Gerçekten merak ettiğim bir sorudur bu. Ben evlenmezdim ama çok zor durumda kalırsam belki, ne yapardım bilmiyorum😔 Siz ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında tekrar evlılıkte olabılıyor bır baska adamla veya bır baska kadınla evlılık olabılıyor aslında hanı evlendın sevdıgın bır adamla o adamı nekdar cok sevdıgını kaybetmek ıstemezsın hıc dımı ıste kımse sevdıgını kaybetmek ıstemez.. allah korusun bır adam vefat edınce dersın ben baska adamla olmam sevmem etmem dıye bırsey yok aslında olabılıyorsun bır adamla veya bır kadınla yanı çünkü aşık olmussun sen bılerek asık olmuyorsunkı bır anda adama asık olupta evlenebılıyorsun boyle bır durum var aşk herzaman vardır bunu unutma. bılıyorum cok garıp ama bır adam vefat ettıgı acı cekerek yıllar gecınce bır anda bır an asık olmak yenı bır adamla evlılık olabılıyor bu bızım sucumuz degıl aşk bu aşk mutluluktur. demekkı aşklar böyleymıs dıye bılıyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılçok merak ediyorum zor durumdan kastınız nedir? tabiki eşlerimiz her zaman hayata karşı sırtımızı dayayabilceğimiz kişidir fakat bunun bile belli bir süresi vardır ki ölüm veya çeşitli sebepler olabilir bunun doğrultusunda kader diyebiliriz ama eğer evlendiğim kişiye olan aşkım ve acısı artık dindiyse ve hayatıma beni mutlu edebilen biri girmiş olursa neden olmasın :) neyse bu sadece benim düşüncem derler ya bekara koca boşaması kolay almasıda bir okadar kolay :D
11 Yorumla- +1 yıl
Zor durumdan kastım hayat bu, insanin basina ne getirecegi belli olmaz ki. O yüzden öyle dedim. Belli bisey degil yani. O da senin düsüncen tabi ki :)
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sevilen ve bir hayat geçirilmiş bir eşin sizden ayrılıp ebediyete gitmesi demek onunla yaşadığını iyi kötü ne varsa yanında götürmesi anlamına gelmez. Sonuçta birlikte yaşanmış bir geçmiş vardır ortada. Muhakkak ki insan hayatta bir arkadaşa ihtiyaç duyar. Bu geçmişte olan hatıralara engel bir durum değildir. Sonuçta hatıralara ve anılara saygı hep varsa yeni bir hayat yeni bir evlilik demek bu geçmişi silmek ya da saygısızlık etmek demek değildir. Tabii ki yas tutulur. Ama kendini insanlardan soyutlamana da sebep değildir tutulan yas
00 Yorumla
allah dusmanıma gostermesın sevdıgınden ayrılıgı.. helekı boylesını.. kımseyede buyuk konusmayı tavsıye etmem herkes sınanır!!!
283 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle evet, dogru.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
386
Cevap
419Cevap
+1 yılUlan yorumları okudum nerdeyse eşin öldükten sonra evlenmek haramdır diyiceksiniz İşi okadar duygusal noktaya getirmişinizki. Tamam ölen eşinin hatrı sayılır ona dua edersin yasin armağan edersin kabrine gidersin. Ama be kardeşim 2. ci çocuk olduktan sonra yanlızda olunmuyorki be. Kendiniz kadar onlarıda düşünmelisiniz. Heleki bu durum kadın için hayli zor birşey. Tabi şimdi evli değilsniiz gençsiniz böle yorumlar yapıyorsunuz ama çoğunuzunda dediği gibi büyük konuşmamak lazım şahsi fikrim. Ben evlenirdim. Eğer vefat edersemde eşimin evlenmesini isterdim. Bunda kötü veya ayıplanacak bir durum söz konusu değil.
00 Yorumla
+1 yılZamanın şartları ve imkan ve ölçüleri ne gösterir bilemeyiz. evlenmeden ve evlenip boşanmadan bunu söylemek yersiz bence. erken ölüm 2. Evliliğin önünü açabilir. çünkü insan zamanla herşeyi unutabiliyor. anılar hatıralar ölmez tabii.
lakin özgürlüğüne kilit vurmak da insanoğlu için bir kıskaçtır. bu kıskacı hiçbir insan evladı haketmez.
