Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanların anlamadığı şey, kadında boy tek başına güzellik kriteri değildir. Uzun boyu güzel yapan şey UZUN BACAKLARDIR. neymiş, uzun bacaklaaar.
Genelde uzun bacakların bulunma olasılığı uzun boylularda fazla olduğu için herkes uzun boyluları uzun bacaklı sanıyor. öncelikle şu linki okuyunuz:
https://girlslonglegs.wordpress.com/
kısa boylu olup da vücuduna göre uzun bacaklı olanlar çok şanslı olmakla beraber nadirdir. Bu kişilerin proporsiyon olarak kısa gövdeli olmaları gerekir.
Ben uzun bacaklı mıyım kısa bacaklı mıyım?
-iç bacak ölçünüzü cm cinsinden alın. (yerden kasığınıza kadar).
*bu sayı boyunuzun %48inden uzun ise sevinin. uzun bacaklısınız yani kısa boylu olmanızın bir handikapı yok. Bu konuyu huzur içinde kapatım rahatlayabilirsiniz.
*46.6dan uzunsa ortalamasınız. ne iyi ne kötü, orta şekerli. bazı moda hileleri ile uzun bacaklı görünebilirsiniz tabii.
*46.6dan kısa; sizi iç güzelliğinizle seven birini bulacaksınız. hayata karşı gülümseyin...02 Yorumla
Soran+1 yıl*46.6dan uzunsa ortalamasınız. ne iyi ne kötü, orta şekerli. bazı moda hileleri ile uzun bacaklı görünebilirsiniz tabii.
hmmmm...
Cevap sahibi+1 yılhmmm... fena değil, boyun kısa olmasına rağmen orantısız değilsin. dediğim gibi, moda hileleri araştır.
En İyi Cevaplar
+1 yılBence kusurudur ama insanlar kusurlariyla güzeldir.
05 Yorumla
Soran+1 yıldiğer kusurlar düzeltilebiliyor ama? yani kısa olduğum için kimse beni istemeyecekmiş gibi geliyorzira kimse kısa birini istemez?
- +1 yıl
Kimse kısa birini istemesiydi çoğumuzun annesi koca bulamazdı
Soran+1 yılmantıklı... benim annem de babam da kısa. aslında kısa erkeklerin çoğu uzun kız istiyor...
- +1 yıl
Algıda seçicilik yapmissindir. Ha uzun isterler istemeye ama çok fazla uzun kız yok 😂
Soran+1 yıl170 üstü nadir olsa da erkekler genelde 160 üstünde ister kızları. 160 ve altı erkekler konusunda şanssız.
+1 yılBir insanın elleri var olmasına rağmen, o elleri hırsızlık vb. kötü şeylerde kullanıyorsa bu bir kusurdur.
Bir insanın gözleri var olmasına rağmen, gözleriyle kötü şeylere tanıklık edip bundan keyif alıyorsa bu bir kusurdur.
Bir insanın ayakları var olmasına rağmen, o ayakları ile zina&kumar yollarına gidiyorsa bu bir kusurdur.
Bu böyle böyle gider. Mesele uzun olmak, kısa olmak değil. Ya da vücudunun herhangi bir yerinin noksan olması da değil. Mesele sahip olduğun nimeti hangi uğurda kullandığındır.
Bir insan sana bakıp çirkin olduğunu iddaa ediyorsa kendisi de çirkindir. İnsanlar birbirlerinin aynasıdır. Başkasında kusur olarak ne görürseniz, kendinizde de muhakkak o kusur vuku bulacaktır.
Bu sebeple, fiziksel özellikleri kusur başlığı altında kriter olarak değerlendirmemeliyiz.
Selametle,12 Yorumla
Soran+1 yıleig bu olmalıydı...
- +1 yıl
Böyle düşünmen bile kafi, ondan gerisi sadece somut şeyler.
Kısa boylu olmak kimsenin tercihi değidi.
26 Yorumla
Soran+1 yılpeki bu kötü bir özellik mi? yani insanlar istemez mi kısa boylu bir kız?
