Hemcinsim olan kız arkadaşımı seviyorum ama ondan uzaklaşmam gerektiğini düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Bu Bahsettiğim arkadaşım liseden onunla 2 sene kadar görüşemedik onu ilk tanıdığım günden beri çok seviyorum her halini seviyorum o farklı biri benim için belki bu yüzden daha çok sevdim bu sevgim gerçek ve tamamen masum onunla cinsel ilişki dahi düşünmedim düşünmemde dini boyutunu biliyorum sevmek günah değil elimizde değil ki kimi sevip sevemeyeceğimiz bana sosyal hesabımdan ulaşmaya Çalışıyor ama yanıtsız bırakıyorum Hakkımda ne düşünüyor bilmiyorum ona hep yanındayım demiştim ama onunla arkadaşlığıma devam edersem daha fazla dayanamam beni anlayan birileri çıkacaktır diye umuyorum ona zaten böyle birşeyi açıklayamam ama daha fazla da içime atamam böyle uzaklaşmak daha doğru olur diye düşündüm uzaktan sevmeye bile razıyım onu ama yakınında olamam artık ve birgün beni merak edip kapıma kadar gelirse ne diyeceğimi dahi bilmiyorum sizce ne yapmam gerekiyor ya da siz ne yapardınız bu durumda ve ben bu durumu kimseyle paylaşamam çevremde bunu kabullenebilecek biri yok tek çarem burası sizden cevaplar bekliyorum
Hemcinsim olan kız arkadaşımı seviyorum ama ondan uzaklaşmam gerektiğini düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?