AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
381Cevap
Bu sevgilin bile olsa bir özel yerin, özel hayatın olmalı bir yerde.
Bir şey saklamak için veya bir haltlar karıştırmak için değil.
Ama insanın bir özel hayatı olmalı.
vermem istemem de, ne benim arkadaslarimla yazismami gorsun isterim, ne ben onun
burada bile paylaşırım sıkıntı yok telefon numaram şifrem
Evet paylaşırım oda hiç cekinmeden verdi şifrelerini.
Gereksiz buluyorum böyle kontrol amacli yapilan seyleri ama isterse veririm sorun degil
Hayatta paylasmam versem bile sifresini degistiririm olmadi yeni hesap alirim
Hayır, güvenmiyor musun der konuyu bir şekilde kapatırım.
Niye peki?
niye vereyim ki genelin güvenmeyeceği konudan değil sonuçta
Ne önemi var ya sosyal ağın :) istesin bırakayım yani :)
En son ayrildigim sevgilime sifrelerimi verdigimde butun hesaplarimi silmisti. Olan benim 500 arkadas ve 1700 takipciye olmustu. Bir ay sonra ayrilmamizda cabasi 😐
Iste bu yuzden vermiorum kimseye sifremi :))
En iyisi gercekten 😔
paylaşmayanın katli vaciptir nurhan hanım. buarada ilişki uzmanı olupta bir ilişkisi bile olamamak nasıl bir duygu? profilinizde:"ilişkisi yok" diye yazmışsınızda."terzi kendi söküğünü dikemez." atasözünü mü ispatlamaya çalışıyorsunuz yoksa? :D
ha. pardon. o kitabın adıymış heralde. neyse sağlık olsun. belki de Allah söyletmiştir. yok demek ki :)
Saklayacağım bir şey olmadığı için tabiki de veririm.
Kesinlikle paylaşmam. Öyle bir dünya yok yani. Herkesin özel hayatı var. Sevgilim diye tüm hayatımı ve arkadaşlıklarımı kapsayacak değil o. Sevgilim diye tek 1 insanla takılacak veya konuşacak değilim ben.
Gereksiz bir durum. Güvenmiyorsam hayatıma almam ya da o bana güvenemiyorsa ilişkinin anlamı yok.
Bir iliski guven uzerine kurulur. Guvensizlik varsa o iliskinin omru kisa surer. Allah kimseyi oyle ruh hastalariyla karsilastirmasin
Gizlemem kesnlikle ama şüpheci bir tavrla şifren ne verceksin falan gbisinden konuşrsa iş inada biner vermem
A-) Evet şifremi seve seve veririm ki beni daha iyi tanıyabilsin, neleri sevdiğimi sevmediğimi bilsin, arkadaşlarımı tanısın incelesin
paylaşmam diyenler ne diye paylaşmam demiş anlayamadım saklanan bir şey mi var? çok önemli aradaki ilişkiden güven zırvlarını geçin
ilişkide güven sorunu varsa istenir şifreler.. ve şifreler istenecek kadar güvensizlik başladıysa geçmiş olsun derim ben sayın arkadaşlarım ;)
Paylaşırım. Onun da paylasmasini isteyebilirim ya da istemem. Zaten güvenmediği için istiyosa işim olmaz o kişiyle
Ne yaptığını anlamadım, o ne biçim cevap
Senin algı yolların tıkanmış bence.
Bir kere vermistim sonra hesapta ki tüm kızları sildi bir dahada vermedim ulan ne siliyorsun belki senden sonrası icin yedeledigim biri var düsünce yok bu disilerde
Paylaşmazdım. Ne gerek var ki, yeri geliyor arkadaşlarımızla konuşuyoruz. Güven yoksa en başta olmaz zaten. İhanet şifreyle alakalı bir şey değil, karakterle alakalı bir şey.
Sosyal medya hesabım pek yok sadece ks kullanıyorum veririm sıkıntı yok 😇
Veririm tabiki de aşk ın arasına sosyal medyaların girmesine hiçbir zaman izin vermem :)
O istediği zaman gösteririm ne görmek istiyorsa fakat şifreyi vermem.
Elbette paylasırım.
Mutlulugu istemek birbirini anlamaktan geçer.
Hesap Sifreleri Kesinlikle Sevgiliyle Paylasilmali, Sonucta Kendinize Guveniyorsaniz Eğer, Yaptiginiz Yanlis Şeyler Yoksa, Karsi Tarafin Guvenini Kazanabilmek Icin Bunu Yapmak Dogru Olur Diye Dusunuyorum, Tabiki Karsilikli Olarak
Eğer kendisi de bana şifresini verirse evet olabilir 😊
Sosyal medya kullanmadığım için böyle dertlerim yok 😊
Ben paylaşırım ama o kendi şifresini kendiliğinden verirse alırım yoksa istemem. Hesabını çok da merak etmem doğrusu ne haltlar yediği ortada zaten :)
Birak sosyal medyayi kendine guvenen google arama geçmişini gostersin 😃😂😂😂
şifre verilmemelidir her şart ve koşulda her iki hesap ta kapatılarak yepyeni gıcır bir hesap açılmalıdır ve bu hesaba hem erkek hem de kız tarafı eklenerek bebiş ve kocişlerle dolu paylaşımlar yapılmalıdır.
Hayatımda tek kadın istedim için ortak kullanıyoruz sosyal medya hesaplarını gizli saklı hic bisi yok hayatımızda güven tam ayrı olsa ikimizi de aklı kalabilir ama ikimizde güveniyoruz birbirimize ayrı olsada sıkıntı olmazdi
veririm ve verilmeli. gizli kapaklı ilişki yaşanmamalı bütün kartlar açık olmalı
her erkek capkındır sevgılım var ondan baskasına katıyen bakmam ama arada konusrum baska kızlarla onlarda bılır sevgılım oldugunu ama konustugumu gorse sevgılım elbette kızar o yuzden vermem ya da fake hesap acarım :D :D
böyle şeylere takılabilecek biri sevgilim olamaz zaten
Degisken bir insanım bugün şifreyi verirsem yarın değiştiririm
Malesef ki paylaşmak zorundayım çünkü öldürür beni :)
Yani ilimizin de özel. hayatı sonuçta ama çok sıkıntı çıkarsa paylasirim ne var
Bence bilmeli kim nekadar vermem istemem diyo sada insanın aklından hep bir merak geçiyodur
Sevgilimle tabiki paylaşırım.
Dipnot: iki günlük ilişkiler yaşamak için artık yaşlıyım.
Sevgililer arasında gizli saklı bişey olmamalı ilişki bunun üzerine bina edilir zayen
Eğer isterse verebilirim tabii şifremi ne olacak gizlim saklım yoktur ondan
Paylasırım ancak benim güvenimi kazanması lazım öncelikle
Guvenmedigim guvenilmedigim bir iliskim olmaz zaten... paylasmamda istememde
Bilgisayara benzin döker yakarım yinede şifrelerimi vermem.
Esimse ortak hesap kullanirim. Ozeline saygi duyarim oda benimkine ama sakli birseyde isemem. Kontrol amacli girip bakmam
Paylaşırım niye paylaşmıyım, ama isterim ki şifrem onda olsa da girip okumayacak kadar güvensin :)
Hatunun dibisin 😃 ama vesvese diye birsey var😄
Guvensizlige sebep olabiliyor evet güzel baslangiclara sebep olabiliyor ama sonucu çeşme başında başlayan asklara benzemiyor
Herkesle paylaşsam bile ilişkin olan biriyle asla paylaşmazdım çünkü kendini yönetici sanmaya başlıyorlar...
Paylaşmasını isterim ve paylaşırım da. Daha önce bir ilişkim sırf bu yüzden bitti ve pişman da değilim bu konuda.
sayın uzmanım ben onu Allah için sevdiysem benim için şifre önemli değil onun kendisi önemli isterse hesaplarımı bir bir kapatsın hiç önemli değil
Hayır paylaşmam saklanacak bir şeyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum kendi açımdan güven varsa zateen gerek kalmaz böyle basit şeylere
güven oluşması gerekiyorsa sosyal medyaya gerek yok. sosyal medya olursa işin içinde güven sıkıntısı olur ve ilişki zarar görür bence...
Şifreyi paylaşmaya yanaşmayan kişi karşısındakine ya da kendisine güvenmiyor demektir! Güvenin olmadığı yerde bir ilişkiden söz edilemez...
Şifre paylaşmaya gerek yok sevgilimse güveniyorumdur. Gerekirse bütün hesaplarımı kapatırım ama şifre vermek çocukluktur bence 😉
İlişkide en önemli şey güven bence. Sevgilim şifremi istiyorsa bana güvenmediğini, şüphe duyduğunu düşünürüm, vermem o yüzden
mesajlar ya da arkadaşlıklar konusunda bir çekincem yok ama benim sözüme güvenmemesi asıl sorun bu işte hesapmış şifreymiş gerisi teferruat
karşılıklı güven olmadıktan sonra sosyal medya hesabını versem nolur vermesem nolur yapacak adam tüm sosyal medya hesaplarından 2. sini açar yine yapar onun için güven şart..
Karşımdaki insan benden böyle bir şey istiyorsa güven eksikliği vardır.. kusura bakmasın asla vermem şifremi ve noktayı koyarım. Net.
Sevgilim face ve instagram şifresini vermişti, ayrıladan face şifresini değiştirdi ayrıldık oldu bayağı ve hala instagtamına giriyorum :D