Aklımla kalbim arasında kaldım. Eski sevgilim evlendi ve pişman oldu. Ne yapmalıyım?

Kimsenin sevdiğinden ayrılma taraftarı değilim ama şunu unutma bir insan seni bir saniyede harcayıp başkası ile evlendiyse o insandan sana hayır gelmez. Çocuk oyuncağı mı bu seni seçmemiş gidip başkasını seçmiş kötü çıkınca ben hata ettim peki aklın neredeydi sevdiğim dediğin insanı bir ömür belki göremeyecek bir duruma imza atıyorsun. Sonrada pismanım diyorsun. Benden sana tavsiye asla ama asla dönme. Senden bir kere vazgeçen yine vazgeçer. Mantıklı düşün seni seçmemiş eş olarak başkasını seçmiş kötü çıkınca kürkçü dükkanı misali dönecek olur mu öyle şey az gururun varsa dönmezsin seni terkedip başkası ile evlenene.
Ne olursa olsun eğer kadın ya da erkek kalpten sevdiğini kaybedeceği bir şey yapmaz. Mantıklı düşün bir insan bir insanı seviyorsa onu kaybetmek ister mi ya gidip başkası ile imza atıyorsun. Bunun anlamı şudur. Ben seni kaybetmeyi göze almışım önemsizsin benim için eğer önemli olsaydın o imzayla belki seni bir ömür göremicem ama olsun umurumda değil anlamı çıkıyor. Ya senin yerine başka birini eş olarak seçmiş kalkıp şimdi bunu yapanı mı affedeceksin. Ben şahsen sevdiiğim kadın bana böyle yapsa dünya yarılsa onu affetmem bitmiştir benim için benden vazgeçen beni ilk değil de ikinci seçimi haline getiren beni eşi görmeyip aramıza bir başkasını sokup onu eş seçen kadını affetmezdim. Net diyorum affetmezsen cehenneme gideceksin deseler yine affetmem. Az gururlu ol. Sen seçilmeyip te eş olarak tüm bunlara rağmen hala da onu düşünüyorsan yazık ne diyeyim. Bu hayatta hep kaybedeceksin bunu bilesin. Kendine saygın olsun.
Çok haklısın hep kendime saygım olduğu iiçin zaten onu unutmaya çalıştım. Affedemedim affetmedim de. Ben o kadar emek verdim hiç bi zaman kıymetimş bilmedi hep sonradan dank ediyodu. Yine aynı oldu. İşte o zaman gurur yaptım affetmedim en son gitti başkasıyla evlendi iiçim paramparça oldu. Şimdi her şeyi geride bırakıp onunla olma fikri kalbimden geliyo ama mantığım hayır sakın diyor. Çok garip bi his bilmiyorum çok haklısın başkasına sen deli misin az gururlu ol derim ama duruyo beynim gerçekten kendimi kaç gündür çok kötü hissediyorum
Bak kimse sevdigini kaybetmesin isterim ama benden sana tavsiye senden seni kaybetmeyi göze alan seni yoksayan insani asla affetme seni secmemis başkasını seçmiş eş olarak bunu kendine yedirebiliyorsan onunla devam edersin. Ben şahsen beni eşi gormeyip te ailesine baska birini tanıştıran beni yoksayan beni secmeyip başkasını eşi seçen birini asla affetmem. Kırmızı cizgimdir. Asla geri dönüşü olmaz. Kimsenin hayatında ikinci seçenek olmam. Yalnızlığı seçerim yine de olmam. Kendime yediremem bunu. Seni seviyorum diyen insan seni kaybetmeyi göze alır mi bir ömür seni birdaha belki goremeyecek birşeye adim atar mi? Emin ol kalpten seven böyle yapamaz yapmaz degil yapamaz. Sen degersizmisin. Kendi değerini bil birazcık. Ben şahsen bana değersiz biriymisim gibi davranan ya da birşeyler yapan kimseyi secmem de sevmem de. Kimsenin hayatında seçenek olma.
Bu adamdan bir cacik olmaz. Evlendiği kiza bunu yapan yarin bir gun baskasi icin sana yapar. Hadi boşansa yazsa tamam. Ne bicim bir insan bu? Direk engelle. Sende evli olduğunu bildiğin halde konuştun. Mutsuzsun ve bu hareketle daha da mutsuz olacaksin
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Yahu ne boşanması sana yem atmış belki goruşursun diye hala bu hikayeyi yiyor olmaniz hemcinsiniz olarak beni bir miktar üzüyor
Sakın görüşme. Elbetteki sevgili olduğu günleri özler ama sana hayatının kazığını atmış birini ödüllendirme. Kurtulmuşsun tekrar bulaşma
Sil onu. Başka seçenek falan da yok kandırma kendini
Ne olursa olsun bence böyle bir ilişkiye sıcak bakmayın. Yuva yıkmış olursunuz.
Aklına nasıl dank etti
Akil iyidir
Erkek beyinli
Hiç girme o işlere hiç bir şey eskisi gibi olmaz.
Hiç düşünmeyin
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş