Sen değil, o ister miydi seninle tanışmak. Onu diyorum 🤦🏻♀️😄 Her güzelin bir kusuru vardır diyerek, kızla devam edeceksin. Allah vergisi olan yüzünü, gözünü, vücudunu beğeniyorsan, boyuna da lâf edemezsin artık 🤷🏻♀️😄
Önce kendi hislerine bak, sonra kızın isteklerine yönel.
Sen kızla yarın sevgili olmak istiyor musun yoksa bir süre daha flört aşamasında tanışmak mı istiyorsun? Önceliğin kendin olsun, öbür türlü kızla bir şeyler ters giderse yol yakınken iletişimi kesersin. Fakat 2 kez buluşunca direkt sevgili olmak bana pek mantıklı gelmedi.
Kafamı karıştırdın 😂😂 Ama istiyor, sevgililer günü olmasida daha çok istiyor kardeşimden duydum bende ona istediğini vermek istiyorum sevebilirim onu kafamı karıştıran başkasıda yok, ben tek eşli olduğum için zaten başkasına bakmam hoşlanıyorum yani ondan zamanla dahada çok hoşlanırım diye düşünüyorum ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
cogu erkek minyon kadınları severken sen bulmuşsun şimdide rahatsız oluyorsun :D eğer fiziken çekici gelmiyorsa sıkıntı yani
Yüzü vücudu güzel beğeniyorum
Görüşme o zaman. Sonuçta 30 cm fark fazla
Beğeniyorum onu vücudu yüzü hoşuma gidiyor sadece yanyana boy farkı
Yüz, vücut önemli değil. Karakteri nasıl, ne kadar süredir görüşüyorsunuz? İlk zamanlarda herkes iyidir, güzeldir. Asıl sonrası önemli.
Yeni daha 2 kere buluştuk karakteri bana uygun ben kapı gibiyim oda zayıf biraz
2 kere buluşunca karakterinin sana uygun olup olmadığını nasıl anladın enteresan gerçekten.
Zaten konuşmak istiyorsun, buluşmuşsun. Ailendekiler dalga geçerlerse de yapacak bir şey yok.
Kız Kardeşim aracılığıyla tanıştık beni beğendiğini soylemis kardeşim daha iyi tanıyor benden ondan diyorum
Tamam o zaman.
Boyunu çok takmamaya çalışacaksın artık
Psikolojik bı durum 😂
Senin boyun 1.70 olsa seninle yine tanışmak ister miydi orasını bilmiyorum ama 😂
Çünkü kısa boylu kızların tuhaf tuhaf saçmalardan seçmeleri var.
İsterdim herhalde boyu sorun olmasa hiç benim için tam bir afet
Sen değil, o ister miydi seninle tanışmak. Onu diyorum 🤦🏻♀️😄
Her güzelin bir kusuru vardır diyerek, kızla devam edeceksin. Allah vergisi olan yüzünü, gözünü, vücudunu beğeniyorsan, boyuna da lâf edemezsin artık 🤷🏻♀️😄
10 cm uzun olsa bana sumugunu atmazdi bendede 😂
Tövbe estağfurullah 😅😅
Ben en iyisi zamana birakiyim bu işi yarın sevgililer gününde buluscaz sevgili olmak istediğimi soyleyim
Zamana bırakmak, sevgili olmak demek mi oluyor 😂 alemsin cidden
Hayırlısı olsun hakkınızda
Ya sonucta kız biseyler istiyor biliyorum tam sevgililer günü de güzel değil mi bunun için
Sen bana akıl ver napiyim o zaman 😂
Önce kendi hislerine bak, sonra kızın isteklerine yönel.
Sen kızla yarın sevgili olmak istiyor musun yoksa bir süre daha flört aşamasında tanışmak mı istiyorsun? Önceliğin kendin olsun, öbür türlü kızla bir şeyler ters giderse yol yakınken iletişimi kesersin.
Fakat 2 kez buluşunca direkt sevgili olmak bana pek mantıklı gelmedi.
Kafamı karıştırdın 😂😂
Ama istiyor, sevgililer günü olmasida daha çok istiyor kardeşimden duydum bende ona istediğini vermek istiyorum sevebilirim onu kafamı karıştıran başkasıda yok, ben tek eşli olduğum için zaten başkasına bakmam hoşlanıyorum yani ondan zamanla dahada çok hoşlanırım diye düşünüyorum ☺️
Acele etmeyen birisiyim, o yüzden sana da acele etme diyorum 😅
Fakat sen kararını verdiysen, eminsen yarın buluştuğunuzda konuşursun.
Tek sorun kısa olması mı yani?
Aynen bizim ailedeki genelde uzun benle dalga geçerler diye korkuyorum
Boyu önemli değil işlevi önemli
Yorumsuz kanka
Ayrıl hemen
Olmaz ayrılmak istemiyorum istediğim karakterde birisi tam
Soru işareti varsa gercek düşünemezsin ki
Zor beğeniyorum evde kalcam bu gidişle
Zaten bu gidişlede evlenemezsin
Benim istediğim beni istemiyor beni isteyeni ben durumu 😂
Her şey dengi dengine Allah buyuk işte
Kız çok güzel benim için fazla güzel huyu da güzel böylesini bulamam hatta garip bı durum benim için boy dan dolayı