Sevgilimden ayrıldım ama onu böyle görünce kendimi suçlu hissediyorum nasıl düzeltebilirim mutsuz olsun istemiyorum?

7 ay önce ilişkimiz bitti ben ayrılmak istedim. Garip bir şey ama nasıl diyebilirim çok iyi biri hatta 5 ay sürdü yaklaşık ilişkimiz ve hiç kavga etmedik bile. Kendi halinde kimseye zararı olmayan biriydi aynı mahallede yaşıyoruz. Benden önce 2 sevgilisi olmuş onlarda terketmiş sebepsiz yere neden bilmiyorum bende yaptım. Terkettim 2 hafta sonra başkasıyla tanışıp sevgili oldum. Eğlenceli vakitte geçiriyorduk sıcak kanlı biri bilmiyorum niye öyle Terkettim bende bilmiyorum. Camdan gizlice bakıyorum sabah işe gidiyor yüzü gülmüyor morali bozuk işten dönünce hatta normal dışarı çıktığında bile. Banada demişti geçmişte 2 kez terkedildim tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum her ümitlendiğimde yarı yolda kalıyorum ne zaman bir şey istesem olmuyor aşk değil sadece herhangi bir konuda da öyle demişti ve bu sefer ben Terkettim. Konuşuyoruz yine ama eskisi gibi değil konuşması bile soğuklaştı içine kapanık biri oldu kendimi suçlu hissediyorum. Hayattan soğumuş gibi. Hatamı yüzüme vurmayın suçluyum ama ben onu mutlu etmek istiyorum tekrar sevgili olamayız ama ne yapabilirim?
Sevgilimden ayrıldım ama onu böyle görünce kendimi suçlu hissediyorum nasıl düzeltebilirim mutsuz olsun istemiyorum?