Soran+1 yılöyle bir algı var da toplumda, uzun boylular güzel kısa boylular çirkindir diye
Soran+1 yıl@gezgin62 seven insan ne simaya ne boyuna, kalbine bakar kişinin. kafalar uyuşuyor mu, onunla iken gülümsüyor musun... en nihayetinde karşındakine yüklediğin anlamdır o insanı güzel yapan, 10 cm daha uzun bacaklar değil. boyu boyuna olayı ise hikaye. misal:
www.dailymail.co.uk/.../...elf-loving-message.html
kız ideal güzellik değil ama uzun bir ilişkisi varmış. bazı insanlar için dış görünüş, her şey değil. olmamalı da..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Güzel olması mesele değil ki, kusur olması farklı sebepten. Kısa boylu insanların çoğunluğu kendiyle barışık değildir. Her şeyleri üzerlerine çok fazla alınırlar, bu yüzden de çekilmez olmaları üzerlerine yapışmış durumda. Kusuru doğuran etken bu. Yoksa bu sadece genlerdeki bir farklılıktan ibaret, başka bir şey değil.
011 Yorumla
Soran+1 yılhmm.. insan doğası gereği karşı cins tarafından beğenilmek ister tabii. bu özellikleri yüzünden beğenilmediklerinde de sinirli-agresif oluyorlar. kendileriyle barışık olmaları için, karşı cins ve aşk ilişkilerini önemsememeleri, bir nevi narsizme yönelmeliler.
- +1 yıl
Alakası yok işte. Nice şişman insanlar var, daracık daracık kıyafetlerle geziyorlar, veya nice çirkin var ama kendisiyle barışık. Bunu bir şekilde aşmış. Ama kısa boylular kadar bunu kompleks yapan kimse yok. Bunu aşmaları için ilişkileri olmalı beğenilmeli demek tam ters mantık. İşi zora koşmak. Siz rahat olsanız, bunu dert etmeseniz, insanların sizin boyunuzla, posunuzla, ten renginizle ilgilenmediğini fark edeceksiniz.
Soran+1 yılgerçekten ilgilenmiyorlar mı? emin misiniz? genel olarak buradaki konulardan yola çıkıyorum, kati surette kısa boylu kız istemediklerini söylüyor erkekler.
- +1 yıl
İşte bu sebeple istemiyor kimse. Sadece kızların değil ki, erkeklerin de kısa boylusu çekilmez. Huysuz alıngan atarlı olur. Aklını başına almış kimse çekmez. Şurda kaç günlük dünya, yarını görecek miyiz belli değil. Komplekslerini ve öz güven sorunlarını aşamamış insanlarla mı vakit harcayım?
Soran+1 yılÖzgüven şart tabii. en nihayetinde kimse kusursuz değil. benim kusurum da kısa boyum olsun diyebilmeli insan. elbet bir kadın teklif ettiği bütün erkeklerden red cevabı alınca huysuz ve atarlı olur çünkü kadın doğası gereği "beğenilmek" ister. Çevremde kısa boylu olup bu durumu aşmış, aşk meşk ile işi gücü olmayan kızlar da var, hepsi mutlu. yanlız ve mutlular...
- +1 yıl
Bu, umutsuzluğun dibe vurmuş hali oluyor. Tam Türkçesini bilmiyorum ama İngilizce bir tabir var: "Being comfortable in your skin" diye. Yani kendi bedeni içinde rahat olmak gibi bir şey kabaca. Nice çirkin insanlar var, şişman insanlar var, kazuletler var. Ama hepsinin sevgilisi var, neden? Çünkü bunu kabul etmiş. "Çirkinim" diyor, "Evet, ama bu hiçbir şeyi yaşamama engel değil." Gerçekten de değil. Sen kendini aşmak veya zorlamak yerine; "Benim boyum kısa, kimse beni anlamıyor zaten" diyip kısa yoldan kurtulmaya bakıyorsun. Benim de tanıdığım 1,50 lerinde kızlar var. 1,80+ nişanlıları kocaları var. Bunu kompleks yapmamışlar hiç. Ben bile kısa olduğunu görüyorum ama farkında değilim, o derece yani..