ölüm dediğimiz şey hayattayken idrak edebileceğimiz bişey değil.
ölüm dünya hayatında yaptıklarımızın sorguya çekilmesine açılan bir kapıdır. bu kapıya girdiğimizde herkes kendi derdine düşecek.
ayette "o gün kişi annesinden babasından ve kardeşinden kaçacak" diye buyururken herşeyin düşündüğümüzden farklı olacağını gösteriyor.
ve emin olun ölüm geldiğinde bunların hiçbir anlamı olmayacak.. dünyanın geçici heveslerine aldandığımız sürece bunları anlayamayacağız.11 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum yapmissin..
+1 yılhayat yalnız sürmez..
yani belki genç vefat ederse eşiniz cocuklar icin bir süre beklesenizde
herkes hayatını kurdugunda siz tek başınıza kaldıgınızda bir hayat arkadaşı arayacaksınız..
Elbette bu konuda hanımefendiler biraz fazla vefalı
Ama bircok erkek alti ayı gecmeden evlenir rahmetli dedem babaannem vefat ettikten sonra altı ay icinde evlenmişti40 Yorumla
+1 yılEvlenmdm diyen vardır elbet, fakat hiç öyle olmayacağını hepimiz biliyoruz. Gençsen küçük çocugun varsa bakımı içide olsa evlenmek zorunda hissediyosun kendini. Orta yaştaysan çocuğun varsa evlenmezsin çocuklarınlasın. Çocukların gün gelir büyür evden uçarlar, yalnız kalır yine birilerine ihtiyaç duyar evlenmek istersin. Öncelikle şunu kimse unutmasın. İnsanın çevresi ne kadar kalabalık olursa olsun, eğer yüreğinde bir boşluk varsa. Her zaman kendini yalnız hisseder ve o boşluğu dolduracak birilerini arar.
00 Yorumla
+1 yılİnşallah eşim benden sonra vefat eder, bir de onu kaybetmeyi kaldıramam bu hayatta..
Benden önce vefat ederse de evlenmezdim121 Yorumla- +1 yıl
Esim benden önce vefat ederse evlenmesdm demissin. sorabilir miyim sana. Sen evli misin?
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Evli degildim ama yedi yil beraber gecen ilk sevdigim kiz vefat etti. ilk bes yil kendime gelemedim. psikolog falan derken yedi yil sonra ilk tanistigim kizla evlendim. unutmak bir yana nekadar da seversen sev illa izi var hala kalbimde. simdi olsa cocuklarima bakabilecek durumdayim. ev isi falan iyi anlarim ; tekrar evlenmezdim
01 Yorumla- +1 yıl
Cok zor bir durum olsa gerek, hayata tekrar döndüyseniz ne mutlu o zaman size..
- Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi mantıklı düşünmek gerekirse hayatımın sonunda yalnız bir kadın olarak ölmek istemem. Hayatımın geri kalanını paylaşabileceğim gülüp mutlu olabileceğimi yükümü paylaşabileceğim birini bulup evlenirim tabiki. Acele etmeden ama. Adamı gömer gömmez koca aramaya gerek yok.
20 Yorumla Soralı 1 yıl olmuş ama birisinin görüslerine bakarken gördüm eşiniz diyorsun evlendiğime göre çok sevmişimdir. Cevabım hayır olurdu. Gercekten çok seven insan hemen üzerine gül koklamaz en azından büyük sözüme tövbe ama bu benim icin cok zor birsey olurdu. Allah korusun 😔
00 YorumlaÖnce acısını yaşayıp, sindiririm.
Aradan zaman geçipte; fikri, zikri, fiziği... karşılıklı birbirimizi beğenip sevdiğim olursa, evet evlenirdim. Bu şuanki fikrim tabi : )
Acısını hiç atlatamazsam, evlenmez, onunla ahirette kavuşma umudumu diri tutardım.00 Yorumla
+1 yılValla ben bu durumu kendi annemle babamdan biliyorum ikisi de rahmetli oldu ama babam rahmetli olduktan sonra annem ölene kadar evlenmedi onlarınki koskocaman bir aşktı sanırım. :) Ama ben muhtemelen evlenirdim ya da şu an evli değilim diye söylemesi kolay geliyor olabilir :)
00 YorumlaBen liseden beri aynı kızla çıkıyorum.1 kere bile tartışmadık. Onu hiç üzmedim. Tam 6 sene 5 ay 4 gün 10 saat oldu :) En büyük hayalim onunla evlenmek. Ve eğer ölürse benden geriye bir şey kalmaz... Ruhuma işledi senelerdir. Kendimi onunla bir bütün gibi hissediyorum... Asla evlenmem. En ufak bir beraberlik bile yaşamam kimseyle. Ben de öleceğim günü beklerim. Öbür tarafta kavuşurum onunla.
01 Yorumla- +1 yıl
Saatini bile biliyosun ya ne güzel :) Böyle devam eder insallah.
+1 yılinsan bir kere bir hataya düşer. ewlilik geri dönüşü çok zor olan bir hatadır. wefat etmesi onu kırmadan incitmeden onun seni terketmesidir, aynı hatayı tekrar işlemek aptallık olur. o yuzden 2. 1 ewlılık düşünmezdim ama bunu bekar birisik olarak düşünyorum yanılıyo olabılme ihtimalimi hesaplamadm ama :D
00 Yorumla
+1 yılAcısıyla yer bitirirdim kendimi her gençsek. O acı bir zaman sonra tatlı gelirdi, boşluk, mutsuzluk. Sanki kalbimde hep onu hissederdim, gerçekten ruhu ya da bedeni yanımda olmasa bile yanımda beni teselli eder gibi hissederdim. Sonra aylar geçerdi, belki yıllar. Tek ve gerçek dostum beni toparlanmam için döverdi. Ağzımı burnumu kırdıktan sonra sokağa çıkar, yeni bir şeyler hissetmek için gezinirdim onunla. Bana yardım ederdi atlatmam için. Yapmıştır, oradan bilirim.
00 YorumlaBen tekrar evlenmezdim çünkü tekrar evlendiğimde ilk yaşadıklarımı unutmaktan korkardım onların yerine yenilerini koyamazdım ona dokunduğum gibi başkasına dokunamazdım onun kokusunu bulamazdım bunun gibi daha bir sürü sebep sayılabilir yani kısacası onunla yaşadığım herşey her an üstümde sinmiş bir şekilde kalsın ve kimse aynı yere bir daha gelmesin isterdim
Ama yine de Hayat bu belli olmaz...00 Yorumla
+1 yılne ölmesi be ben ölmeden 4 tane ayarladim bile disi turnalar erkegini kaybettiginde göc ederken yani sürü halinde uzun yola cikarlar turnalar bazen halka bazen ip gibi dizilirler, iste bu yolculukta erkek turnalari yanina yaklastirmaz ve kanatlarini kapatip intihar edermis,
iste ask esine sadakat böyle olmali. bu arada yukarda saka yaptim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük konuşmayım ama hayır öyle seviyorumki onu tamamen bittiğime inandığım yıllarda bile başka erkeği görmedi gözüm derdim kariyer oldu yalnız yaşlanmayı düşündüm evli olsamda Allah korusun aynı şeyi yapardım ben onun kadınıyım ve bu dünyada sadece ona aitim bu ölene kadar böyle kalacak.
20 YorumlaEvet, evlenirdim. Bekarlık islamda kınanmıştır. Ölenin arkasindan Yas tutmak da haramdır. Ölen eşin hatıratına saygı ayrıdır, evlenmemek için mazeret değildir.
236 Yorumla- +1 yıl
@Drejevic www.kizlarsoruyor.com/.../q3323157-bu-para-tarih-esermi şu sorumu acil kaldırın usta
- +1 yıl
Iyi de niye eksi yağmuruns tuttunuz ki?
Gayet de doğru söylenilenler... - +1 yıl
Bekarlar islamda kinanmamistir arkadasim ilahiyat mezunuyum nerden cikariyosunuz anlamiyorum
burada evlenmem diyen bayanların çou evlenir bunu sıkça toplumda görebilioruz... kadınlar erkek olmadan hel böyle bir ülkede böyle bir toplumda yapamazlar mecbur kılar ekonomik şartlar aile baskısı çocuklar vb gibi... erkeklere gelince onlar hemen evlenir zaten
00 Yorumla
+1 yılHatirasina saygi duyar evlenmezdim. Cocuklarim buyumemusse onlarla ilgilenir yokken icin rv toplanmasi icin temizlikci bakici tutardim. Fakat evlenmezdim cocuklarim buyur okur yuva kurarlat ben emekli olurdum muhakkak hayalimiz olurdu o hayalimizi tekte olsa gerceklestirirdim. Giderdim ayda bir mezarina kuran okurdum onun icin yardimlar dagitirdim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Soktayimm resmen.. Tamda bu konuyu düsünüyordum. Naparim, nasil dayanirim diye. Biraz kafam dagilsin diye KS e baktim ve karsima ilk cikan soru bu 😰😰
21 Yorumla- +1 yıl
Hah sansa bak :o :))
Eveeet kızlar gene sadık ve vefalı, erkekler gene umursamaz çıktı. Yemin ediyorum zerre değer vermiyorlar ya! Kahretsin! Şu yaşıma kadar kimseyle çıkmama sebebim.
23 Yorumla- +1 yıl
Evet geneli öyle oldu maalesef..
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok zor soru, şu an evlenmem veya evlenirim demek cok kolay ama o anda hangi piskolojiyle yasadigini bilemesin.. Ya vefat eden esime karsi sucluluk duyarim hisi gelir herhalde bana.. tabi benim mutlulugumu ister ama insan sevince oldugune inanamaz sevdiginin o sebepten dolayi evlenmezdim diyorum.. Birde boyle bakalim: cocuklarim varmi? Cocuklarim kizmi? Kizlarim olursa ona babalik yapacagini inansamda evlenmem sonucta o cocukta genc kiz olucak insanlara guvenemesim.. Aaaa cok zor :p
02 Yorumla- +1 yıl
güzel yorum için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir bayan olarak cocuklarim varsa evlenmezdim. Yas tutmakla alakali deyil. Cocuklarima hem annelik hem babalik yapar onlara uvey. babalik hayatini yasatamazdim. Adam kalkip benim cocuguma laf soylese gucume gider :( . Cocugum yoksa sahsen dusunurdum ama cocuklu bir adamlada evlenmezdim
00 Yorumlaevlenmem. O klasik hayat devam ediyorculardan değilim ben. Onu unutamam, bunun imkanı yok. Hem evlensem sürekli onu görürüm karşımdaki oymuş gibi hissederim bu hem bana hem de karşımdakine büyük bir kötülük.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıkçası yeni evli isek 1-2 yıllık ki bu durumda onun ölümü daha çok dokunurdu bana. Ortada çocuk yoksa aradan yıllar geçse gözyaşım kurusa o zaman belki evlenilebilir. Burada herkes evlenmem demiş ama bırakın bu işleri. Özellikle erkeklerin ölene kadar tek başına ihtiyaçlarını karşılaması mümkün değil hele ki çocuk sahibi ise. Bu durumda evlenmesi daha mantıklı olur. Bana kalırsa bende evlenmek istemezdim hatta bana kalırsa eşimin benden sonra ölmesini isterdim.
00 Yorumla
+1 yılBen berberime bile sadığım asd
Eşimden sonra hayatıma kadın girmezdi.. Öldükten sonra da...41 Yorumla- +1 yıl
En güzeli.
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evlenmem.
Hatıralari bile onu yaşatmama yeterdi kalbimde.70 Yorumladuruma göre değişir bence tekrar sevebilirsem neden olmasın ki şöyle söyliyim erkekler kadınlara göre daha çok evde bir ikinci sese ele göze kulağa ihtiyaç duyarlar neden dersen siz mesela kendi yemeğinizi yapabilirsiniz ama çogu erkek yapamaz bunları onları da geçtim erkekler çocuk gibidir kaybedilen eş bizi duman eder yeniden sevmek zor olsada bazen sevebilirsek yeniden olabilir bence
00 YorumlaEvlenebileceğimi sanmıyorum ben. Zaten yalnız yaşamaya alışık biriyim bir insana aşık olmamda çok zor şu yaşıma kadar gerçekten 2 kişiye aşık oldum. Öldüğü zaman başkasıyla evlenirsem aklıma sürekli gelir yapamam yani sürdüremem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. bu soruya çoğu kişi hayır der ama hayat boyu yalnız kalmak çok zor.. elbet acılar diner unutulmaz ama eskisi gibide acıtmaz.. hayata yeniden biyerden başlamak gerekir tabi gerçekten yaşamak isteniyorsa..
