiniz. ara verelim diyince ayrılmak olarak gören kafanı napsak bilemedim
Abi o saçma yalanı hala yutanlar var mı ya ne arası windows 98 mi bu ara veriyorsun : DD kandırarak ayrılıyor aklı sıra ya sen benimsin bu yalanlara karnım tok muhabbetine devam edicen ya da bye bye çekicen napıcan
Derimki sıkılmışsın demek ki benden, bugün ara isteyen yarın ayrılmayı da isteyebilir. Ama gene de hayır demezdim sanırım
Ders gibi olursun derim. genelde derse ara vericem deyip geri dönüp ders çalışmam. senin sonunda bu olur heralde derim. masanın üstünde dönücem diye açık bıraktığım kitap kalırsın derdim...
Kızın kafası karışıktır. Genelde ileri seviye ilişki yaşadıysaniz kiz pismanlik duymuş ve ara verip düşünmek istemiş olabilir. Veya ayrilcak cesareti yoktur böyle deyip ayrılmanızı ummustur.
Onu diyosa bir kişi başka birini bulmuştur bir sure onla takiliyim geziyim toziyim sonra sana geri donecem demektir :) s. g derim çok da tın derim öyle diyen birine
Bende ayrilirim cunku bunu neden yapar kesin bir baskasi vardir sen burada bekle ben sana sonra belki dönerim demektir.
Ara verip özlemek bazen en güzeli. Arkadaş kalın ya da en iyisi
Bak şurdan s... git karikatürünü telefondan açıp gösteririm
Ara vermektense karşılıklı sorunlarımızı konuşup birlikte bir çözüm yolu bulmayı teklif ederdim.
Bence ara vermeyelim tamamen bitsin herkes yoluna diyip engellerim
Durda sana bir ara vereyim deyip karıyı ikiye bol. Saka tabi. Bunu yapmayin :/
Aynen öyle arayı hiç kaoatmayalım bay bay der yoluma bakarım..
İlişkiye bir sure ara verelim diyosa ''Sen git ben bir dısarı bakiyim uygun birini bulursam seni terkederim, Bulamassam senle devam'' demesiyle aynı sey asdf
Verilcek en iyi cevap ''Arayla felan uğrasmayalım ya direk bitsin'' dir :D
Benden gidersen bir daha bana dönemezsin falan derdim sanırım
Bir taraf öyle diyorsa bu ilişki yürümez mutlaka biter o yüzdn hadi bay bay derim
Eğer sevgim gururumu yenerse anlayışlı davranıp onu beklerim.
bir daha düsün ve kararini bekliyorum derim ee nede olsa son bir sansi haketmisdir :)
Aradan istifade yeni birini bulurum :) ara sona erince ara yaradı derim :) bu arada
he tammaaaamm derim. bir dahada yazmam aramam sormam ayrıldığımı anlayana kadar
Daha iyisini buldum demiş alttan alttan. Kaç kurtul hemen
ya ben sevgilime deidm ertesi gün dayanamadık geri konuştuk :D
öyle diyen erkek kizi yedekte tutup yeni limanlara yelken acan erkektir, guvenilmez :)
Ayrilirdim o ne oyle bir bakayim kiz/erkek bulamazsam tekrar sana donerim gibi gibi
Gider aldatırım. Çok yaptı keşke aldatsaymışım değerimi o zaman anlardı.
Takvimi ağzına sokar, Yolu gösterirdim.
olay budur :)