Soran+1 yılcilalı imaj devrinden nefret ememin sebebi bu. ideal güzellik diye bir kavram atıyorlar ortaya. "kız 170den uzun olmalı, 90 60 90 olmalı öyle olmalı söyle olmalı" diye. bu kriterlere uymayan kladınlar da çirkin kabul ediliyor otomatikman. Halbu ki hepimiz bir fabrikadan çıkma aynı ürünler değiliz/olamayız. Bence değerimiz taşıdığımız bu beden değil, bedenin içindeki ruh olmalı. Dış görünüşe bu kadar önem verilmemeli diye düşünüyorum.
Soran+1 yılkabullenmeyen başkaları :D
Soran+1 yılkadınların bunu kapris yapmasının nedeni istenmemeleri değil mi?
Bak benim boyum 1.87 eski sevgilim 1.58'di takılma ;)
13 Yorumla
Soran+1 yılwaaaw :D
Soran+1 yılo kadar seven çıksa keşke, adeta kör olsa.
Fiziğini düzgün tut bence çok sempatik oluyorlar sadece kompleksli oldukları için uzak duruyorlar kendinle barışık ol bence kızda çok da sorun değil tabi sen çok uzun boylu erkek istemiyorsan
04 Yorumla
Soran+1 yılfiziğim düzgün yüzüm de güzel tek kusurum boyum, onu da kabul etse keşke erkekler :(
Soran+1 yılkısa boyu "tercih edenler" de var mı? :D
+1 yılBence kız uzın boylu kız kısırdur forvete eleman mı aloyon kısa boylu olacak şirin placak evde pjimam ile paytak paytak dolaşacak erkekte kısa boy kadınlarda uzın boy kısırdur bana göre edit: evet kusurlıyum kosa boyluyum boyum 1.69
16 Yorumla
Soran+1 yılkusurlu değilsin! çıkar bu düşünceyi kafandan. toplum kusurlu, sen mükemmelsin :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim ama gerçke hayatta herkes kusur olarak algılıyor :)
Soran+1 yılaynı durum benim için de geçerli..
- +1 yıl
Aynen yapacak birşey yok :)
Soran+1 yılbence takmayalım onları. :)
- +1 yıl
Zaten takmıyorum bile ben:)
+1 yılYani bencede değildir. Bende 1.96 yım bende kusurluyum o zaman ☺ ama başkarının dediklerini pek sallamam sonuçta seçme şansımız hiç olmadı.
012 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle :D toplum niye böyle ya :(
- +1 yıl
Boşver topluma neyse 😂😂😂
Soran+1 yılbu arada, uzun boy tercih edilen bir şeydir. kusurlu değilsin :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim kusur değil bu kısa boylu kilolu ya da ne biliyim türevleri bunlar değişibilecek şeyler. Kısa boyluysan fiziğin ve vücudun güzeldir. İstersen bir şekilde kendini gösterebilirsin bence :))
Soran+1 yılbacaklar sıkıntı... :/ fizik ofsayt oluyor genelde :D
- +1 yıl
Yok ya bence bu kadar takıldığına değmez
Soran+1 yılben takılmıyordum da aslında erkekelr çok takılıyor ya. bir kişi bile mi kabul etmez teklifimi :(
- +1 yıl
Sen teklif etme bekle bence :))
Soran+1 yılkısa boylu kızlara teklif gelir mi ki? :D
- +1 yıl
Niyr gelmesin ya :)
Soran+1 yılsevilmez kısa boylular :D
- +1 yıl
Çok önyargılısın bence bunu bir düşün
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence saçmalık. Boyu kısa olan kadınlar da güzeldir. Herkes fabrikadan çıkmış gibi tek tip olamaz. Ayrıca bunu diyen erkekler manken mi de konuşuyorlar boş boş?
00 Yorumla
+1 yılen önemlisi bodur tavuk her daim piliç bence türkiye için ortalamadasın ayrıca platform ayakkabılar var
01 Yorumla
Soran+1 yıl158 türkiye ortalaması mı? :D
+1 yıl191 cm. lik sevgilim de oldu. Aslinda ben istememistim cunku bana gore cok uzundu. O istedi. Boynum fitik olacakri :D
00 Yorumla
+1 yılKisa boylu olmak ta ne var ki onemli olan insan olmak kadinlar kisa kalirsa topuklu giyip durumu duzeltebilir ama insanlik boyle mi duzelmezzz
00 YorumlaG*tu yere yakından korkacaksın diye birşey çıkarmışlar - g*tu yere yakınlar baştan eleniyor maaelesef o riski alamayız :)
01 Yorumla
Soran+1 yılevet direk eliyorsunuz bizi, ama... ama belki başka bir güzelliğimiz daha vardır? :(
şahsım namına söylüyorum benim boyum 195 vakit-i zamanında 153 boyunda kız arkadaşım olmuştu. kısaca boy bir kusur olsa da olmasa da sevmemek için bir etken değildir.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel bir yorum. :) en nihayetinde hepimizin kusurları var? tabi günümüzde çözümü olmayan tek şey boy malesef, ama kusurlar sınav gibidir...
