Kız arkadaşım çok kısa. Yanımda çocuk gibi kalıyor, topuklu giy diyorum giymiyor.
Napmalıyım? :(
Boylarımız 177 ve 155 cm.
Napmalıyım? :(
Boylarımız 177 ve 155 cm.
bence sen ondan ayrıl. yorumlara bak yanımda kadın olduğunu hissetmek istiyorum falann o ne erkek mi? shakiraya megan fox a bakıp ağzınızın suyu akar onlar da 1.55-1.58 boyunda. her şey boy değil. ama senin bu düşüncelerini okusa keşke kızcağız yazık be arkasından neler konusuyo. seven insan zaten cüce bile olsa kabul eder. 1.70 sevgilin olur hergün seni aldatır ama o yaranır zaten.. valla ne halin varsa gör. inşaAllah kız ayrılır senden de , en azından kıymetini bilen biriyle çıkar.. gören de çok uzunsun sanacak ! 1.96 boyundaki arkadaşım 1.55 boyundaki arkadaşıma aşıktı... sen o çocuğun yanında kusura bakma ama devede kulaksın !
Çok mu kısa aa tatlım sen 1.90 sın ondan kısa gelmiştir
180im
Boya takilma seviyorsan koyver gitsin kimin ne dusundugunu takma kafana
yanımda kadın oldugunu hissedeyim istiyorum
Zaten yanında kadin var. Eminim seviyorsun sevmesen burada bu soruyu sormazdin. Kendini onun yerine koy birbirinizi seviyorsunuz ama senin boyun kısa diye rahatsiz oluyor. Kırıcı bir durum, bence koyver gitsin. Hem bu durum senin icin avantaj. 178 boyundayim ve 2 ay once 183 boyunda sevgilim vardi. Manken gibiydi ama boyum ondan kısa oldugu icin cekiniyordum
Ona söylemiyorum kısasın falan diye. topuklu giy yakısır diyorum ama giymiyor. neyse artık :(
Yapacak bişi yok... aşkın boyla ne alakası var allah aşkına :D
yanımda kadın oldugunu hissedeyim istiyorum
Cevap
4Cevap
topuklu giyip yanında salak salak yürümesinden iyidir spor topuksuz giyen kızlar candır :)
177 yi söylerken utanmadın mı erkek olarak bir kendi boyuna bak önce. Kızın kısası neyse de erkek ne bilim.. 😄
177 kısa değil. Neyin kafası bu?
180 deseydim böyle bir sey diyemezdin çünkü algı farklılıgı var hepinizde, psikolojik sorunlusunuz. 180im hadi kısa diyebiliyor musun? Kaybol şuradan ya, benim sorum bu değil zaten saçma sapan yorumlar yapma.
Giyemiyodur belki taktigin seye bak ne sacma
Abi bu kızın psikolojisini hangi kısa boylu erkek bozdu l*n . Getirin öpecegim o cocugu :D
Yamlis yere yadin galiba telefondasin zuha:D
Ay sorun degil devam cok eksinli
Bisey olmaz ya dert etme
yanımda kadın oldugunu hissetmek istiyorum
Bu sadece boyu uzun olunca olmazki
gayet normal orantılı
omzuma anca geliyor
Seviyor musun?
Israr et giyer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar