Sosyal medya şifreniz istendiği zaman paylaşır mısınız ya da ortak hesap filan 🤣

Sosyal medya şifreniz istendiği zaman paylaşır mısınız ya da ortak hesap filan 🤣

Sevgilim de şifresini bana verecekse memnuniyetle şifremi veririm ama aramda resmi bir şey olmadan ortak hesap kullanmaya ılımlı bakmıyorum. Neticede ilişkimiz bitebilir. Milletin ağzına malzeme olalım istemem.
Hayır onunkini de istemem
Neden ki 🤣
Ne alaka mı güven işte belki erkeleri çıkaracak belki sana yazanlara karşı cevap vericek
Ee erkekler böyle tatlım😂
Yoo Paylaşmam 😅
Cevap
14Cevap
Tabi ki paylaşırım
Gereksiz buluyorum ama isterse verebilirim düşünmeden. Eğer şüphe varsa o ilişki ilerlemez zaten. Sosyel medya hesabının şifresini almakla vermekle de güven tesis edilemez. Güven baska bir şey. Onu sadece hissedersin. Sen ona teslim olursun o da sana. Bitti.
Nikahla kocamda olsa ortak hesap kullanmam tercihim bu yönde olmaz. mesela şu an erkek arkadaşımın hesabı bende telefonu bozulduğunda benden Facebook’a giriyordu messengerı dahi açık bende daha sonrasında İnstagram şifreni ne yaptın diye sormuştum hesabında olduğumu biliyor benim onda hesabım yok ama
Yes sevdiğim olduktan sonra gizlim saklım olmaz ondan en özelim o zaten 😊Alsın telefonum isterse kendisin de kalsın :D
Hayır tabiki de ortak hesap olayı bana oldum olası saçma gelmiştir. Şifre mevzusu tartışmaya açık duruma göre değişiklik gösterebilir.
evet paylaşırım ama ortak hesap saçmalık. benim. arkadasalrimi o onunkileri ben görür gibi olur hiç hoş değil
Herkes yerini yurdunu bilmeli gerek yok şifre paylaşımı demek biz birbirimize aslında güvenmiyoruz demek
Sevgilimden gizleyeceğim bir şey olmayacağı için evet paylaşırdım. Yalnız o da kendi hesaplarının şifresini bana vermeli. O vermezse eğer bende vermem
Hayır tabii ki. Eğer şifremi isteyecek kadar bana güvenmiyorsa o ilişkide bir problem vardır.
ya da sen şifreyi istettiricek kadar güvensiz bi ortam oluşturdun böylede bakılabilir
@ibrahimfurkan34 karşıdaki kişinin davranışlarına göre bakış açısı değişebilir tabii
Hayır çok ergence geliyor bu tarz hareketler ve ilişkiler bana
şahsi hesabımın şifresini verip vermeyeceğimi bilmiyorum ama ortak hesap olabilir
temiz olanları tabikide paylaşırım ama hepsini değil 😎
Adı üstünde şifre paylaşılmalı bir şey olsaydı şifreye gerek duymazdı sosyal medya yöneticileri
Neden böyle şeylere gerek duyalım ya çok basit hareketler bunlar.
Sevgililer paylaşın bir zahmet
Hayır o benim özel alanım.
Evet birbirimizde var
Ömrünü paylaşan şifresini niye saklasın
Ergence ve çok basitçe şeyler
Şifremi istediği gibi yol veririm, manitam gg
Ne münasebet
Tabiki de paylasırim gizlim saklım yok
hayır.
Bakariz
hayır
Evet paylaşırım