Kusur degildir bence, sonucta boylari kisa olmalari onlarin sucu degil ;)
15 Yorumla- +1 yıl
tabikide suçlular. @Nizles
- +1 yıl
@Nizles şaka yapıyorum la :)
- +1 yıl
@Nizles maşallah :)
Kısa boy bir kusurdur ama kısa kızlarda güzel olabilir ve tercih edilir mavi göz ve kahve göz gibi düşün
013 Yorumla
Soran+1 yılmavi göz veya kahverengi göz kusur sayılmaz ama?
kahverengi göz seven de var mavi göz seven de, ama kimse takılmaz göz rengine.
boy da öyle mi? malesef diğer kusurlar gibi düzeltebileceğim bir şey değil. insanlar kendinle barışık ol falan diyorlar ama anlamıyorlar işte. her kadın gibi ben de beğenilmek ve sevilmek istiyorum.- +1 yıl
Kısa kızlar gayet begeniliyo seviliyo kompleks yapma sadece uygun fizik yapisini elde etmek daha zor kilo olarak zayif olursan cocuk gibi kilolu olursanda yuvarlak oluyosun orta kilolu olmak lazim giyimine onem verip bakimli olursan bir cok uzun boylu kiza göre daha güzel olursun yüzün guzelse ışte mavi kahverengi göz gibi asla degistiremezsin göz rengini mavi gözün albenisi vardır ama bazıları kahveyi daha çok sever benden kısa degilsindir 153 boyum ama seviyorum da seviliyorumda dert edecek kadar önemli bir şey değil Allah bu kadar vermiş ya ocak bir şey yok :D
Soran+1 yılseviliyorum/seviyorum derken, boyunu sorun eden hiç mi olmadı?
- +1 yıl
Yani boyumu benden başka niye sorun eden olsun ki :)
Kısa boylu kız sevmeyen erkeklerden bahsediyosan zaten en fazla arkadaş oluruz bazıları da kısa minyon Seviyo cidden erkek kuzenim çok uzun boylu 180 i geckindir uzun kız hiç sevmez ve çıkmaz bu tercih meselesi bende benimle takılan arkadaşlarımla takilirim çünkü bu gayet normal bir şey guleriz egleniriz çünkü kisayim ama problem edilecek bir şey değil kısa olunca noluyo sadece kısa oluyosun çok tepki almaktan korkuyorum ama inşallah gören olmaz 186 sevgilim bile oldu her şey boy değil emin ol fizik önemli uygun fizik yapısında olmak yani bende ortaokulda çok takıntı yapiyodum o yüzden seni anlıyorum ama lise de hiç takıntı yapilmayacak bişey olduğunu gördüm
Soran+1 yılolay arkadaşlar ve dalga geçilmek değil, takmam zaten onları. ama bir erkeğin beni beğenmesini, en azından "kadın" olarak görmesini isterdim...
Soran+1 yıl23 yorumkısaaynıboyumgibi
Soran+1 yıltopukluylayken güzel de erkekler anlamıyor mu sanki topuklu ile uzun olduğumu :( ya da o topukluları çıkardığımda kaçmazlar mı?
Soran+1 yılaa hayır tabii ki. eskiden özgüvensiz değildim ama beni hor görmeyen erkek görmedim...
erkekler kısa boylu kız istesin istersiniz ama kızlar olarak kısa boylu erkek istemezsiniz. beyin?
115 Yorumla
Soran+1 yılben şahsen takmıyorum, erkeğin de takmamasını istiyorum. elbette herkes uzun boylu ister ama bu kısa boyluların yanlız ölmesi gerektiği anlamına mı gelmeli?
- +1 yıl
bir erkek bir kızı sevdiğinde boyu kilosu sadece bir sayıdan ibaret olur inan. ama kızlarda öyle değil. kocalarını kıyaslayan kadınlar biliyorum. benimki daha uzun şöyle güçlü vs diye. sen öyle değilsindir istisna olabilirsin ama kadınların yüzde 95i erkeklerinin en az 1.75-80 olmasını ister. evet 1.68im ve yalnız kalacağımı inanıyorum. ve hiç bir kadına inanmıyorum. ben de böyle olmak istemezdim. ama alnımda yazılı olan buymuş ve elimden geleni de yapmıştım. neyse. sorun etme kızlarda kısa boy sorun değil. 1.90lık arkadaşımın 1.55lik sevgilisi var.
Soran+1 yılyanlız kalacağına inanıyorsun... bence ikimizin sorunu da bu. bu konuyu açtığımda düşündüklerim Şu an düşündüklerimden biraz farklı. yanlız kalmaktan korkuyoruz.. öncelikle bizi bu özelliğimizle sevmeyecek olan insanların sevmemesi bizim için kayıp değil. ikincisi, yanlızlık korktuğumuz kadar kötü bir şey değil.
Soran+1 yılof kimse sevmesin bizi <3
Soran+1 yılkısa boylu bir kız sevgi ihityacını kendisinden karşılamak zorundadır.
Soran+1 yılkonudaki yorumları okusana, yapıyorlar mı yapmıyorlar mı :D
Soran+1 yılaynen :D zaten ülkemizde 170den uzun kız sayısı az yani ister istemez bazıları bize kalacak :D
Soran+1 yıldaha fazla kümele. uzun kız bulamasınlar hepsi bize kalsın, ss kuralı devreye girsin.
Birakin su sekilde yargilamayi yargilanmayi birini oldugu gbi sevin
03 Yorumla
Soran+1 yılbırakın beni boyumla yargılamayı, beni olduğum gibi sevin :( :D
Soran+1 yılSHORT GIRLS NEED LOVE TOO
Kısa boylu kız kusur değil de kısa boylu kızın 1.80 erkek istemesi kusur
210 Yorumla
Soran+1 yılbenim öyle bir takıntım yok benim boyumu kabul etsin yeter ki :)
Soran+1 yıl157-158
Soran+1 yılçok sorunlu mu bu boy? :(
Soran+1 yılrahatladım gibi. :)
Soran+1 yılboyuma "sorunlu değil" dedin, mutlu oldum :)
+1 yılBazıları uzun bazıları kısa sever kime neye göre kusur 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılkısa sevenler de var mı? :O
- +1 yıl
Vardır elbet 😂
Soran+1 yılhayatımda kısa kızları seven birini görmedim...
+1 yılEvet uzun boylu erkek ile yanyana geldiğinde hoş durmuyor kusurdur, Ama boyuna göre birini tercih ederse kusurluk bir dalga olmaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılçine hindistana ya da shireye falan mı taşınalım?
- +1 yıl
Turkiye ort 1.70
Soran+1 yıl174. ortalama boyda bir erkek için 158 boyunda kız umutsuz mu?
- +1 yıl
Degil ben 1,88 1.58 kiz arkdsm vardi
Soran+1 yılaz önce kusur olduğunu söylemiyor muydun? :D
Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Benim için evet kısa boy sevmiyorum, iyiki uzun boyluyum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 815 cevap paylaştı. çok kısaysa kusurdur bence aynen çok uzun olduğunda olacağı gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılçok kısa kaç çok uzun kaç? :D
Soran+1 yıl158 de bir sıkıntı yok o zaman? :D
Kusur degildir Allah vergisidir sekile bakmamaya calis sekil onemli degil aslinda
09 Yorumla
Soran+1 yılben zaten iç güzelliği her zaman dış güzellikten önce tutmuşumdur. keşke insanlar da bunu yapsa..
Soran+1 yılöyle de:
şimdi bir dışını beğenmediğin birinin içini de görmek istemezsin? yani benim kısa boyumu gören biri benim içimi merak edip beni tanımaz ki? belki çok güzel bir kişiliğim vardır...
Soran+1 yılkısa boylu birini beğenecek biri var mıdır gerçekten?
Soran+1 yılne güzel işte ya. şekile şemale bakmamışlar... güzellik her şey değil bence de, her ne kadar çoğunluk öyle düşünüyor olsa da...
Soran+1 yılben bakmıyorum. bunu gönül rahatlığı ile söylebiliyorum. bir insan toplumsal güzellik kriterlerinin dışında kalmışsa, güzelliği insanların içinde ararmış.
kusur olamaz kusur insanların yaptıgı degısıklerdır. ALLAHın yarattıgına kusur olamaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle. ben inançlı biri değilim ama bir insanı değiştiremediği bir şeye göre yargılamak/hor görmek bence kusur olmalı. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılFiziksel özellikler asla kusur sayılmaz yaptığın ettiğin davranışlar kusur üzerinden değerlendirilir bu arada o dediğin oranlar bir bayan için ideal ve daha çok yakışıyor :)
00 YorumlaAslında şöyle hani erkekte uzunsa yani fark fazlaysa belki ama tam tersi erkek kısa kız çok uzunsa çok kötü duruyor
00 YorumlaVallah bence senin boyun tamamen uygun.. kendine boşû boşuna sıkıntı yapma. Çoğu erkekler uzun kızlardan hoşlanmaz ben dahil..
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi? :D boyuma "uygun" diyen ilk kişisin :):):):)
Yok o kadar abartılacak derecede sorun değil.. zaten erkeğin yanında kısa olmalı kadın
00 Yorumlatürkiye boy ortalamasının zaten çok yüksek olduğunu düşünmüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yıl158 türkiyeye göre kısa sayılır mı?
Soran+1 yılyurt dışına çıkmam zaten ya, türkiye için sorunlu bir boyum yoksa rahatlayabilirim :D
Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Hayır 150 falan belki kusur olabilir ama dediğin aralık değil bence
02 Yorumla
Soran+1 yıl158 boyunda bir kız olarak rahatlayabilirim o zaman? :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler kızlar kadar boya önem vermedikleri için kusur değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılerkekler kızda boya önem vermiyor m?
ciddi misin? nerdeyse kimse yanında kısa kız istemez. sorun etmeyenleri de var tabii.
+1 yılHayır harika bu. Ne güzel topuklu giyer kocaman sarılır felan
00 Yorumla
+1 yıl194büm 150 160barasında kızla beraber olduğum olmuştu
02 Yorumla
Soran+1 yılçok seven adam kusurları görmez ki. :D
- +1 yıl
Yoo kusur değil ki minnak kızların bazısı cok tatlııı 😇
Kısa boylu olmak + dır
10 Yorumla
+1 yılMinyon ve tombiş bir kadın candır. :)
20 YorumlaNefes alıyorsan sorun yok.
12 Yorumla
Soranbazı durumlarda o bile yetmiyor.
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Güzeliz valla boyun 163 😄
01 Yorumla
Soran+1 yıl163 kısa değil. :D
+1 yılBen uzun oldumda ne oldu canım yaa : )
00 YorumlaKısa boy daha iyi. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi? neden kısa boylu kızlar mutsuz genelde?
+1 yılDeğildir. Kısa boy Allah vergisidir.
011 Yorumla
Soran+1 yılpeki bu tercih edilmeyen bir özellik mi?
- +1 yıl
Kısa erkek kısa kız tercih eder..
Soran+1 yılemin ol, tercih etmiyorlar. sadece bir nevi zorunluluk oluyor. yani uzun kız bakarsa kısa kıza bakmazlar. sizin boy kaç?
- +1 yıl
Erkeklerin mecburiyet elbet. Ama kızların ki değil. Malum kızların erkek araması, kocaman bir tezgahtan 1 tane elma almaya benzer. Ama erkek tezgahta ki sadece 1 elmadır. Alınmayı bekler.
Soran+1 yılaksine. dünyada genel olarak kadın sayısı erkek sayısından fazladır. erkeklerin daha çok seçeneği var. Kısa erkekler başka özelliklerini geliştirerek uzun kızları tavlayabiliyorlar, olan biz kısa kızlara oluyor. erkeklerin kızda baktığı teş şey güzellik çünkü.
- +1 yıl
Sen hangi dünyadan bahsediyorsun?
Dünyada toplam nüfusun yüzde 49.7’sini kadınlar oluşturuyor
Dünyada toplam nüfusun yüzde 50.3'ünü erkekler oluşturuyor
Soran+1 yılülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir, türkiyede durum nedir?
- +1 yıl
Türkiye'de kadın nüfusu 38 milyon 711 bin 602,
Türkiye'de erkek nüfusu ise 38 milyon 984 bin 302
Tüik verisi
Soran+1 yıl200 bin civarı boşta erkek varmış iyi tamam evde kalmam
- +1 yıl
Aynen sana koca mı yok :D
Soran+1 yıltürkiyedeki uzun boylu kız oranına vuracak olursak, herkes uzun boylu istese de uzun boylu kızlar hepsine kalmayacak :D
Kisa boy hiçkimsede kusur değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de :)
+1 yılNeden olması kimse hor görmesin kendisini
013 Yorumla
Soran+1 yılinsanlar genelde kısa boylu kızları hor görüyorlar... :/
- +1 yıl
Estağfurullah ben de kısa boyluyum ne var bunda siz de 1.80 boyun altındaki erkeklere bakın o zaman
Soran+1 yılbenim o tarz takıntılarım yok. kısa boylu kızların çoğunun yok hatta, nefes alan bir erkek bulsak bile şanslı sayıyoruz kendimizi :D
- +1 yıl
Ben de senin gibiyim nefes alsın yeter diyorum ama kızlar nefesini tutuyor bana bakarken:))
Soran+1 yılerkekler de bende.. :/
- +1 yıl
Istersen dertlesebiliriz musaitsen
Soran+1 yıloluur :)
- +1 yıl
Senin ailenle alakali birsey genetik birsey boy tıpkı ikiz çocuğun olmasi gibi düşün. Herkes ikiz doğuruyor mu elbette Hayır boy da farklı olur mesela ben futbol oynadığım için boyum kısa kaldı basketbol oynamadım ve kafamı vuruyor duvara ama üzülmuyorum çünkü çok iyi futbol oynadım zamanında ama şimdi kilolu olduğum için zor oynuyorum ama sana şunu söyleyim ben 1,5 ayda 7 kilo verdim 105 kilodan 98 kiloya düştüm ve boyum uzadı tekrardan ama 65 kilo olduğumda boyum 1.73 olacak
Soran+1 yılben 22 yaşındayım uzar mı ki benim? 1 cm bile olsa fark ediyor inan. bacaktan uzuyor çünkü ve bacaklar uzayınca uzunmuşsun görünümü veriyor.
- +1 yıl
uzar uzar korkma da nedne takıntı yapıyorsun sen topuklu ayakkabı giyersin olur biter..
Soran+1 yıltopukluyu çıkarınca kaçmasın erkekler aaa bu kısaymış ya diyip?
- +1 yıl
Komediydi neden kaçsın ki sonuçta hepimiz insanız ihtiyaçlarımız var birbirimizden insan arı gibidir yaptığı bal değil Bebek olsa da Bebek tıpkı esenlik getirir bal gibi😄
Soran+1 yılaynen ya güzellik bu kadar mı önemli :D kaçıyorlarsa da çok şekilcilerdir zaten
+1 yılBence kisa boylu kizlar cok sevimli oluyor
00 Yorumla
+1 yılTombul olsun gerisi önemli değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılKız dediğin kısa boylu olur ya ne kusuru
00 Yorumla
+1 yılkızların çogu kısa zaten
01 Yorumla
Soran+1 yıl155-160 kadar değiller ama ya ortalama 163 diye biliyorum
Bence kisa boylular genellikle tatli oluyo
00 Yorumla170 olarak karismiyorum bu konuya
00 Yorumlasacma sapan konuşmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır gayet normal canım
00 Yorumla
+1 yılKısa boylu kizlar bence daha güzel
00 Yorumladeğildir.
00 Yorumla
+1 yıltabiki hayir
00 Yorumla
+1 yılyooo.
00 Yorumla
+1 yılKusurdur.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki ne yapmalı kısalar? :( ölmeli mi?
+1 yılDeğil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. ben istiyorum :D
00 Yorumla
+1 yılDeğildir.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam