Eşimle sorunum var yardım! Çaresizim, ne yapmalıyım?

Eşim ilişkiden kaçıyor ve isteksiz. Ev ortamında gerek mutfak gerek bebek bakması vs vs hayata dair bilgisi çok eksik ve tamamlama konusunda yetersiz. Kendinide çok beğeniyor. Benim ailemi düşman görüyor ama kendi ailesi bile ona sırtını döndü maddi sebeplerden dolayı. Bir kızım oldu 1 yılda birkaç kez ilişki girdik sadece ve sırf bebeğimiz olsun diye ve oldu. Kaynanasının laflarını hep bana laf edip dırdır ediyor yüzüne laf edemiyor. sizce beceriksiz ve herkes tarafından dışlanan eşim, aynı zamanda çocuğumunda annesi olan kadınla olan ilişkim devam etmelimi? sosyal güvencesi yok bir dalı yok çaresiz ama herşeye rağmen pabuç dilli. Birşey oldumu az sert gidip düzemesini istedimmi ağlayarak bana dediğini yaptırıyor bende ağlayana dayanamıyor haksız bile olsa tamam diyorum. Bu durum beni çok fazla üzüyor pek çok zaman ya ölmek yada dönmemecesine uzaklara gitmek istiyorum. Çaresizim ne yapayım yardım edin :((
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimle görücü usulü evlendim. Eşimin erkek arkadaşının bile olmasını istemiyordum 2 üniversite okudum ama bende hiç bir kızla çıkmadım ve eşime sakladım kendimi. Bu sebeplede eşimin erkek arkadaşınında olmamış olması istedim. Anneme güvendim bunu buldu bana. Gerçi sonrasında annem vaz geçti ama ben evlenmeye kararlıydım çünkü 30 yaşıma girdim ve evlilik yaşının geldiğine inanıyordum daha iyisini de bulamam diye evlendim . çocukta istedimki evlilikte çocuk herşeye değendir bizi pekiştirir dedim
Güncellemeler
+1 yıl
yaş farkı sorusuna cevap: benim yaş 30 ve eşimle 1 yıl önce evlendim. benden 3 yaş küçük ama akıl yaşı(ergenliğe ben 12 eşim 15 yaşında girmiş) benden 6 yıl küçük gördüyü de eklersek baya fark var. o lise mezunu ben 2 üniv bitirdim. kendisi ev kızlığı vaktinde yapmamış mutfakta bilgisiz, cinselliktede hiç ilgisi yok. ben 10 yılda geçse aramam diyor ben anlayamıyorum nasıl olur diye. Ama çocuk yaptı nasıl oluyorsa :(
Güncellemeler
+1 yıl
Ailesine çalıştığı zamanda borç vermiş onlarda karşılığında tarla aldı babasından ama çok dediler ablaları ve dışladılar eşimi reddettiler kardeşlikten. babalarıda o kızlara uydu ve geri istedi. Bizimkide haksız gördü ve olmaz deyince babası bile reddetti onu. Tek dalı benim ve 6 aylık bebeğimin annesi. Ona bir kere küfür bile etmedim, şiddet asla uygulamadım ve ne dediyse aldım ve yaptım. Benim ailemi sevmedi ve farklı bir yerde kiraya çıkarttı beni. Herşeye rağmen tamam dedim yuvam için
Eşimle sorunum var yardım! Çaresizim, ne yapmalıyım?