AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
381Cevap
Hayatımı paylaşmaya hazırım bir şifreyi mi esirgeyeceğim. Korkacağı bir şey vardır şifre vermeyen insanın...
Akıllarda soru işareti kalmaması adına verilmeli. Zaten her şeyi sevgilisine söyleyen biri için sorun olmaz sanırım :)
Onun şifrelerini istemem ama o isterse söylerim sıkıntı yok
Enayi misin?
Kendine güvenen bir umursamazım
Bence anlayislisin , çok hos
+1 size
Paylaşmam. Bana güveniyorsa böyle güvensin. Belki çok ileride, belki evlilikte olur... Ama herkesin bir özeli olur diye düşünüyorum.
Delil toplayip guven depolanmaz. asil bu hislere ihanet olur.
Ben paylaşırım korkmadan çünkü her zaman yedek hesabım vardır buna face hesap denir bu da sorunu ortadan kaldırır. ;-)
kiminle sevgili oldugma baglı istedigim birisi ise oda beni istiyosa karsılıklıysa sevgi verirdm. tabi güvenmemde lazım :) ondanda isterdim. sonu belli olmayan bir ilişki ise vermezdm. ne gerek
Şifre istemek bir güvensizlik nedenidir şüpeleniyosanız bazışeylerden tabiki şifreyi istemek hakkırız eğer her uki tarafta şifrezini veremiyosa bir birine zaten birbirlerine % 80 ihanet ediyolardır
Aslını soracak olursanız bence bu tür bütün herşey bir sevgiyi veye birlikteliği bir noktada içinden çıkılmaz bir yol ve girdap la sonuçlanıyor taraflar ne kadar güven dolu olsa bile
manyak mıyım ben?😅versem de vermesem de sorun çıkaracak bu kim bu kim nerede tanıştın naptınız falan ohoo yok yaa. işine geliyorsa. Bana da güvenmiyorsa gidebilir, uğraşamam
Deneyimlerimden şunu öğrendim telefon ve özel şifreleri vermek karşı tarafın bana olan güvenini yukseltmedigi gibi ilişkide tartışmaya açık konular yaratılmış oluyor gerek olmamalı bence.
Farkli seyler dùsùnmeye ve konuyu uzatmaya gerek yok, tek ornek anne ve dedelerinize bakiniz birde onlara sorunuz. 50 sene ayni yatagi paylasipta bir sfreyimi paylasamayacaz diyeceklerdir )))))
Hayır paylaşmam, çünkü buna gerek duymam. Ben zaten eğer ona dair içimde şüpheler varsa bir ilişkiye başlamam. Şüphe olmadığı için de sosyal hesaplarını takip etme gereği duymam.
Paylaşırım hatta onda dursun çünkü unutuyorum çünkü çokenteresan şifre bırakırım. mesela kpssye başvuracam ama şifremi hatırlamıyorum e devlet şifremi hatırlamıyorum hatta o da arkadaşlarımasöylerdim onlar bana dderlerdi hafıza berbat.
Sevgilim olsa sosyal hesap kullanmasını istemem çünkü ben kullanmıyorum ve bana saçma geliyor bir foto atıp beğeni beklemek zaten arkadaşı olan telefonunda vardır ordan arar görüşür kapatmıyorsa zaten bir halt yiyordur orlarda.
uzmanlık isteyen bir soru olmuş, cevap veremedim :(
sana uydum bu isteğin altında yatabilecek olan psikolojik etkenler felan yazıyor diye geldim ash... yapmazdın böyle şeyler sen :(
@Reesee yenilenen siteye ayak uydurmaya çalışıyorum kanka, dandik mahalle düğünlerindeki halayın sonuna takılan çocuklar gibiyim; mendil yok, fügürlerle alakasız adımlar..
hahaha farkettim :) dsasdlka bende senin ilk halin gibiydim sonra eski haline dönnyorsun bisiklet sürmek gibi :)
@Reesee götümüz uyuşmasın kanka, kuyruk sokumundan olmayalım bu yaştan sonra :(
eh tabi bizim eski ekipteki gibi bir muhabbet beklentin olmasın kanka... ama sen tarzını devam ettir :) bizim gibi olanlar bizi buluyor...
bak mesela bizim esprilerden pek anlamıyorlar :) uyarayım
soruya takıldım ama. benzeri soruyu yüzlerce defa görmüşüzdür sitede ve hep burun kıvırdık, demek ki evvelden beri uzman doluymuş buralar, kıymetini bilememişiz kizlarsoruyorun :/
helede spagetting ve cumburlop vardı hiççç harcandı o güzelim soruları :(
Özel hayat denile Birsey var her ne adar sevgilim ya da eşim de olsa benim bir ızel hayatım var. nasıl ki bankaya gidip benim hesabından para çekmeye yetkisi yoksa ve bunu yapamiyorsa şifreli de bilmeye de hakkı yok
Saçma geliyo bana bu tür şeyler yok rehbere ne diye kaydettin filan diyenleri de var oylelerini gördükçe
https://youtu.be/jcPMIXJPxJgSaklayacak birşeyim yoksa veririm ama mesafede belirlerim ki aklında tilkiler dolaşmasın.
Elbette veririm ama şifrem 50 karekterli benim aklında tutamıyor...😁
hayır vermem, birbirine saygı duyan kişiler böyle manasız taleplerde bulunmaz.
Hayır paylaşmam. Görmek istediği bir şey varsa söyler açarım gösteririm ama şifre filan yok artık :D
Seviyorsam. Onunla bir yuva kurmayı planliyorsam. Gizli saklı kalacak mı aramizda. Hayir olmamali. Olacaksa olmasin daha iyi
kimsenin özeline karışmam kimseninde karışmasına izin vermem
Onun kalbine girmek için kullanıcı adı ve şifremi Türkiye'nin en işlek caddesinin duvarına yazarım
güveniosam veririm
sadece ks ve interpals kullanıyorum ama interpalsı vermem maalesef
Vermem niye vercekmisim guvenmiyosa bastan cikmasin arkadas :D herkesin ozeli var sonuctaaaa
Vermem almam da yoksa o benim ben onun gerçek yüzünü nasıl göreceğiz ki. Güven olayı ise, benim kendime güvenim var.
Niye paylaşmıyım yaw ne saklıyoruz kimden saklıyoruz.
ben paylaşmam onunkini de istemem daha ilişkinin başında bu muhabbetler olucaksa sonrasını düşünemiyorum
Eş olmak bir bütün olmak demektir benim için. İleride evlendiğimde eşim ile tüm hesaplarım ortak olur...
ID:ömerdursunbiribunudurdusunalttanbip. com Şifre: 123şifre456
Benim için önemsiz bu sosyal medya... anlamsız. Isterse alsın.
Paylaşırım paylaşdım bıle kendısıyle tanışalı 1 hafta olmamışdı paylaşdım yanı oda benımle paylaştı
Bir onemi yok ama bunu istemesi guvensizlik belirtisi. Hos degil. Ben ondan istemem kesinlikle.
Paylaşmam. İnsanın kendi özeli vardır. Evli de olsan o sınırlar aşılmamalı diye düşünüyorum.
Hayir paylaşmam. Bana güvenmiyor ise benimle işi ne ki?
Paylaşmama gerek kalmaz çünkü sosyal hesabım yok burası dışında 😍😍
Burası da sosyal media ama lol Ya senden burasının şifresini isterse neylersin?
Veririm 🙈
Onunla Herşeyimi Paylaşıyorum. Sosyal ağ gibi değeri olmayan bir sanal dünyanın şifresi ondan sakınacak değilim. Bırakın bu işleri.
Tabi ki. Boşu boşuna birbirimizi germeye ve bu konudan dolayı tartışmaya gerek yok. :)
Bu sosyal medya insana hep zarar. İlişkileri mahvediyor. Bence paylaşılmalı yoksa güven iyice zedelenecek ve şüphe ilişkiyi mahvedecektir.
kesinlikle vermem.. eğer ısrar ederse kapının kolunu veririm eline:))))))
İnsan güvenmeyi bilmeli aranızdaki güveni sarsmayın şifre isteyerek.
Hayatımı paylaşmayı seçtiğim biri ile gizlim olmaz her şeyimi paylaşırım
Ben paylaşırım da;bunu isteyecek birinin de yanimda olacağını sanmam...
güvenmiyorsa de * lo derim ne ben şifre veririm nede isterim
evet paylaşırım. ama girmesini istemem. kızlarla özelimi okursa rahatsız eder beni :)
Tabikide paylaşırım benim ondan hiç bir gizlim saklım olamaz
Paylaştım da ne oldu yine de ayrıldık sosyal ağlar yüzünden
Mesele şifre değilki güven. Şifre istiyorsa güven yoktur. Hem sahte hesap diye birşey var dimi.
sevgili, sözlü veya nişanlı şifre paylaşımı için yeterli yakınlık olmadığını düşünüyorum, Ancak eşimle paylaşabilirim
Tabiki paylaşırım güven konusunda sıkıntı yaşamak istemem.
Bana ait olan herşey onundur artık. Paylaşırım tabiki de.
hayır paylaşmam gerek yok buna
Korkum yok paylaşırım... Ama o an girsin çıksın şifremi geri değiştiririm benim girdiğim siteye Ahmet olarak oda girmesini istemem açıkçası... :S
Aldaran erkek neden esine doner
@hulcan Tilki ve kürkcü dükkanı meselesi :)
@hulcan karakter yetersiz olduğu için :S
Bir sevgilim olsa herşeyimi paylasirim
Şifresini istemem benimkininde kendi istemez. İnsan sevgilisinin hesabına girince bizden önce olanları da karıştırmaya başlıyor ve böylelikle kavgalar da büyüyor.
Cok sacma bence , bu tur hesaplar kisiseldir ayrica kizlar genelde erkeklerle konustugundan degil kizlarla olan muhabbetini görmesini istemediginden vermez sifresini
Önemsediğim bir şey olmadığı için isterse veririm ama bizim bir ilişkimiz varsa ve ciddi bir şeyse bana güveni tam demektir. Böyle bir durumda şifremi istemez zaten.
bir ilişkiye başlıyorsam (k) o güveni birbirimize vermişiz demektir
istemem onunda istemesini istemem
birbirimizin hesabında işimiz olmasın ne gereği var ki