Eski sevgilimden ayrılalı 7 ay falan olmuştu ilk aşkımdı ayrılmak istemişti aslında ayrılmak zorunda kalmıştı ben onu seviyordum oda beni bekledim aylarca tekrar beraber olmak için peşinden koştum ama olmadı. Sonra uzak bir şehirde bir kız ile tanıştım internetten abes gelmesin (internetten diye kestirip atmayın ciddiydik yani) tanıdık çok iyi şekilde birbirimizi 1 ay konuştuk sonra çıkmaya başladık her şey çok güzeldi belki eski sevgilimi unutmak için onunla çıktım bilmiyorum ama seviyordum yani 2 yaş büyüktü benden iyi bir kızdı bazı noktalarda anlaşamadık ama çok büyük sorun teşkil etmiyordu ilerde halledilir diye düşünüyorduk. Birde sıkıntı olan şey başka şehirlerde olmamızdı birbirimizi gidip görmemiz çok zordu. Neyse bir gün eski sevgilimin arkadaşından mesaj geldi işte geri dönmek istediğini anladım sonra bir kaç gün sonra o yazdı konuşmaya başladık ama bir taraftanda uzakta olan sevgilimlede konuşuyorum sonra kendimi bayağı kötü hissetmeye başladım napıyorum ben dedim 2 kızı aynı anda ne bu yani sonra bir kaç gün sonra sevgilimi aradım konuştuk ayrıldık ama kalbini kırmadan yaptım eski sevgilimin yazdığını bilmiyordu son cümlelerde bile birbirimizi sevdiğimizi söyledik ağlıyordum bunu ona söylerken acı bir şekilde içime oturmuştu. Ama tabiki eski sevgilim ağır basmıştı yani ilk aşkımdı ve mecburiyetten ayrılmıştık ona geri dönmek daha mantıklı. Şimdi o kadar vicdan azabı çekiyorum ki anlatamam ikisininde birbirinden haberi yok eski sevgilimle çıkıyoruz şu an ve eskisi kadar sıcak değiliz ayrılmadan önceki halimize göre belki benden de kaynaklanıyor olabilir bilmiyorum, uzakta olanıda merak ediyorum hala fotografları duruyor onun içinde üzülüyorum. Gerçekten kendi kendime diyorum ki ne kadar şerefsizlik yaptım ben diye keşke onunla hiç çıkmasaydım diyorum çok kötüyüm vicdan azabı çekiyorum bişiler söyleyin bana kafam çok karışık kötü durumdayım kafamdan atamıyorum yaşadıklarımı
2000 karakter doldu yani uzun oldu ama idare edin yorumlarınızı bekliy
2000 karakter doldu yani uzun oldu ama idare edin yorumlarınızı bekliy
Güncellemeler
+1 yıl
Evet bide uzaktakiyle bir gelecek tam olarak düşünemiyordum tam aradığım kız değildi karakteri farklıydı ama şimdiki sevgilim ile bir gelecek düşünebiliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ben çok kötü birimiyim sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar