Kendi cinsimden birini çok seviyorum. Çok yakın arkadaşım ve uzak duramıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

En yakın arkadaşıma aşığım. Bu zaaf mı aşk mı hayranlık mı adını koyamıyorum. 7 8 sene önce tanıştık bunca yıldır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor arada konuşmayı kesiyoruz ama dayanamayıp yine konuşuyoruz. Bu kişi de bana diğer arkadaşlarından farklı davranıyor ama benim gibi şeyler hissettiğini sanmıyorum. bir keresinde biraz alkollüyken beni öpecek gibi olmuştu ama ben sarılarak karşılık verdim. Şimdi keşke ben de öpmesine izin verseydim diyorum. Hiçbir erkeğe böyle hissetmezken hemcinsime böyle şeyler hissetmem bana da çok tuhaf geliyor. Ona söylemekten korkuyorum. Başka bir kıza aşık olsaydım bunu ona söylerdim kendi cinsimden de hoşlanıyorum ben derdim gayet normal karşılardı fakat duygularımın muhatabı o olduğu için arkadaşlığımız zarar görür diye de korkuyorum. Onun başkalarından hoşlandığını görmek beni deli ediyor. Acaba başka kızlarla konuşsam en azından cinsel tercihimden emin olsam ve onu bir nebze aklımdan atsam nasıl olur?
Kendi cinsimden birini çok seviyorum. Çok yakın arkadaşım ve uzak duramıyorum. Sizce ne yapmalıyım?