Her gün topuklu ayakkabı giymeme gerek yok zaten artı olarak boyum mükemmel derecede göze batacak kadar kısa değil gizli topuklu ayakkabılar vs de var ve daha önemlisi fiziğim yüzüm bunlar uyum içerisinde karşımda ki kişinin beğenmesini geçtim bende beğeniyorum ve bu konuda barışığım kilolu olsaydım da aynılarını düşünürdüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O kıza nolmuş öyle tövbe sanki 7 cücelerdeki cüceler gibi görünüyor
Dndnaakkwna
Öyle deme be yazık
Kafasıyla bacakları birbirinden bağımsız
1. dereceden cüce
cücelik sendromunda bir insan sadece çık biraz topluma karıs sen de beyinsiz gibi görünüyorsun burdan
Tamam apla laf soktun tamam
@enfektekurabiye laf soktu bal kabagı koy tabaga ye sabaha
Eksi atmış 1.10 lar
Sağlık olsun ne diyelim.
Boyu sadece kısa yanındaki de uzun olduğu için cüceymiş gibi duruyor boy zaten gereksiz bir unsur
Arabanın aynasına denk geliyor bence cüce ama tabi yargılamıyorum meraktan sormuştum
Giyinişiyle de alakalı problem var bende 1.57’yim ne giydiğime bağlı olarak illüzyon oluyor fotoğrafta ki kız belki benden kısadır
Senden her türlü kısadır zaten
Bende kısayım ama hep 1.90’lık taliplerim oldu :ddd senin boyun kaç
Ehehehrh millet yoklukta önüne gelene yavşıyor dikkat et
1.87 yim ama 1.90 olurum bence
Yoklukta yavşayanlar da vardır ama ben yoklukta konuşulacak biri olduğumu düşünmüyorum :)))
O anlamda demedim : )
Yazdığın şey bu şekilde anlaşılıyor
Bu siteden bahsetmiştim
Ben gerçek hayatı kast etmiştim 1.90 talipler var derken siteyi değil bu yüzden yanlış anlamış olabilirim
Olur tabi neden olmasın boy farkı biraz fazla ama engel değil
En azından fiziğim güzel biçimsiz değil :d bir topuklu ayakkabıyla kurtarabiliyorum
Her gün topuklu ayakkabı giymek de ayrı bir yetenek :)) kısa insanlara yakışmayan tek şey kilo zaten
Her gün topuklu ayakkabı giymeme gerek yok zaten artı olarak boyum mükemmel derecede göze batacak kadar kısa değil gizli topuklu ayakkabılar vs de var ve daha önemlisi fiziğim yüzüm bunlar uyum içerisinde karşımda ki kişinin beğenmesini geçtim bende beğeniyorum ve bu konuda barışığım kilolu olsaydım da aynılarını düşünürdüm
Öyle zaten o gizli topuklu gibi şeyleri de giymene gerek yok hepsi hikaye önemli olan sevgidir. Gerisinin pek bir önemi yok
Ülkenin erkeklerinin de boy ortalaması pek uzun olmadığı için gündelik hayatta giymiyorum pek fazla
İyi yapıyorsun zaten giysen en fazla 1.68 civarı olursun tam ortama bir kız için
Evet evet ama buna da gerek yok çünkü ben kendimken daha çekiciyim
yanındaki erkek de çok uzun görünmedigine göre kız ultra cüce
Boyu kısa giydiği ceket de baya kısaltmış bir de yanındaki 193müş yani kız normai
İlk defa gördüm şaşırdım bilmiyorum
Yani bence tamamen kıyafet ve yanındaki çocuğun azizliği yanında 170 civarı bir çocuk olsaydı böyle görünmezdi
aaa bu çifti biliyorum ama foti de oynama var o kadar kısa değil
Ben hiç bakmıyorum karşıma çıktı
O kızın boyu 1.53 erkeğinde 1.93 niye cüce diyorsunuz ya Allah yaratmış
Dalga geçmiyorum ki cüceyse hayır cüce değil mi diyelim
Bişeyi es geçiyorsunuz boy uzatmak elimizde değil bazıları uzamaz napsın kız yanni
Yok çok kısa olmadıkça sorun olmaz
Yanındaki uzun kız cüce değil kısa
Bilmiyorum da çok garip geldi jsnksmsmama
Kim O eksiyi atan Allahım sabır ya ulan her görüşme eksi atmayı kesinnn
Banada geldi ilk xjjdjd
Boyu 1.10 dur zoruna gitmiştir sjsjksksmsöd
Ayn benim gibi 168 değiller ya ondan xjxjkdd
Sksnsmsndfn
Sende idealsin
Tabiii maşallah bana djjdkd
Muahsjdjejefj
🧿