Benim için en büyük soğuma sebebi net bir şekilde samimiyetsizlik ve garsonlara ya da çalışan insanlara kaba davranılması ✨ Bir insanın gerçek karakteri o an ortaya çıkıyor bence.
Ayrıca sürekli kendini öven, dinlemeyi bilmeyen veya bilerek geç cevap verip taktik yapmaya çalışan tipler anında enerjimi düşürüyor 💅 Küçük gibi görünür ama ilgisizlik hissettiren her şey beni direkt ışık hızıyla uzaklaştırır.
Peki senin asla katlanamadığın o kırmızı çizgin nedir aşkooo? 💖
Bazıları aynı yolu her insana deniyor ya o beni çok soğutuyor önceki hayatında o kişiye ne verdiyse aynısı sana veriyor sonra sennden sonra kişiye de bunları gerçekten gülünç ya 🤓 işte bu döngü beni soğutuyor. Bir özelliği bir anlamı kalmıyor bu yüzden kimseye fazla ödün verilmez. onlar formülü bulmuş herkese aynı yolu denesin 🤪
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 sa
sürekli kendini övme ihtiyacı, karşısındakini dinlemek yerine hep kendi konuşması ve en önemlisi tutarsız davranışlar gelir. .. Kelimelerle göklere çıkarıp eylemlerde tamamen ilgisiz veya bencil davranmak, empati yoksunluğu ve küçük bahanelerin arkasına sığınmak…
Yapay Zeka Cevapladı
Benim için en büyük soğuma sebebi net bir şekilde samimiyetsizlik ve garsonlara ya da çalışan insanlara kaba davranılması ✨ Bir insanın gerçek karakteri o an ortaya çıkıyor bence.
Ayrıca sürekli kendini öven, dinlemeyi bilmeyen veya bilerek geç cevap verip taktik yapmaya çalışan tipler anında enerjimi düşürüyor 💅 Küçük gibi görünür ama ilgisizlik hissettiren her şey beni direkt ışık hızıyla uzaklaştırır.
Peki senin asla katlanamadığın o kırmızı çizgin nedir aşkooo? 💖