1yıl 5aylık sevgilimden ayrıldım ama pişman olmaktan korkuyorum, vicdan azabı çekiyorum ne yapa bilirim?

Sevgilim zamanında sosyal medyada başka kızlarla konuştu, pişman olduğu için aff etdim, sonra arkadaşı istediği için kızı yokladı konuşdu bunu bile aff etdim. Ama o beni hergun ağlatıyordu boş nedenlerle.. Canımı çok yakıyordu böyle olması, çünkü bunları hiç hakk etmemişdim, onun için ailemi bile göze aldım. O beni çok sıkıyordu, herşeye karışıp herşeye trip atardi. İyi anılarımızda vardı, sürprizler yapardi bana.. Ama bazı şeyleri yapmaktan hiç vaz geçmedi. Beni çok seviyor hep kaybetmekden korkuyordu ama küsdüğümüz sırada anlıyordu hep.. Onun ailesi bile biraz zor insanlardı evlilikten bile korktum.. Son olarak beni yine boş nedenle çok kötü ağlatdığı için ayrıldım yapamıyorum artık dedim. Ama o beni suçladı. Atdığım küçük trip üzerine beni terk ediyorsun Allah aff etmez bunu söyleyerek benim zayıflığımnan istifade etdi. Bana, böyle ayrılman bunca zaman benimle vakit geçirdiğini gösteriyor dedi. Ama ben bu lafı hiç hakk etmemiştim. İçimde bir boşluk var şu an. Annem bile artık bu kadar olaydan sonra yine onu aff edemezsin diyor. Çünki o hiç değişmiyicek diyor. Ama onun söyledikleri zayıflığımdan dolayı bende vicdan azabı hissi doğuruyor. Sizce ben haklımıydım ayrılmakta? pişman olurmuyum zamanla?
1yıl 5aylık sevgilimden ayrıldım ama pişman olmaktan korkuyorum, vicdan azabı çekiyorum ne yapa bilirim?