Evlenemiyorum sizce çok mu beddua aldım yaptığım kötülüklerden dolayı?

Arkadaşlar ben nerden başlasam bilemiyorum on numara mesleğim var , param var aylık gelirim süper, fiziğim iyi boyum posum herşey yerinde lakin aşk bulamıyorum evlenemiyorum ben. Kaderim çok kötü . Bunun sebepleri olabilir mesela bir kızdan yararlanmıştım ve kızlığını bozdum sonra pişman oldu o. Sana beddua etmem ama dua da etmiyorum diyor. Yine bir kız arkadaşım daha benle ilk cinsel deneyimini yaşadı çok genç ve benden sonra çok kişiyle oldu bu sayede ama onun da hayatı berbat bu şekilde bu yaşamından biliyorum. Yine başka biriylede ikna yoluyla (daha önce cinsel deneyim yaşamamış biri) ters ilişkiye girmiştim o da pişman olmuştu. Yani ben baya bir kişinin kanına girdim sanırım. Yine bazı şeyler daha yaşadım anlatmayım daha fazla. Ama Şu an uslandım tevbe ettim. Yuva kurmak istiyorum. Ama olmuyor olmuyor olmuyor hangi ilişkiye başlasam evlilik olmuyor. Hep hüsan hep üzülüyorum. Her şeyi veriyorum aşkı parayı değeri ama olmuyor. En son tektaş alıp evlenme teklifi yaptığım kız arkadaşımdan ayrıldım. Sizce napmalıyım? Beddualımıyım lanetlimiyim ben. Anlattıklarım doğrudur tamamen. Sadece fikir istiyorum.
Evlenemiyorum sizce çok mu beddua aldım yaptığım kötülüklerden dolayı?