00 Yorumla
+1 yıleğer çocuklarım yoksa evlenirim ama özellikle kızım varsa evlenmem büyük de konuşmamak gerekir ama kız ya da erkek fark etmez evladıma üvey baba getirmek istemem ama çocğum yoksa evlenirim ama süre geçmeli yasımı acımı az dindirdikden sonra tabi
00 YorumlaAllah eşime uzun ömürler versin kaybetmek istemem, Allah göstermesin öyle bu durum olursa da bir daha evlenmem, cinsel ihtiyaçları karşılamak için illa bir sevgilim olur ama evlenipte bir kişiye bağlanmaya gerek yok tekrardan..
00 Yorumla
+1 yılAllah kimseye yasatmasin ama, esi ölen herkes evlensin geç olmadan. Yalnizlik Allah a mahsustur. Kimseyi boyle bir durumda evlilik yaptigi için yadirgayamayiz. Bu onun ruhuna saygisizlik etmiş olduğumuz anlamına asla gelmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer insan bir gün ölümü tadacaktır ve ben şayet bu Dünyadan göçtüğümde eşim uzun süre daha hayatta kalacaksa evlenmesini isterim. Tabi bunun içinde belli bir süreç var. Onun geçmesi şartıyla. Evlenirdim evlenmesini isterim.
00 Yorumla Çocuğum olursa evlenmezdim sanırım. Ama bu en çok yaşadığım aşkın tutkusuna bağlı olurdu. Çok sevmişsem anısına saygı duyar evlenmezdim. Ama mutlu olmamışsam düşünebilirdim. Karışık ve zor bir durum açıkcası.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Büyük konusmamak gerek, evlenmem diyenlerin 1 yil icinde evlendigine sahit olmusum..
O yüzden büyük konusmamak gerek, bilmiyorum evlenirmiydim.. Evlenmezmiydim..14 Yorumla- +1 yıl
Haklisin..
- +1 yıl
Misal Benim kuzenim severek evlenmisti, kacmislardi.. Sonra ne olduysa kendini asti.. Karisi evlenmem diyordu..1 yil icinde evlendi.. Ben eski esimden ayrilali 6 yil oldu daha evlenmedim... Haa eski esimden dolayi degil tabi cocuklarim icin onlar biraz büyüsün diye... Yani demem nasipmidir kismetmidir bu isler kimbilir...
- +1 yıl
Yasayan daha iyi bilir tabi, hayirlisi neyse öyle olsun diyelim.
Onsuz bir hayat düşünemiyorum. eğer yaşlanmışken öldüyse dayanamazdım ondan ayrı kalmaya. çevremde örnekleri de var.50 yılı aşkın süredir evli olan çiftlerden biri öldüğünde öbürü uzun süre yaşayamıyor. umarım bende öyle olurum.
00 Yorumla
+1 yılAllah bilir ne olacağımızı lakin hayatıma bir erkek olsun onunla yaslanip ölmek isterim. Tek ve biricik olur insAllah.2. Bir erkeği hayatıma alacağımi sanmıyorum büyük konuşmayalım tabii ki.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kesinlikle hayır sanırım aldatıyor gibi hissederim tabi bekara bunları demek hoş ama kendımı biliyorum evlenmem bide şey mümkünse eşimin ölüsünü görmeyim ben ondan önce rahmetli olayım.
40 YorumlaHayat yalnız geçirilemeyecek kadar uzun. Eski eşin sana gerçekten değer veriyorsa ne olursa olsun hayatına devam etmeni söylerdi. Şahsen ben vefat etsem ona hayatına devam etmesini, benimle yaşadığı herşeyi başkasıyla yaşamasını isterdim.
00 YorumlaHayata bakıs acınız nasıl bır durum alması gerekır onu dusunursunuz zaman kavramında mutlaka ıhtıyaca duyabılecegınız ıstekler hayaller muhakkak olacaktır buda kısıden kıısye eskı eşıne sevgı durumunu gozden gecırmeye dayanır
00 Yorumla
+1 yılzor be sevdiğin birisi hayatından giani yeni gidince yeni birisiylede evlensen ne karşındakini mutlu edersin ne kendin mutlu olursun sıkıntılı bir durum Allah kimseye göstermesin.
