Görücü usulü evlendim ve pişmanım napıcam?

Okumadım evde kaldım zengin koca bekledim yani kabul ediyorum. Köylerinden düğüne gelmişler komşumuzun akrabaları. Çocuk mimar yüzü gözü güzel dedi parası var vb dedi ama farklı şehirde yaşıyordu erzurumda. Ben izmirliyim. İlk çekindim babamlar falanda hayır dediler uzak diye. Sonra komşum adama benim fotomu göstermiş işte oda cok beğenmiş beni babamdan rica edip benimle konusmak için yemeğe çıkardı ben utandım falan neyse işte öyle öyle evlendik. Ama köyde yaşıyorum şu an. Yani sorun bu ama başka sorunlarda var. Kocamdan memnunum zengin yakışıklı ve anlayışlı zeki birisi ama tüm gün köydeyim her yer bk kokuyo ahıra falan girmem gerekiyo tavuklarla falan uğraşıyorum toz toprak istediğim gibi çıkıp gezemiyorum illa söylemem gerekiyo ona o gelcek çıkaracak yoksa taksi falan zor geliyor. Oda çalışmak için iş yeri horosanda köye 30-40dk falan. Ve kaynanam çok kötü birisi kocam ezdirmesede sürekli iş çıkartıyor yaptıklarımı beğenmiyor köydekilerde öyleler başım acık diye beni dışlıyorlar resmen. Taşınalım dedim kocama bu akşam işte baya tartıştık kesinlikle hayır diyor boşanırım giderim dedim burada yaşamam. Yok öyle bir şey otur oturduğun yerde ne zaman istedinde çıkartmadım seni dışarı diyo şaka gibi ben burada yaşamak istemiyorum köy dedinde yeşil güzel köy sandım burada cidden tezek falan yakıyorlar inekleri var bendne sağmamı falan istediler hayır dedim otsuz kum toz dolu hortum oluyo rüzgar esince yaaa çok pişmanım. Evimi döşettirdim paraı var diye üst kat yaptılar oraya taşındım bn işte sular kesiliyo bazen gelmiyo elektirkler gidiyo her şeyim son teknoloji kullanamıyorum of napıcam boşancam galiba olmuyo istemiyorum bu hayatı hen
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar şaka mı? Türkiyede 30 milyon kadın varsa 25 milyonu kocasının eline bakıyo anneleriniz dahil. Bide gülüp dalga geçip hakaret edenler var. Şaka gibisiniz işte calısmak tercihse evlenmekte tercihtir. Yanlış iş tercihleri gibi yanlış evlilik tercihleride olabilir. Ayrıca kocam gül gibi sadece yaşadığım yer kötğ ve taşındırtıcam. Benim hiçbir zahmet harcamadan aldığım kıyafetlerimi tv mi süpürgemi evimi takımımı her şeyimi siz alabilmek için 5-10 yıl amelelik yapmanız gerek.
Görücü usulü evlendim ve pişmanım napıcam?