00 YorumlaHerşeyi zamana ve akışına bırakırdım ama evlenmek için bir çabam olmazdı onun hatıraları ile yaşarsın zaten. Bunu anlatan çok güzel bir film vardı ama aklıma gelmedi, hatırladığım zaman yazarım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 60 yaşında kadın çıkmış evleniyor 70 yaşında adam çıkmış evleniyor sen 18 yaşında çıkmış evlenmem diyorsun 😊eğer kaderinde varsa evlenirsın bundan kaçışın yok 😉
00 YorumlaÇok zor bir durum olurdu.. kaldırmak kolay olmazdı. sonuçta ömrünü adadığın insanın yerine kimseyi koyamazsın.. Allah korusun ama çok mecbur olmadıkça evlenmezdim , onunda evlenmesini istemezdim..
00 Yorumla
+1 yılDurum zorlukları diye ayırt etmişsin..
- her iki taraf bir enkaz bırakır amma hayat kalan için devam ediyor olacaktır..
- müsait değil ise durumlar, ihanet etmez giden kişiye..
- mecburiyettir..00 Yorumla
+1 yılKesinlikle tekrar evlenmezdim zaten ömrüm boyunca onun anılarıyla yaşardım ondan sonra hayatımı adayabilceğim farklı şeyler bulurdum tuttuğum takım gibi mesela
00 YorumlaAllah Korusun. Ama hayat bu.
Allah rahmet eylesin.
Bakıma muhtaç çocuğumla ortada kalırsam belki.
Ama bir daha kaybetmeyi göze alabileceğimi sanmıyorum.00 Yorumla
+1 yılabi bu nasıl soru lan! adamı bulmadan öldürdüm, birde üstüne yenisini mi bulayım :D düşünecek aklımıza takılacak hiç bir soru kalmadı, bir bu mu vardı sırada yani aman yarabbi!
00 YorumlaSadece Kuch Kuch Hota Hai-Birşeyler Oluyor filmini izle 😉
https://hizliresim.com/1yA3BB00 YorumlaEvlenirim. Olenle olunmez. Oluye de ihanet edemezsin zaten. Ama unutmam, her sene mezarina giderim. Karim ayri, o ayri olur. Oluyu de kiskanacaksa zaten...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÖlen eşimin arkadasından evlilik düşünmem çoķ zor 😞 allah kimseye yaşatmasın bu acıyı
Ama annem yaşadı ve hiç evlenmedi bize kendi baktı büyüttü ve hepimizi ayaklarımızın üzerinde duracak yaşa getirdi00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Evlenemezdim Allah göstermesin. Eşin sevgisi, ilgisini diğer bir kişide bulamayabilir insan.
20 Yorumla
+1 yılEvlenirdim. Herkesin hayatına devam etmesi gerek bir noktada sıkışıp kalamayız. Ama bu onu unutacağım anlamına gelmez. Ne demişler. Yanındakiyle yaşlanırsın ama aklındaki ile ölürsün
10 Yorumlabu dünyada her şey unutuluyor her şey geçip gidiyor, anne-baba bile.. o yüzden hemencik olmasa da bir ara evlenirdim
00 Yorumla
+1 yılşimdi 2 gün çıktığım kızda bile ayrılırken bir hüzün olur 20 sene aynı yatağı paylaştığım bir kadının arkasından evlenemem diye düşünüyorum
00 Yorumlaevlenmem... cünkü onun hatirasiyla yasarim her zaman ve mutlu olamam baskasiyla.. Allah kimseye göstermesin. :(
00 Yorumlabüyük ihtimal evlenmem. çünkü gerçek aşk bir kere gelir. ben aşkımı bulduğum için. o ölsede içim de asla ölmez
00 Yorumla
+1 yılAllah göstermesin. . Bu konuda bencil ce bir duam vardır Rabbim sevdiğimden önce alsın emanetini diye.
. Sevdiğim yoksa yanimda Ben yaşarken ölürüm..01 Yorumla- +1 yıl
Zor durumlar bilirsin.
+1 yılSeviyorsam bende üzüntüden hastalanıp yanına giderdim herhalde ALLAH sevdiklerimin canini nenden önce almasın yıkılirim...
00 Yorumla- Devamını Gör (745)
Devamını Gör(790)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem